VAELLUSFESTIVAALIT

Tervetuloa vaellusfestivaaleille!

Mitä ihmettä? Festivaalit vaeltajille? Niin juuri! Vaellusfestivaaleista on tullut yhä suositumpia ympäri maailmaa. Jos tykkäät vaellusretkistä ja uusien kulttuurien kohtaamisesta, vaellusfestivaalit ovat ehdottomasti sinun juttusi. Vaellusretkille voit osallistua kolmessa matkakohteessamme: Madeiralla, Teneriffalla ja Gran Canarialla. Vaellukselle voivat osallistua, ryhmät, pariskunnat, ystävät tai yhtä hyvin voit lähteä mukaan myös yksin. Koska retkelle lähtijöitä on useita, löydät varmasti juttukaverin, jonka kanssa puhua englanniksi, suomeksi tai jollain muulla kielellä.

Lue lisää Festivaalien ajankohta vaihtelee vuodesta toiseen, mutta ne järjestetään ilmoitettujen kuukausien aikana. Kannattaa seurata festivaalien linkkejä saadaksesi tarkempaa tietoa ajankohdista. .Piilota

_Vaellusfestivaaleista vastaa paikallinen järjestäjä. Kannattaa huomioida, että opastuskieli on muu kuin suomi. Tarkemmat tiedot saat vaelluksen järjestäjältä.

Vaellusfestivaalit

Madeira

Ajankohta: Tammikuu

Sen lisäksi, että Madeiralta tulevat maailman parhaat jalkapalloilijat, tällä saarella on paljon muutakin tarjottavaa. Vehreällä Madeiralla on kerrassaan upeat maisemat, joissa on korkeita vuoria ja syviä laaksoja. Täällä on useita upeita reittivaihtoehtoja, mikä tekee vaelluksesta todellisen elämyksen.

Teneriffa

Ajankohta: Toukokuu

Teneriffan saarella on viisi ilmastovyöhykettä, ja sen maisema on todella vaihteleva. Kaiken yläpuolella kohoaa Teide, Espanjan korkein tulivuori, ja voit nähdä sen huipun laskeutuessasi Teneriffalle sekä vaeltaessasi näissä mahtavissa maisemissa.

Gran Canaria

Ajankohta: Lokakuu

Gran Canaria tuo usein mieleen rantaloman, auringon ja uimisen, mutta tällä saarella on paljon muutakin. Jos suuntaat rannalla sijaitsevista lomakohteista sisämaahan päin, pääset kokemaan monia ainutlaatuisia paikkoja. Gran Canaria on vaellusmatkailijan paratiisi!