Matkat – Grand Case

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Grand Casen ainoan kadun varrella olevat ravintolat, katukeittiöt ja baarit ovat tehneet Grand Casesta St. Martinin gastronomisen pääkaupungin.
Kukaan ei tiedä miksi, mutta juuri Grand Casessa useat ravintolat ja muut ruokapaikat kilpailevat keskenään siitä, kuka tarjoilee tuoreimmat kalat, parhaimmat grilliruuat tai suussa sulavimmat äyriäiset. Tarjolla on kaikkea mahdollista paikallisista kadun varrella olevista vilkkaista Lolo´s -katukeittiöistä tyylikkäämpiin rantaravintoloihin, joissa voit kaikessa rauhassa tutustua ruokalistan tarjontaan. Et voi valita väärin, jos haluat maistaa jotain paikallista, kuten grillattua kalaa ja Johnny cake -snacksia tai klassisempaa hummeri-Thermidoria. Kaikki maistuvat erinomaisilta ja tunnelma sekä näkymät ovat upeat.

Grand Case

Grand Case ei ole suuren suuri, täällä on hieno ranta ja pääkatu, jonka varrella on ravintolat, ja sitten ollaankin jo kylän toisessa päässä. Mukavan rannalla vietetyn päivän jälkeen tai kierreltyäsi saarta ristiin rastiin on kiva lähteä pienelle iltakävelylle, lueskella ruokalistoja, kenties haluat ottaa pienen aperitiivin ennen ruokailua, minkä jälkeen on aika istahtaa syömään illallista pitkän kaavan mukaan. Ja ruokailun jälkeen voitkin sitten jo palata takaisin hotellille. Grand Casessa on myös yksi saaren epätavallisimmista nähtävyyksistä, Tijons, jossa opit sekoittamaan oman parfyymisi tuoksu-urkujen 300 eri tuoksun valikoimasta.

Tutustumisretki Karibialla

Grand Casessa on kiva viettää aikaa, mutta kun kerran lähdet näinkin pitkälle, niin miksipä et käytä tilaisuutta hyväksesi ja tutustu samalla myös vähän laajemmin saaren tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kätevimmin ratkaiset asian tutustumalla useampaan kohteeseen tai halutessasi voit toki myös lähteä käymään lähisaarilla: Anguilla, Saba tai entinen ruotsalainen siirtokunta St. Barth ja sen viehättävä pääkaupunki Gustavia ovat vierailemisen arvosia. Laivat Anguillaan ja St Barthiin lähtevät esimerkiksi Marigotin satamasta. Oman auton vuokraamista kannattaa myös harkita. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja liikenne ei ole kovin vilkasta, ja omalla autolla pääset liikkumaan ja kiertelemään saarta omassa tahdissasi.

Muiden mielipiteet kohteesta Grand Case

Tee matkahaku – Grand Case