Matkat – Orient Bay

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Orient Bayn ranta on pitkä, ja siellä on saaren paras valikoima vesiurheilulajeja. Useat hotellit sijaitsevat rannalla, jolla on myös ravintoloita.
Kaikki mitä toivot mahtuu Orient Bayn kahden kilometrin pituiselle rannalle, eikä se ole suotta saanut mainettaan tunnettuna vesiurheilukohteena. Atlantilta tulevat tuulet takaavat unelmaolosuhteet purjelautailijoille, surffareille ja muille, jotka haluavat mitellä taitojaan luontoa vastaan. Täällä on myös hyvinvarusteltuja sukellusfirmoja, purjeveneitä vuokrattavana ja tarjolla on myös erilaisia moottoroituja vesiurheilulajeja. Tämän lisäksi rannan ulkopuolinen alue on luonnonsuojelualuetta, joten siellä on paljon tutkittavaa snorklaajille ja sukeltajille. Valinnanvara on suuri myös nälän yllättäessä, sillä ranta on täynnä sekä yksinkertaisempia että hienostuneempia ravintoloita, joissa on viihtyisät ulkoterassit. Hotelli Esmeralda Resortissa asut aivan rannan naapurissa, lähellä luontoa ja rauhaa.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient on pieni ranskalainen kylä toreineen. Torin ympärillä on ravintoloita jokaiseen makuun ja keskellä sijaitsee näyttämö. Useana iltana viikossa täällä on viihdeohjelmaa ja niinä iltoina, kun näyttämö on tyhjä, riittää sinulla katseltavaa kadun elämässä tällä vilkkaalla pienellä aukiolla. Palatessasi takaisin hotellille voit kävellä pitkin rantaa ja nauttia Karibiasta.

Näe ja koe Karibia

Käytä tilaisuus hyväksesi Karibialla ollessasi ja näe mahdollisimman paljon. Yksinkertaisin tapa on asua saarella useammassa eri kohteessa tai vierailla jollakin naapurisaarista, esim. Anguillalla ja Saballa. Voit myös käydä tutustumassa Ruotsin vanhaan siirtomaahan, naapurisaari St. Barthiin ja sen viehättävään pääkaupunkiin Gustaviaan. Anguillalle ja St. Barthille pääsee esim. Marigotin satamasta. Myös vuokra-auto on hyvä idea, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikenne on suhteellisen rauhallista. Silloin pääset myös tutustumaan saareen omaan tahtiisi. Orient Bay on hyvä tukikohta, jos haluat tehdä päiväretken vaikkapa pienemmille saarille, joista esim. pieni Pinel Island on mukava vaihtoehto kauniine rantoineen.

Muiden mielipiteet kohteesta Orient Bay

Tee matkahaku – Orient Bay