Matkat – Rayong Beach

Rayong Beach on myös thaimaalaisten suosikkikohde, sillä täällä on pitkiä rantoja, viihtyisiä hotelleja ja mukavan rento tunnelma.
Thaimaalaisten oma lomaparatiisi Rayongin rannikko sijaitsee vain kolmen tunnin bussimatkan päässä Bangkokista. Täällä voit kokea kaikkein aidointa Thaimaata ja paikallista arkea sekä nauttia rentouttavasta lomasta. Hintataso on Rayongin rannikolla edullisempi kuin muissa Thaimaan kohteissa.

Rayongin ympäristö

Jos haluat viettää lomapäivät kaikessa rauhassa ja tutustua ympäristöön täysin omassa tahdissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Chantaburin maakunnalla ja sen pääkaupungilla on paljon tarjottavaa. Chantaburi on myös lähistöllä sijaitsevan kaupungin nimi, joka on tunnettu jalokivimarkkinoistaan sekä upeasta katedraalista. Matkalla Chantaburiin voit vierailla jollain hedelmätilalla, jotka ovat myös tyypillisiä tälle maakunnalle. Suunnilleen yhtä pitkän matkan päässä sijaitsee myös tunnettu matkakohde Pattaya.

Hotelleja lähellä rantaa

Matkustaessasi Tjäreborgilla Rayong Beachille voit valita hotellin useista hyvistä vaihtoehdoista. Kaikki hotellit sijaitsevat lähellä rantaa ja rauhallisessa ympäristössä. Rayong Beachille tullaan nauttimaan rauhallisista lomapäivistä lähelle luontoa, ja jos haluat lähteä retkelle, lähistöllä on paljon nähtävää. Voit myös vuokrata oman veneen ja lähteä tutustumaan rannikon saariin, snorklata koralliriutoilla tai ottaa taksin johonkin lähistöllä sijaitsevaan luonnonpuistoon.

Yhdistelmämatka - Koh Samet tai Bangkok

Miten olisi useampi kohde yhden ja saman lomasi aikana? Matkustaessasi Tjäreborgilla Rayong Beachille voit suunnitella juuri omanlaisesi matkan ja viettää ensin viikon Rayong Beachillä ja sen jälkeen viikon Koh Sametilla. Vaikka Koh Sametin ja Rayong Beachin erottaa vain yksi laivamatka, voit kokea tuplasti enemmän kahdessa kohteessa yhden ja saman loman aikana. Hyvä vaihtoehto on myös viettää ensin muutama päivä vilkkaassa Bangkokissa, jossa voit kierrellä markkinoilla ja tutustua temppeleihin. Bangkokin jälkeen leppoisat hiekkarannat tuntuvatkin erityisen rentouttavilta ja voit rauhassa sulatella kaikkea kokemaasi pehmeällä hiekalla loikoillen. Tjäreborgilla matkustat Rayon Beachille kätevästi reittilennoilla ympäri vuoden.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Upeita hiekkarantoja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Rayong Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Rayong Beach