• perheystävällinen

Sunwing Cala Bona Beach

Hotelli ei ole tällä hetkellä varattavissa.

Suo itsellesi ja perheellesi mahdollisuus nauttia mukavan hotellin palveluista koko rahan edestä. Silmiesi edessä avautuu sininen Välimeri, golfkentät ovat lähellä ja Fitness & Spa kulman takana. Sunwing Cala Bona Beach sijaitsee Mallorcan itärannikolla, joka monen mielestä on jopa Mallorcan kauneinta aluetta. Täällä nautit lomastasi ympäristössä, jossa perheiden hyvinvointi on asetettu etusijalle – ja allasalueelta avautuvat avarat näköalat Välimerelle.

Sunwing Cala Bona Beachissä voit rentoutua parhaiten allasalueilla, joista Bouganvillan puolella oleva on suosituin. Täältä löytävät sekä isot että pienet auringonpalvojat omat suosikkialtaansa. Pienet lomalaiset viihtyvät mielellään hauskasti muotoillun lastenaltaan tuntumassa, jossa on myös pienet vesiliukumäet sekä muuta mukavaa. Lastenallas sijaitsee sopivan matkan päässä sekä Mini Landista että allasbaarista. Bouganvillan puolella on myös yksi suuri uima-allas sekä auringon paahteelta suojassa oleva babypool. Mimosan puolella on iso uima-allas sekä babypool. Jos haluat lähteä mereen uimaan, suosittelemme Cala Bonan rantaa, jonne on hotellista matkaa noin 800 metriä tai noin 2 kilometrin päässä olevaa Cala Millorin rantaa. Sunwing Cala Bona Beachistä pääset kävellen hienoa rantapromenadia pitkin aina Cala Milloriin saakka, ja matkan varrella on sekä ravintoloita että kauppoja.

Cala Bonassa ei ole varsinaisia Tjäreborgin suomalaisia opaspalveluita. Hotellin oma Resort Service -henkilökunta auttaa ja tarvittaessa voit kääntyä heidän puoleensa. Osa henkilökunnasta puhuu suomea. Mini Landissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja. Suomalaisen oppaan tavoittaa tarvittaessa palvelupuhelimesta.

Sunwing Cala Bona Beachin kunnostustyöt jatkuvat, jotta kaikki on valmiina kesäkauden 2020 alkuun mennessä. Kun hotelli avautuu kesäksi, niin silloin Bouganvillan puolella olevat Family kaksiot, joissa parveke ympäristön ja kadun suuntaan, parveke ja rajoitettu merinäköala sekä parveke allasalueelle päin on freesattu ja niissä on esimerkiksi uuden kalusteet ja tekstiilit.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tablettitietokone, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin omat My Sunwing -infosivut

Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta löydät tietoa treenaus- ja aktiviteettiohjelmista, lisätietoja Inclusive -ateriapakettien sisällöistä sekä hyödyllisiä tietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman ja ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Cala Bona Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Cala Bona Beachistä Facebookissa tai seuraa hotellia Instagramissa.

Savuton hotelli

Sunwing Cala Bona Beach on savuton hotelli. Tupakointi on sallittu vain tietyillä, merkityillä alueilla. Muuten hotelli on kokonaan savuton. Tupakointikielto koskee kaikkia huoneistoja sekä parvekkeita/terasseja. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa on varattavissa myös liikuntaesteisille sopivia huoneistoja. Lue lisätietoja Family ja

Royal Lounge Suite -huoneistotyyppien kohdalta.

Bouganvillan ja Mimosan vieressä olevissa altaissa on raput ja kaide. Näissä altaissa on myös liikuntaesteisille tarkoitettu allashissi.

Kausi

Hotelli on avoinna huhtikuun puolesta välistä lokakuun puoleen väliin.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunwing Family Resorts -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Muuta

Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Lisäksi voit soittaa palvelupuhelimeemme. Sisäänkirjautuminen hotelliin aikaisintaan klo 12.00 ja viimeistään klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Pankkiautomaatti Bouganvillassa.

363 huoneistoa. Hissi: Bouganvillassa ja Mimosassa.

Ilmastointi: 1.6.–30.9. klo 16.00–19.00 ja klo 22.00–09.00.

Pysäköinti: Yleinen parkkipaikka hotellin vieressä, rajoitettu määrä paikkoja.

Muuta: Cala Bonan luonnolliseen eläimistöön kuuluvat suojellut pääskyset. Pääskyset saattavat joskus rakentaa pesiä hotellin läheisyyteen, minkä vieraamme saattavat kokea häiritsevänä. Hotellin henkilökunta yrittää kuitenkin parhaansa mukaan pitää pääskyset pois parvekkeilta ja terasseilta.

Hotellinjohtaja

Miquel Manresa

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.
  • Huoneistoja jopa 6 hengelle
  • Ilmainen WiFi koko hotellissa
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Meren rannalla
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
  • Babypool aurinkokatoksen alla
Katso hinta
Hotellitiedot
  • Uima-allas
    2 kpl
  • Lastenallas
    On
  • Hissi
    Kyllä
  • Baari
    3 kpl
  • Ravintola
    2 kpl
  • Minimarket
    Kyllä
  • Siivous (krt/vk)
    5
  • Paikallinen keskusta
    800 m
  • Keskusta
    2 km
  • Lähin ranta / uintimahdollisuus
    800 m
  • WiFi
    On
  • Vesiliukumäki
    Ei
Asuminen

Kaikissa huoneissa/huoneistoissa:

  • Ilmastointi
  • Parveke tai terassi
  • Yhden hengen vuoteet
  • Taulutelevisio (satelliittikanavat)
  • Laattalattia
  • Tallelokero
  • Keittonurkkaus
  • Keittolevyt
  • Yksinkertainen keittovarustus
  • Jääkaappi
  • Mikro
  • Leivänpaahdin
  • Vedenkeitin
  • Kahvinkeitin
  • Ruokailutila
  • Hiustenkuivaaja
  • Suihku
Ruoka ja juoma

Vaikka ruuan valmistaminen onkin hauskaa, niin lomalla myös perheen vakituinen kokki haluaa varmasti nauttia valmiin ruokapöydän antimista. Sunwing Cala Bona Beachissä taitavat kokkimme loihtivat esille joka päivä ruokia, jotka maistuvat sekä aikuisille että lapsille - aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun herkuttelet Bouganvillassa monipuolisen buffetpöydän antimista.

Päivällä voitte nauttia lounaan samassa paikassa tai käydä syömässä hotellin viehättävässä Antonio's Kitchen & Grill -kortteliravintolassa, jossa myös lapset viihtyvät. Jos jonain iltana haluatte syödä rauhassa omalla parvekkeella, voitte käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Market & Deli -kaupasta tai tilata take away -annokset Antonio's Kitchen & Grillistä. Lomalla jokainen päivä tuntuu sunnuntailta. Antonio's Kitchen & Grill sijaitsee Mimosassa. Ravintolassa voi nauttia aamiais-, lounas- ja illallisbuffetin sekä à la carte -lounaan ja -illallisen. Jasminissa ja Mimosassa asuvat, buffetaamiaisen tai Sunwing Inclusiven tai Sunwing All Inclusiven varanneet vieraat syövät ateriansa täällä. Lisätietoja hotellin tarjonnasta sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Antonio's Kitchen & Grill

Avoinna:
Aamiainen: klo 07.30–10.30
Lounas: klo 12.30–15.30
Illallinen: klo 18.00-21.30
Take away: klo 12.30–15.30 & 18.30–21.30
Baari: klo 10.30–23.00
Perheystävällinen, paikallinen kortteliravintola on avoinna lounasaikaan. Ruokalistalla on espanjalaisia herkkuja, salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paljon muuta. Mikäli jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeellasi tai terassillasi, ei hätää – täältä saa mukaan myös take away -annoksia. Antonio's Kitchen & Grill sijaitsee Mimosan puolella. Tiettyinä aikoina alku- ja loppukaudesta saatetaan buffet- ja à la carte -ruokailut järjestää Bouganvillan puolella.

Buffetravintolat

Avoinna:
Aamiainen: klo 07.30–10.30
Lounas: klo 12.30–14.30
Illallinen: klo 18.00–20.30
Kaikki Inclusive-pakettiin kuuluvat ateriat nautitaan täällä. Buffetravintoloissa tarjoillaan aamiais-, lounas- ja illallisbuffet. Tiettyinä iltoina on tarjolla herkullinen teemaillallinen. Jos asut Jasminissa tai Mimosassa, syöt kaikki ateriasi Mimosan buffetravintolassa. Jos asut Bouganvillassa, syöt kaikki ateriasi Bouganvillan buffetravintolassa.

Lime Bar

Avoinna: klo 17.30–24.00
Saako olla juotavaa? Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä drinkillä Lime Barissa, Bouganvillassa. Tarjolla myös lapsille omia juomavaihtoehtoja. Lime Barista näet hyvin esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita show-esityksiä.

Poolbar at Bouganvilla

Avoinna: klo 10.30–17.30
Poolbar at Bouganvilla sijaitsee aivan altaan vieressä. Täältä voit ostaa lapsille sopivia juomia, jäätelöä sekä snacksejä.

Mini Market & Deli

Avoinna: klo 07.30–21.00
Sunwing Family Resortsin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista – postikortteja, Lollo & Bernien pehmoleluja, vaippoja, vauvan ruokia ja muita lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita, vastapaistettua leipää, take away -annoksia sekä juomia. Hyvä vaihtoehto, mikäli jonain iltana haluat syödä vain jotain pientä omalla parvekkeellasi tai mielesi tekee muuten vain kipaista ostoksille. Mini Market & Deli sijaitsee Bouganvillassa.

Aukioloajat saattavat muuttua kauden aikana. Ajankohtaiset aukioloajat ilmoitetaan hotelliin saavuttua.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Cala Bona Beachissa fantastinen aamiaisbuffet katettuna. Hedelmiä, jugurttia, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, pekonia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Varattava jo etukäteen ennen matkaa kotimaassa.

Sunwing Inclusive

Aterioit hotellilla viitenä tiettynä päivänä viikosta, ja kaksi päivää jää siis omille mieliteoille ja retkille.

Hintaan sisältyy:

  • Buffetaamiainen joka päivä
  • Viisi buffetlounasta ja viisi buffetillallista sekä ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen viini ti olut
  • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ

Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ilmoitetaan hotelliin saapuessasi. Voit myös lukea lisää hotellin omilta MySunwing-sivuilta.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing Inclusivesta.

Jos asut Jasminissa tai Mimosassa, syöt kaikki ateriasi Mimosan buffetravintolassa. Jos asut Bouganvillassa, syöt kaikki ateriasi Bouganvillan buffetravintolassa.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusiven hintaan sisältyy:

  • Aamiaisbuffet klo 07.30-10.30, lounasbuffet klo 12.30-14.30 ja illallisbuffét klo 18.00-20.30, ja ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen viini tai olut
  • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ
  • Lämpimiä ja kylmiä välipaloja klo 10.30-12.00 sekä klo 16.00-18.00
  • Vesi, virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat sekä suodatinkahvi hotellin baarissa klo 10.30-24.00
  • Irtojäätelöä kastikkeen kera sekä pikkuleipiä klo 10.30-22.30

Lähtöpäivänä All Inclusive on voimassa hotellista lähtöön saakka. Jos kahden viikon lomalla olet varannut All Inclusiven vain ensimmäiselle viikolle, on All Inclusive voimassa 8:ntena lomapäivänä klo 14.00 saakka, viikko saapumisen jälkeen.

Varataan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunwing All Inclusivesta.

Jos asut Jasminissa tai Mimosassa, syöt kaikki ateriasi Mimosan buffetravintolassa. Jos asut Bouganvillassa, syöt kaikki ateriasi Bouganvillan buffetravintolassa.

Uiminen

Sunwing Cala Bona Beachissä on kaksi hienoa allasaluetta lastenaltaineen, babypool aurinkokatoksineen sekä aurinkotuolit ja -varjot. Täältä löytyy sekä pienille että vähän suuremmillekin auringonpalvojille omat suosikkialtaat, jotka kaikki sijaitsevat yhtä hyvillä paikoilla. Perheen pienimmille on oma lastenallas Bouganvillan alueella, jossa on myös pieniä vesiliukumäkiä ja muuta kivaa.

Bouganvillan altailta avautuvat upeat näköalat Välimerelle. Mikäli haluat uida meressä, suosittelemme Cala Bonan (800 m) tai Cala Millorin (2 km) rantoja.

Kaikissa altaissa on n. 0,7 %:ista suolavettä, sillä hotellissa on käytössä ympäristöystävällinen puhdistusjärjestelmä.

Bouganvilla - babypool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 28 m²
Syvyys: 25 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00–18.00

Mimosa - babypool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 55 m²
Syvyys: 15–30 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00–18.00

Bouganvilla - lastenallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 122 m²
Syvyys: 30 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00–18.00

Bouganvilla - uima-allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 486 m²
Syvyys: 90–145 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00–18.00

Mimosa - uima-allas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 180 m²
Syvyys: 100–150 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei
Avoinna: klo 10.00–18.00

Ranta

Mikäli haluat uida meressä, suosittelemme Cala Bonan (n. 800 m) tai Cala Millorin (n. 2 km) rantoja. Hotellin edessä olevan pienen, julkisen rannan pohja muodostuu terävistä kivistä. Rannalla on myös merilevää.

Bouganvillan uima-allas on käytössä koko kauden. Mimosan uima-allas on avoinna silloin kun rakennuksessa on asukkaita, yleensä muutama viikko sen jälkeen kun Bouganvilla on avattu kesäkautta varten.

Bouganvillan ja Mimosan uima-altaassa on liikuntaesteisille tarkoitettu allashissi.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Kaikki kunnia upeille uima-altaille, loistavalle auringolle ja uimarannoille – mutta välillä saattaa olla mukava myös vähän liikkua lomalla. Sunwing Cala Bona Beachissä sinulla on erinomaiset liikuntamahdollisuudet olipa sitten kyse vesiaerobic-tunnista uima-altaassa tai jalkapallomatsista monitoimikentällä.

Viihtyisän Fitness & Spa -osaston kuntosalilla on monipuoliset treenimahdollisuudet ja voit osallistua ammattitaitoisten ja inspiroivien ohjaajien vetämille liikuntatunneille. Hotellialueella on myös tenniskenttä ja pelivälineitä voit vuokrata Help Deskiltä. Myös golffarit pääsevät nauttimaan pelaamisesta, sillä Sunwing Cala Bona Beachin lähellä on viisi hyvää 18-reikäistä golfkenttää.

Fitness

Mitäpä sanot, jos päivä alkaisikin Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesijumppatunnille? Tai kiinnostaisiko sinua vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Tässä hotellissa nuorilla ja heidän vanhemmillaan on myös mahdollisuus yhdessä osallistua Fitness Together -kuntoilutunneille. Kaikki ohjatut tunnit sisältyvät hintaan ja ikäraja on 15 vuotta, paitsi Fitness Together -tunneille voivat osallistua myös 11–15-vuotiaat. Kuntosali sijaitsee erillisessä rakennuksessa, vastapäätä Bouganvillaa.

Vesiaerobic

Yksi Sunwing Family Resorts -hotellien hauskimmista kuntoilumuodoista on ehdottomasti vesiaerobic. Pulahda altaaseen ja osallistu tavallisuudesta poikkeaville vesiaerobic-tunneille, joiden ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Kuntosali

Voimaharjoittelua omin päin siisteissä harjoitustiloissa. Hotellin kuntosalilla on sekä irtopainoja että kuntoilulaitteita. Ikäraja 13 vuotta, paitsi Fitness Togegher 11–15-vuotta.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Golf

Sunwing Cala Bona Beachin lähellä on viisi hyvin kaunista 18-reikäistä golfkenttää. Help Deskin henkilökunta auttaa sinua mielellään peliaikojen varaamisessa.

Tennis & monitoimikenttä

Sunwing Cala Bona Beachissä on sekä tenniskenttä että monitoimikenttä. Välineitä voi vuokrata ja lainata Help Deskiltä.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää siitä, mitä kaikkea hotellissasi tapahtuu lomasi aikana. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voi tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwingissä aika ei taatusti tule pitkäksi ja tekemistä riittää. 0–7-vuotiaille lapsille on luvassa runsaasti erilaisia aktiviteetteja – kaikkea mahdollista avoimista ovista, aarteenetsinnästä ja seikkailuleikeistä lasten suosikkien Lollon & Bernien kanssa Lollo & Bernie's Mini Stariin ja vesileikkeihin.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tästä voit käydä tutustumassa aktiviteettitarjontaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Sunwing Cala Bona Beachissä Lollo & Bernie's Mini Land sijaitsee lastenaltaiden vieressä, Bouganvillan allasalueella. Lapset kokoontuvat tänne aktiviteettien alkaessa ja tänne voi tulla myös leikkimään, askartelemaan tai vaikka katselemaan filmejä yhdessä isän ja äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta. Esiintymislava, suosittujen lastenshowesitysten, Lollo & Bernie's Mini Starsin ja Lollo & Bernie's Mini Discon tyyssija, sijaitsee Lime Baarin vieressä, Bouganvillassa.

Sunwing Cala Bona Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Mitä kaikkea hotellissasi tapahtuu lomasi aikana? Holiday Planneristä voit lukea, mitä aktiviteetteja hotellialueella järjestetään. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökkinsä, jota kutsutaan nimellä Lollo & Bernie's Mini Land. Useamman kerran viikossa siellä on suurimman osan päivästä Avoimet ovet eli silloin ovat kaikki lapset ja aikuiset tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja kuunnella satuja. Lollo & Bernie's Mini Landin yhteydessä on aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Play & Splash

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, lystikkään musiikin soidessa taustalla. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että lapset voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kokoontuvat Mini Landiin myös Adventure Gamesien aikaan. Luvassa on esimerkiksi aarteenetsintää tai vaikkapa Lollo & Bernie's Syntymäpäiväjuhlat. Tapahtumia järjestetään useampana päivänä viikossa 3–7-vuotiaille (ikäraja on sitova), noin puolitoista tuntia kerrallaan. Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Perhejumppa

Perhejumppa

Perhejumppaan voivat osallistua kaikki 3–7-vuotiaat (ikäraja on sitova) lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin mittaisissa treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia, ja se sopii 4–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova.

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu 3–7-vuotiaille lapsille. Ikäraja on sitova. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Show-time!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lasten omien esitysten jälkeen on vuorossa Lollo & Bernie's Mini Disco, viikon kohokohta perheen pienimmille. Useampana iltana viikossa diskopallo kimaltelee katossa ja tanssilattialla on tungosta. Ja kukapa tietää.... kenties Lollo tai Berniekin tulevat piipahtamaan paikalla. Lollo & Bernie's Mini Disco kestää n. 20–25 minuuttia.

Lasten show-esitykset

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää show-esityksistä

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's -verkkokauppa

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollon ja karhu Bernien omasta verkkokaupasta voit ostaa esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

8–11-vuotiaille lapsille ja nuorille (huippusesongin aikana eli pääsiäis- ja kesäloman aikana myös kaikille alle 15-vuotiaille) on Sunwing Cala Bona Beachissä runsaasti kaikkea kivaa tekemistä. Täällä voit kokeilla erilaisia urheiluaktiviteetteja, sekä maalla että vedessä. Hotellissa on myös biljardipöytä, pingispöytä, ulkoshakki sekä muita pelejä. Toisinaan saatetaan myös iltaisin järjestää erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi filmiesityksiä pizzan kera.

Teen Loungessa voit pelata PlayStation-pelejä. Mikäli rohkeutta löytyy, voit koululoman aikana osallistua Teen Idol -kisaan. Showteamin jäsenet auttavat sinua harjoittelemaan jonkin kappaleen, jonka sitten esität suurella näyttämöllä yleisön edessä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, osallistu urheiluaktiviteetteihin sekä muihin erilaisiin iltarientoihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella filmejä sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai Holiday Planneristä kännykälläsi tai tabletillasi. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteetit ovat varattavissa saavuttuasi perille hotelliin.

Teen Lounge

Teen Lounge on nuorison oma kokoontumispaikka, jonne voit vetäytyä kaivatessasi hieman välimatkaa vanhempiisi ja pikkulapsiin. Täällä voit katsella filmejä, pelata ja puuhastella kaikkea muuta mukavaa halutessasi välillä pois auringosta ja uima-altaalta. Ja kun haluat lähteä takaisin ulos ja kaipaat fyysisempää tekemistä, voit vaikka haastaa uudet kaverisi pelaamaan erän pingistä tai biljardia. Teen Lounge on avoinna 18.4.–2.10.2020. Tietyistä aktiviteeteista peritään lisämaksu.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka eivät malta olla hetkeäkään paikoillaan, sekä heille, jotka haluavat kokeilla monia erilaisia juttuja. Kesto noin 30-55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille.

Perhe Crosstraining

Perhe Crosstraining on eräänlaista kuntopiiriharjoittelua, jossa eri liikuntamuotoja käyttäen kohennetaan kuntoa ja voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä. Laatuaikaa yhdessä kuntoillen!

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

Spa Together

Spa Together tarkoittaa, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat lapset voivat nauttia spa-osaston käsittelyistä yhdessä. Tarjolla on erilaisia hierontoja, vartalo- ja kasvohoitoja. Spa Together varataan aina kahdelle aikuiselle, ja palvelun voivat käyttää kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja yksi 11–15-vuotias.

PlayStation

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on aina useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useamman kerran viikossa järjestetään Creative Time -tapahtumia Teen Loungessa. Silloin voit tehdä koruja, koristella puhelimesi tai suunnitella muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Biljardia, pingistä...

Sunwing Cala Bona Beachissä voit haastaa uudet ja vanhat kaverisi pelaamaan erän ulkoshakkia. Sama juttu, mikäli haluat pelata pingistä tai biljardia. Tai mitä jos keräättekin porukan kokoon ja suuntaatte rannalle pelaamaan pari erää futista? Tietyistä aktiviteeteista peritään pieni lisämaksu.

Teen Idol

Monet 8–15-vuotiaat käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat lavalle laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Taitavan showteamin väki kaivaa sinusta artistin esille ja auttaa sinua kaikessa mahdollisessa koreografioista meikin tekoon. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Sunwing Cala Bona Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolellisesti. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikoista unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallinen sijainti meren rannalla. Kadun puoleisiin huoneistoihin saattaa kuulua liikenteen sekä lähistöllä olevan hotellin viihdeohjelman ja leikkipaikan ääniä. Cala Bonan kylään ja satamaan n. 800 m. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin kestää n. 1 tunnin.

Carretera Costa de los Pinos
07559 Cala Bona, Mallorca
Spain

P. +34 971 814 099
Sähköposti (viestit vain englanniksi):
sunwing.calabona@hipotels.com

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Easy Travel/Suora bussikuljetus, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä

Sunwing Cala Bona Beachissä asuessasi käytössäsi on Easy Travel -palvelu, mikä tarkoittaa, että sinulla on kotimatkan alkaessa mahdollista selvittää matkatavarat jo hotellissa. Helppoa ja kätevää, kun lennät Sunclass Airlinesilla ja olet varannut valmiiksi paketoidun matkan. Mikäli lennät Sunclass Airlinesilla ja olet ostanut lentokenttäkuljetuksen etukäteen, pääset bussilla lentokentältä/lentokentälle suorinta reittiä.

Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa: Kyllä
+10 kg matkatavaraa: Kyllä
Suora bussikuljetus: Kyllä
Kausi: Huhti-lokakuu

Mallorcalla erikoismatkatavaroiden suurimmat mitat ovat 79 x 86 cm (ei pituusrajoitusta).

Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwingissä, alkaa lämpötila puolestaan kohota näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta ja liikuttavat lasten show -esitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toisiaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Voit nojautua tuolissasi taaksepäin ja drinkkiä siemaillen nauttia tasokkaasta viihdeohjelmasta.

Perheshowt

Yksi loman kohokohdista on Sunwing Family Resortsin suosittu ja ammattimainen perheshow! Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia diskohittejä sekä pop- ja rockmaailman parhaimpia biisejä. Räiskyvä show, jossa on laulua, tanssia ja teatteria kruunaa täydellisesti ihanan lomapäivän!

Lue lisää showesityksistä

Lasten show-esitykset

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Ei kannata myöskään jättää väliin ihanaa showesitystä, jossa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie. Lähde Lollon ja Bernien kanssa lomalle, kannusta heitä rantakisoissa tai tule seuraamaan heidän jännittävää Cirkus Show -esitystään.

Lue lisää showesityksistä

Lollo & Bernie's Mini Stars

Pikku vieraillamme on paljon viehätysvoimaa. Kerran viikossa on lasten vuoro nousta lavalle ja muuttua illan tähdiksi – Lollo & Bernie's Mini Stars on suunnattu kaikille 3–7-vuotiaille (ikärajat ovat sitovia). Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla tavataan takahuoneessa, puetaan esiintymisasut päälle ja laitetaan meikit kasvoille. Sitten on Show-time!

Teen Idol

Mikäli olet 8–15-vuotias (ikärajat ovat sitovia), sinulla on nyt mahdollisuus esiintyä ja laulaa "livenä" Sunwingin lavalla. Taitava Showtiimi auttaa koreografian ja meikkien teossa - ja sinusta tulee artisti! Ehkäpä juuri sinä olet yksi huomisen tähdistä! Käytä tilaisuus hyväksesi ja nouse lavalle valonheittäjien loisteeseen ja suosiotaan osoittavan juhlayleisön eteen!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Viikon kohokohta pienille vieraillemme. Lastenshown jälkeen on vuorossa Lollo & Bernie's Mini Disco! Useana iltana viikon aikana diskopallo kimaltelee valojen loisteessa ja tanssilavalle tulee tungos. Hittikappaleet soivat toinen toisensa perään. Ja kaikki tanssi- ja leikkihaluiset lapset saavat tanssia sydämensä kyllyydestä tanssilavalla. Kukapa tietää, jos vaikka Lollo tai Bernie poikkeaa ohikulkumatkallaan…

Lollo & Bernie's After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showtiimin kanssa.

Spa

Kaikki kunnia upeille uima-altaille, loistavalle auringolle ja herkulliselle ruualle – mutta, jos haluat voida todella, todella hyvin, suosittelemme sinulle käyntiä spa-osastollamme, joka sijaitsee päärakennuksessa, Bouganvillassa. Täällä voit hemmotella itseäsi erilaisilla hieronnoilla, kokovartalokuorinnoilla, kasvohoidoilla, jalkahoidoilla sekä monilla muilla ihanilla käsittelyillä. Listalla on kaikkea mahdollista 25 minuutin pikahoidoista 90 minuutin hoitoihin.

Spa Together -hoito tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia hoidoista yhdessä rakkaimpasi, matkakumppanisi, ystäväsi tai perheen teinin kanssa. Mikäli haluat tehdä varauksen ennen matkaa, varaat vain haluamasi hoidon keston mukaan ja valitset pienen (25 min), keskisuuren (50 min) tai suuren (75 min). Perillä paikan päällä voitte sitten yhdessä valita tarjolla olevista ihanista Spa Together -hoidoista sellaisen, joka on kestoltaan sama kuin ennakkoon varaamasi aika. Spa Together -paketti varataan kahdelle aikuiselle, mutta paikan päällä hoitoihin voi mennä aikuisen seurassa myös 11-15-nuoret, ja molemmille varataan sama hoito. Lue tästä lisätietoja spa-hoidoista tai hotellin omalta MySunwing-nettisivulta.

Myös perheen nuorimmat pääsevät nauttimaan spa-osaston palveluista – Lollon luomuöljyhieronnasta ja Bernien luomusuklaahieronnasta. Nuorisolle on tarjolla Teen Face -kasvohoito. Lisätietoja voit lukea yllä olevan linkin kautta hotellin MySunwing-nettisivulta.

Kaikki spa-osaston terapeutit ovat ammattitaitoisia, ja valittavanasi on useita erilaisia spa-paketteja, jotka voit varata etukäteen ennen matkaa.

Pieni spa-paketti

25 minuuttia. Hemmottele itseäsi vaikkapa Body Scrub -vartalokuorinnalla tai jalkahoidolla.

Keskikokoinen spa-paketti

50 min. Esimerkiksi syväpuhdistava kasvohoito, lämmin öljyhieronta tai perinteinen pedikyyri.

Iso spa-paketti

75 min. Vaihtoehtoja on runsaasti… Esimerkiksi: Hot Stone -kuumakivihieronta, Sunwing Ritual tai esimerkiksi perinteinen kasvohoito.

Näin varaat!

Spa-hoidot ovat nousseet suureen suosioon, joten varmistaaksesi itsellesi mieluisan hoidon, se kannattaa varata jo kotimaassa ennen matkalle lähtöä. Omat sivut -osiossa voit lisätä Fitness & Spa -paketin omalle matkavarauksellesi. Halutessasi voit tietenkin myös soittaa meille numeroon 09 123 71. Perillä kohteessa sovit hoidon tarkan ajankohdan ja hoidon sisällön. Toki myös paikan päällä voit varata hoitoja, mikäli vapaita aikoja vain on jäljellä.

Ikäraja Spa-hoitolaan on 15 vuotta (poikkeuksena Spa Together, Teen Face ja Spa-hoidot lapsille).

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,1/5
Arvosana perustuu 10111 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
85% suosittelee tätä hotellia
Hotellihuoneeseen kokonaisuudessaan
4,2
Hotellin sijainti
4,0
Henkilökunta
4,3
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,3
Lasten allasalue
4,1
Lapsiystävällisyys
4,5
Internetyhteys ja WiFi
4,1
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
  • 4/5

    "Kiva perhehotelli"

    Huoneistot mukavan kokoisia, modernisti sisustettuja ja siistejä. Patjat ja petivaatteet hyvät, lasten lisävuoteissa ohuet patjat mutta lapsille kyllä riittävät. All inclusiven tarjonta maukasta ja vaihteluakin löytyi viikon aikana. Aurinkotuolien varaaminen rasittavaa, siihen ei kukaan puuttunut. Uimakelpoiselle rannalle lasten kanssa turhan pitkä matka kävellen mutta allasalue oli viihtyisä.
  • 2/5

    "ei niin kiva kun odotin"

    Muute nkiva hotelli mutta altaissa oli niin kylmää vettä että lapset eivät tarjenneet uida niissä ollenkaan. Joten kaikki kuvissa näkyvät kivat liukumäet ja muut jäi käyttämättä. Lisäksi leikkipaikka oli aika surkea, eikö esim hiekkaa/hiekkalaatioita tai kiikkuja ollut missään. Buffet ruokailussa käytiin vain kerran mutta se oli erinomainen.Anton’s grill kichen taas oli suuri pettymyn. Ravintola oli kiinni kahtena päivänä vaikka kaikkien tietojen mukaan sen piti olla auki, joten jouduimme ongelmiin pienten lasten kanssa kun ruokaa ei saanutkaan mistään...
  • 4/5

    "Suosittelen"

    1,5 vuotiaan lapsen kanssa Happy baby -huone Jasmin-rakennuksessa oli hyvä valinta - vain keittiötä hieman laajentaisin. Naapuritalojen altaat olivat pienelle lapselle sopivat, mutta itselle ei oikein uintitilaa lapsiparven keskellä meinannut riittää. Hotellin kuntosali ja liikuntapalvelut hyvät. Pieniä kioskeja (maitoa, leipää, hedelmää, peruselintarvikkeita) sekä ravintoloita löytyy heti hotellin kulmalta. Vuokrasimme auton päiväksi ja olimme päiväretkeen oikein tyytyväisiä. Ensimmäiseen lomaan lapsen kanssa sekä paikka että hotelli olivat nappivalinnat. Muille kuin lapsiperheille tai eläkelisille en ehkä niin suosittelisi.
  • 4/5

    "Sun Wing Calabona"

    Palvelu oli hyvää.Huoneistot oli siistit ja remontoidut.Sijainti oli hyvä. Ainut miinus kjn olimme menossa ruokailemaan, ei käynyt käteinen vaan ainoastaan luottokortit.
  • 3/5

    "Ei toista kertaa"

    Hotelli ei vastannut 4* hotellia. Puutteita oli mm. Huoneen siivouksessa, kylpyhuoneen tasossa ja esteettömien kulkureittien puutteissa. Sängyt ja tyynyt olivat mahtavia, yöt nukutti ihanasti pehmeissä vuoteissa. Lasten uima-allasalue oli 4-vuotiaan mieleen. Vesi oli hyvin kylmää kaikissa altaissa. Pilvisenä päivänä ei melkeinpä tarennut mennä uimaan. Ruoka oli kohtalaista, mutta liian vähän vaihtelua. Onneksi meillä kuului kaikki ruuat vain 5 päivänä viikossa niin pääsi kahtena päivänä muualle syömään. Lapsille ei ollut erikseen ruokia paitsi joka päivä pastaa, ranskalaisia ja nakkeja ym epäterveellistä. Olisi kannattanut panostaa vähän enemmän lasten ruokiin. Kahtena päivänä oli lihapullia, mikä oli positiivista. Henkilökunta oli ystävällistä. Kaikin puolin mukava loma, mutta en suosittelisi kuitenkaan pienten lasten kanssa matkustaville. Liian vähän tekemistä hotellin ympäristössä. Mereen ei myöskään päässyt uimaan kovan tuulen takia mihin ei tietenkään voi kukaan vaikuttaa.
Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat