Matkat – Philipsburg

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Tervetuloa ihastuttavaan Philipsburgiin! Täällä voit yhdistää ranta- ja kaupunkiloman.
Philipsburg on viehättävä pieni kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa pienestä koostaan huolimatta. Täällä voit hyvin viettää aamupäivän tehden ikkunaostoksia Front Streetillä, rentoutua rantapromenadilla tai venytellä rannalla auringosta nauttien. Valikoima on todella suuri näinkin pienelle kaupungille ja paljon siitä tulee luonnostaan: ranta, katuelämä ja ihastuttava tunnelma. Vaikka turistit ovat nähtävissä ja kuultavissa kaikkialla, silti paikalliselämä määrää täällä tahdin ystävällisyydellään ja vieraanvaraisuudellaan. Ei olekaan mikään ihme, että saaren motto on "St Maarten, the Friendly Island".

Front Street ja Back Street

Näiden kahden kadun varrella on kaupungin liikkeet, kaikkea timanteista ja koruista leluihin ja taloustavaroihin, kaikki sulassa sovussa. Sekoitetaan siihen vielä historia ja nykyaika - pienet kreolilaiseen tyyliin rakennetut talot varjoisissa puutarhoissa ovat vierekkäin modernien toimistorakennusten kanssa. Kävellessäsi pitkin Front Streetiä on vaikeaa olla ihastelematta vastakohtia, ja yhtä vaikeaa on olla ihastumatta ilmapiiriin, jossa autot yhtäkkiä tukkivat kapeat kadut kuljettajien nähdessä jonkun tutun. Front Streetin toisessa päässä on Tjäreborgin suosittu hotelli Divi Little Bay Beach Resort, jossa voit asua perheystävällisesti rannan tuntumassa.

Näe ja koe Karibia

Käytä tilaisuus hyväksesi ollessasi Karibialla ja näe mahdollisimman paljon. Yksinkertaisin tapa on asua saarella useammassa eri kohteessa tai vierailla jollakin naapurisaarista, esim. Anguillalla ja Saballa. Voit myös käydä tutustumassa Ruotsin vanhaan siirtomaahan, naapurisaari St. Barthiin ja sen viehättävään pääkaupunkiin Gustaviaan. Anguillalle ja St. Barthille pääsee esim. Marigotin satamasta. Myös vuokra-auto on hyvä idea, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikenne on suhteellisen rauhallista. Silloin pääset myös tutustumaan saareen omaan tahtiisi.

Muiden mielipiteet kohteesta Philipsburg

Tee matkahaku – Philipsburg