Matkat – Maui

Matkusta Tjäreborgilla Mauille ja tee unelmistasi totta. Maui on trooppinen paratiisisaari, jossa voit toteuttaa kaikki Havaijia koskevat unelmasi.
Huojuvat palmut, fantastinen luonto ja upeat rannat, jotka ovat useamman kerran äänestetty maailman hienoimpien rantojen joukkoon.

Tjäreborgin Maui

Havaijin toiseksi suurimmalla saarella, Mauilla, on jokaiselle jotakin. Noin kahdeksankymmentä rantaa, joiden hiekka on väriltään valkoista, punaista tai mustaa. Rantoja riitää n. 200 km pituudelta. Mauilla syöt edullisesti äyriäisiä, sushia, tuoretta kalaa ja erittäin korkealuokkaista lihaa. Baareissa ja ranvintoloisssa voit tanssia koko yön. Täällä on myös kasvitieteellisiä puutarhoja, häikäisevää luontoa, golfkenttiä, joista joitakin pidetään maailman parhaina, hienoja hotelleja, hyvät ostosmahdollisuudet ja trooppinen ilmasto, joten lämpötila on korkea vuoden ympäri. Tjäreborgilla on Mauilla hotelleja kahdella alueella: Wailea-Makenassa ja Lahainassa. Molemmissa asut joko rannan tuntumassa tai lähellä rantaa sekä lähellä paikallista keskustaa.

Tekemistä Mauilla

On helppo ymmärtää, miksi Mauin saarta kutsutaan nimellä "The Magic Isle". Varsinkin, kun nautit pilvien yläpuolelta avautuvista näkymistä Haleakala National Park –puistossa tai istut autossa matkalla Hanaan. Hanaan saavutaan yhtä maailman kauneinta maisemareittiä pitkin. Matkan varrella näet mm. lukuisia ihastuttavia vesiputouksia. Tai miksipäs et nauttisi illallista tähtitaivaan alla Waileassa, kunhan olet ensin nähnyt yhden kauneimmista auringonlaskuista, mitä tällä planeetalla on tarjottavanaan. Sinun kannattaa ehdottomasti kokea surffauksen kiehtova maailma, joko katsojana tai kokeilla itse. Tarjolla on jokaiselle jotakin, niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Suosittuja rantoja surffaukseen mieltyneille ovat Honolua Bay ja Hookipa Beach.

Muiden mielipiteet kohteesta Maui

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Maui