• pareille ja aikuisille

Sunprime Dogan Side Beach

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Sijaitsee rannalla
alk.1 140,-
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Vieraidemme suosikki

Sunprime Dogan Side Beach on yksi suosituimmista hotelleistamme, jossa on paljon tyytyväisiä kanta-asiakkaita. Asut valoisassa, modernisti sisustetussa huoneessa, ja käytettävissäsi on kaikki Sunprimen palvelut. Kävelymatkan päässä hotellista on laaja vaikoima erilaisia ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Sunprime Restaurant on hotellin suosittu buffetravintola, joka sijaitsee rantapromenadin varrella. Ravintolasta on hienot näkymät merelle. Lisäksi on Sunprime Lounge & Bar, jossa voit tilata hyvää syötävää à la carte -listalta, nauttia virkistävän drinkin ja kuunnella elävää musiikkia useampana iltana viikossa.

Hotellitiedot

 • Lämmitetty uima-allas
  On
 • Lastenallas
  Ei
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • Hissi
  Ei
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  0 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  25 m
Pienempi Prime Lounge Suite, 1 huone, suuri terassi puutarhaan päin
Sunprime
Omissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille vieraille, jotka matkustavat ilman lapsia.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Sijaitsee rannalla
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Lähellä keskustaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
 • Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli

Sunprime Dogan Side Beach on yksi suosituimmista hotelleistamme, jossa vieraat ovat viihtyneet erittäin hyvin. Hotellista on rannalle ja sitä reunustavalle
pitkälle rantakadulle matkaa vain 50 metriä, voit kuunnella aaltojen liplatusta ja ihailla Välimeren maisemia.
Sunprime Dogan Side Beachissä asut pienissä, valoisissa, modernisti suunnitelluissa
ja sisustetuissa huoneissa. Kylpytakki, tohvelit ja suuri allaspyyhe ovat luonnollisesti myös käytettävissäsi. Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Hotellialueen lähistöllä on myös runsaasti ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet.
Rantapromenadin varrella olevasta Sunprime Restaurant hotellin suositusta buffetravintolasta avatutuvat kauniit näköalat merelle. Sunprime Lounge & Bar on paikka, jossa voit tilata hyvää syötävää à la carte -listalta, nauttia virkistävän drinkin ja kuunnella elävää musiikkia useampana iltana viikossa. Täällä voit todella rentoutua, sanan varsinaisessa merkityksessä.
Allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä viihtyisä allasbaari, jossa voit nauttia vilvoittavan juoman tai tilata pientä syötävää. Hotellin Spa-osastolla kannattaa käydä vaikkapa hamamissa ja tarjolla on myös useita erilaisia hierontoja.
Suuri bussi ei pääse hotellille saakka, joten bussin vaihto on Sidessä ja loppumatka taittuu pikkubussilla.
Internet
Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa. Internetyhteyden nopeudet vaihtelevat.
MySunprime
Hotellin omilta MySunprime-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelua ympäri vuorokauden
Tjäreborgin oppaat ovat kohteessa, jotta sinä voit viettää mahdollisimman onnistuneen ja rentouttavan loman. Voit lähteä mielenkiintoisille retkille, saada vinkkejä hienoimmista rannoista, parhaista ostospaikoista tai vaikkapa oppaiden suosikkiravintoloista. Luonnollisesti oppaat pyrkivät myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, joita saattaa tulla esille lomasi aikana – olipa kyse vuokra-autosta tai hotellista. Tavoitat Tjäreborgin oppaat lomasi aikana ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeen. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostiviestin klo 8–20.
Savuton hotelli
Sunprime Dogan Side Beach on savuton hotelli kesäkaudesta 2023 alkaen. Hotellin alueella on erikseen merkittyjä tupakointipaikkoja. Tupakointikielto koskee myös huoneita, parvekkeita ja sähkötupakkaa.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia sviittejä.
Hotellissa on paljon rappuja ja tasoeroja. Ei hissiä.
Kausi
Hotelli on avoinna huhti-lokakuussa. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Ohjattuja tunteja, kuten ryhmäliikuntatunteja, vesijumppaa ja basic gym introduction on tarjolla 22.4.–21.10.2023.
Muuta
Vastaanotto: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Pöytävaraukset, valuutanvaihto, spa-osaston varaukset, golfkentät jne. Pesulapalvelut lisämaksusta.
Rakennuttu: 1996
Kunnostettu: 2012. Huoneet osittain kunnostettu 2020.
Huoneita: 96
Kerroksia: 2
Hissi: Ei
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäköinti: Ei
Hotellinjohtaja
Korhan Poyraz
Virallinen luokitus puuttuu

Asuminen

Sunprime Dogan Side Beachissä asut vain 50 metrin päässä pitkältä rantapromenadilta ja Välimeren aalloista. Hotellin suosittu Sunprime Restaurant -buffetravintola sijaitsee rantapromenadin varrella ja sieltä avautuvat upeat näkymät merelle päin.

Tästä voit tarkistaa huoneistosi sijainnin.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Classic Room

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Prime Lounge Suite

Kodikkaat ja hienot sviitit, ja ulkona voit nauttia leppoisista lomailloista mukavilla loungekalusteilla rentoutuen.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Sijainti ja liikkuminen

Kohota lomatunnelmaa!

Haluatko yllättää puolisosi tai matkaseurasi ripauksella lomaluksusta? Tarjolla on useita erilaisia paketteja, jotka tekevät lomasta entistäkin ylellisemmän. Varaa jo etukäteen pullo kuohuviiniä, joka odottaa valmiiksi viilennettynä huoneessasi saapuessasi hotelliin, tai ylellinen tervetulopaketti.

Lisäpalvelupaketit voit varata jo matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin Omilta sivuilta.

HINNAT JA VARAAMINEN