Matkat – Honolulu

Honolulu on rento suurkaupunki, josta löytyy paljon aurinkoa, rantoja ja surffausta. Fantastinen Waikiki Beach on oikea unelmien täyttymys.
Oahun saarella sijaitseva Honolulu on useimpien tänne saapuvien lomalaisten ensimmäinen pysähdyspaikka. Ja syykin on helppo ymmärtää. Paratiisirantojen, joista ehkäpä maailman kuuluisin on Waikiki Beach, lisäksi Oahun pääkaupunki, Honolulu, voi ylpeillä vilkkaalla ja sykkivällä katu- ja viihde-elämällään. Täällä musiikki hiljenee harvoin ennen pikkutunteja. Jos haluat yhdistää auringon ja rannat, mielenkiintoisen ympäristön ja kansainvälisen yöelämän, valitse kosmopoliittinen ja energinen Honolulu. Waikiki Beachillä ja rantakadun varrella sijaitsee useita hienoja hotelleja, muotiliikkeitä, ravintoloita ja baareja.

Vuokraa auto ja tutustu saareen omatoimisesti, sillä Oahun saarelta löytyy paljon näkemistä. Suuri tulivuorenkraatteri Diamond Head on suosittu ja tutustumisen arvoinen retkikohde, samoin kuin Banzain, Waimean ja Sunsetin surffausrannat. Pearl Harbourin muistomerkillä kohtaat toisen maailmansodan tuulet ja Polynesian Cultural Centerissä voit tutustua parhaiten Tyynenmeren kulttuuriin.

Honolulu

Waikiki Beach on luonnollisesti kaikkien auringonpalvojien ja eri puolilta maailmaa saapuvien surffaajien tärkein kokoontumispaikka Honolulussa. Rantaa ympäröivällä alueella on laaja valikoima ravintoloita, baareja, huvituksia ja maailmanluokan ostosmahdollisuudet. Aktiviteetteja ja toimintaa riittää joka lähtöön, voit mm. ottaa surffaustunteja, meloa kanootilla, snorklata kirkkaassa vedessä tai golfata. Oahussa on nelisenkymmentä golfkenttää, jotka houkuttelevat golfareita kaikkialta maailmasta. Ravintoloissa voit herkutella maukkailla paikallisilla erikoisuuksilla, ja mikäli pidät kulttuurista, tarjolla on festivaaleja ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Nähtävää ja koettavaa

Myös Waikikin alueen ulkopuolella riittää paljon tekemistä ja nähtävää. Bussiverkostoa pidetään USA:n parhaimpana, bussilinjoja on yli 90 ja pysäkkejä reilut 4000. Miksipäs et tekisi retkeä esimerkiksi Pearl Harboriin? Tai Nuuanu Pali Lookoutin näköalatasanteelle, joka tarjoaa panoraamanäkymät Kooalu-kallioitten ja rehevän rannikon suuntaan. Luonnonsuojelualue Hanauma Bay on kaunis lahti, joka oli aikoinaan tulivuoren kraatteri. Täällä vesi on erityisen kirkasta ja riutalla voit snorklata sekä ihastella monenlaisia värikkäitä kaloja. Voit myös tehdä tutkimusmatkoja lukuisille ihanille rannoille. Etsitpä korkeita aaltoja, romanttista auringonlaskua tai suojaisaa, lapsille sopivaa rantaa, löydät Oahulta varmasti haluamasi.

Muiden mielipiteet kohteesta Honolulu

Tee matkahaku – Honolulu