Matkat – Sanibel/Captiva Island

Sanibelin ja Captivan saaret lumoavat sinut upeilla rannoillaan, kauniilla luonnollaan sekä Karibiaa muistuttavalla tunnelmallaan. Tänne voit matkusta yhtä hyvin perheen kuin kaveriporukankin kanssa.
Sanibel ja Captiva ovat sisarsaaria, jotka sijaitsevat Fort Myers Beachin edustalla, Meksikonlahden kauneimmalla alueella. Saarilta on siltayhteys mantereelle, ja saarten sisäiset välimatkat ovat niin lyhyitä, että kohteessa pääsee helposti liikkumaan pyörällä – rento mutta samalla liikunnallinen lisä lomaasi!

Lapsiystävällisiä rantoja ja luontoelämyksiä

Sanibelin ja Captivan rannat ovat todellakin erinomaisia: valkoisen hiekan ja turkoosin veden ansiosta on helppoa kuvitella olevansa Karibialla Floridan sijaan. Rannat ovat kuin tehtyjä kaikenikäisille lapsille sopivaksi. Sekä Sanibel että Captiva ovat ainutlaatuisia saaria, jotka tarjoavat upeiden rantojen lisäksi vaikuttavia luontoelämyksiä. Sanibelilla sijaitsevassa J. N. Darling National Wildlife Refuge -luonnonpuistossa voit meloa mangrovekasvillisuuden keskellä ja hyvällä onnella nähdä haikaroita, pelikaaneja ja manaatteja.

Lapsiystävällinen hotelli Captivalla

Jos matkustat tänne lasten kanssa, suosittelemme Captivalla sijaitsevaa Tween Waters Island Resort & Spa -hotellia, jossa koko perhe majoittuu mukavassa huoneessa tai huoneistossa vain kivenheiton päässä rannalta. Mikäli haluat rentoutua oikein perusteellisesti, voit varata hotellista myös spa-hoitoja.

Löytöretkiä Floridassa

Sanibel ja Captiva soveltuvat hyvin pienten löytöretkien tekemiseen joko pyörällä tai vuokra-autolla. Autolla voit myös helposti lähteä tutustumaan Floridan muihin osiin.
Hyvä tietää
  • Perhehotelleja
  • Rantahotelleja
  • Upeita rantoja
  • Edullinen autonvuokraus
  • Lapsiystävällisiä rantoja
  • Hotelleja ja huoneistohotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Sanibel/Captiva Island

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Sanibel/Captiva Island