Matkat – Orient Bay

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten

Orient Bayn ranta on pitkä, ja siellä on saaren paras valikoima vesiurheilulajeja. Useat hotellit sijaitsevat rannalla, jolla on myös ravintoloita.

Kaikki mitä toivot mahtuu Orient Bayn kahden kilometrin pituiselle rannalle, eikä se ole suotta saanut mainettaan tunnettuna vesiurheilukohteena. Atlantilta tulevat tuulet takaavat unelmaolosuhteet purjelautailijoille, surffareille ja muille, jotka haluavat mitellä taitojaan luontoa vastaan. Täällä on myös hyvinvarusteltuja sukellusfirmoja, purjeveneitä vuokrattavana ja tarjolla on myös erilaisia moottoroituja vesiurheilulajeja. Tämän lisäksi rannan ulkopuolinen alue on luonnonsuojelualuetta, joten siellä on paljon tutkittavaa snorklaajille ja sukeltajille. Valinnanvara on suuri myös nälän yllättäessä, sillä ranta on täynnä sekä yksinkertaisempia että hienostuneempia ravintoloita, joissa on viihtyisät ulkoterassit. Hotelli Esmeralda Resortissa asut aivan rannan naapurissa, lähellä luontoa ja rauhaa.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient on pieni ranskalainen kylä toreineen. Torin ympärillä on ravintoloita jokaiseen makuun ja keskellä sijaitsee näyttämö. Useana iltana viikossa täällä on viihdeohjelmaa ja niinä iltoina, kun näyttämö on tyhjä, riittää sinulla katseltavaa kadun elämässä tällä vilkkaalla pienellä aukiolla. Palatessasi takaisin hotellille voit kävellä pitkin rantaa ja nauttia Karibiasta.

Näe ja koe Karibia

Käytä tilaisuus hyväksesi Karibialla ollessasi ja näe mahdollisimman paljon. Yksinkertaisin tapa on asua saarella useammassa eri kohteessa tai vierailla jollakin naapurisaarista, esim. Anguillalla ja Saballa. Voit myös käydä tutustumassa Ruotsin vanhaan siirtomaahan, naapurisaari St. Barthiin ja sen viehättävään pääkaupunkiin Gustaviaan. Anguillalle ja St. Barthille pääsee esim. Marigotin satamasta. Myös vuokra-auto on hyvä idea, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikenne on suhteellisen rauhallista. Silloin pääset myös tutustumaan saareen omaan tahtiisi. Orient Bay on hyvä tukikohta, jos haluat tehdä päiväretken vaikkapa pienemmille saarille, joista esim. pieni Pinel Island on mukava vaihtoehto kauniine rantoineen.

Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Orient Bay

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
26°18°
8
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
26°18°
8
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
27°19°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
29°21°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
30°22°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°23°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
32°23°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • elokuu
32°24°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
31°23°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
29°23°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
27°21°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
27°19°
8
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
Rannat
Kilometrin pituisella hiekkarannalla on runsaasti erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja ja muita palveluja. Aurinkotuoleja ja-varjoja voi vuokrata. Ranta-alueella on myös nudistirantoja.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika vaihtelee valitun lentoreitityksen mukaan.

Näin matkustat tänne

St. Martin/St. Maartenille voit matkustaa reittilennolla mihin aikaan vuodesta tahansa.
Lentoaika riippuu lentoyhteyksistä.
Kuljetukset eivät sisälly hintaan. Kuljetukset omatoimisesti. Ajoaika lentokentältä hotelliin kestää taksilla noin 45-60 minuuttia, riippuen liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Rannalla ja Le Village D'Orientissa on hyvä valikoima ravintoloita, joissa on tarjolla kansainvälisiä ja paikallisia ruokia sekä ruokalajeja, jotka ovat saaneet vaikutteita ranskalaisesta keittiöstä. Orient Bayssä yöelämä on yksinkertaisempaa ja keskittyy lähinnä baareihin ja loungeihin, joissa osassa on tarjolla tanssia ja elävää musiikkia.
Ostokset
Orient Bayssä on matkamuistokauppoja ja supermarket. Marigotissa ja Philipsburgissa, saaren ranskalaisen puolen ja hollantilaisen puolen pääkaupungeissa, on laajempi valikoima kauppoja ja ostosgallerioita.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Ranta-elämään sekoittuu vesiurheilu. Orient Baystä voit myös lähteä snorklaussretkille ja erilaisille veneretkille.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua.

Kestävä matkailu

Olemme olleet jo vuodesta 1999 yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Voimassa oleva passi. Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 90 vuorokauden lomamatkoilla. Tarkista ennen matkalle lähtöä, että passi on täysin ehjä.

Maahan saavuttaessa sinun tulee esittää paluulentolippu, matkavakuutus, joka kattaa vähintään 15 000 USD ja vahvistus hotellivarauksesta. Lisäksi sinulla tulee olla riittävät varat oleskelun ajaksi.

Saari on jaettu kahteen osaan, ranskalaiseen ja hollantilaiseen osaan. Lisätietoja voi kysellä kunkin osan suurlähetystöstä Tukholmasta
.... Ranskalaisen puolen puhelinnumero on +46 8 459 53 00 ja hollantilaisen puolen puhelinnumero on +46 8 556 933 00.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset St. Martinin/St. Maarten lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan St. Martinin/St. Maarten lähetystöstä/konsulaatista.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Kohteessa suositellaan matkailijan perusrokotteiden (kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, MPR=tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko) lisäksi A-hepatiittisuojaa sekä harkinnanvaraisena B-hepatiittisuojaa.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Suojautuaksesi hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan, suosittelemme hyttyskarkotetta ja vaaleita, pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen Ulkoasianministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro ja USD.

Aikaero

Kesäaika: Suomen aika - 7 tuntia. Talvella: Suomen aika - 6 tuntia.

Sähkö

110 V (St Maarten, adapteri tarvitaan) ja 220 V (St Martinin).

Kieli

Englanti, ranska ja hollanti.
Tee matkahaku