Matkat – Oyster Pond/Dawn Beach

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Oyster Pond ja Dawn Beach ovat kaksi täysin eri puolta samassa lomakohteessa, vaikka ne eivät sijaitsekaan kaukana toisistaan. Toinen sijaitsee Ranskassa ja toinen Hollannissa, mutta niissä on paljon samaa: aurinko, meri ja ihana loma.
Oyster Pond muistuttaa hieman Ranskan Rivieralla olevaa kylää, talot on rakennettu rinteeseen ja alhaalla on pieni ja suojaisa satama. Tänne tullaan rentoutumaan ja nauttimaan auringosta ja laiskottelusta. Lisämaustetta lomailuun saat, kun lähdet tutustumaan myös ympäristöön ja välillä käyt tietenkin herkutelemassa jossakin saaren viihtyisistä ravintoloista. Täältä on myös lyhyt matka Ruotsin entiseen siirtomaahan, St. Barthin saarelle, jonne pääsee Oyster Pondin satamasta lähtevillä veneillä. Hyppää kyytiin, nauti kolmen vartin venematkasta ja voilá, voit astua maihin ja nähdä harvinaisen palan Ruotsin historiaa.

Dawn Beach

Toisin kuin Oyster Pond, Dawn Beach on täysin avoinna Atlantille ja tällä puolen kilometrin pituisella rannalla on paljon tilaa. Jos kaipaat lomaltasi rentoutumista, Dawn Beach on oikea valinta. Täällä on rauhallinen yöelämä, ensiluokkaisia hotelleja ja ranta, jossa et koskaan ole keskellä tungosta.

Näe ja koe Karibia

Käytä tilaisuus hyväksesi ollessasi Karibialla ja näe mahdollisimman paljon. Yksinkertaisin tapa on asua saarella useammassa eri kohteessa tai vierailla jollakin naapurisaarista, esim. Anguillalla ja Saballa. Voit myös käydä tutustumassa Ruotsin vanhaan siirtomaahan, naapurisaari St. Barthiin ja sen viehättävään pääkaupunkiin Gustaviaan. Anguillalle ja St. Barthille pääsee esim. Marigotin satamasta. Myös vuokra-auto on hyvä idea, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikenne on suhteellisen rauhallista. Silloin pääset myös tutustumaan saareen omaan tahtiisi.

Muiden mielipiteet kohteesta Oyster Pond/Dawn Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Oyster Pond/Dawn Beach