Elämää Ao Nangissa

Lähde kanssamme opettavaiselle ja mielenkiintoiselle retkelle. Puolipäiväretkellä saat kokea kulttuuria, uusia vaikutelmia, thai-nyrkkeilyä ja ruuanlaittoa. Täydellinen retki sinulle, joka haluat kokea todellisen Thaimaan!

  Tietoa lyhyesti

 • Päivä:
  Perjantai
 • Kesto:
  Puolipäiväretki , noin klo 13–18
 • Hinta:
  1900 THB per aikuinen, 1000 THB per lapsi.

  Ilmoitetut hinnat ovat voimassa talvikaudella 2023–2024. Hinnat talvikaudella 2024–2025: aikuiset 2200 THB, lapset 1300 THB. Yksinkertaiset snacksit paikallisilla markkinoilla sisältyvät hintaan. Juomia voi ostaa erikseen.
 • Kieli:
  Englanninkielinen opastus.
 • Pakkaa mukaan:
  Vesipullo ja jalkaan mukavat kengät.
 • Muuta:
  Passi tai passin numero on oltava mukana retkeä varattaessa.
 • Näin varaat:
  Retken voi korkeasesongin aikaan yleensä varata ennen matkaa, joko matkavarauksen yhteydessä tai Omilta sivuilta. Vapaiden paikkojen puitteissa sekä kauden alussa ja lopussa voit varata retken myös matkakohteessa Tjäreborgin oppaalta.
Päivän aluksi vierailemme buddhalaisella Sai Thai -temppelillä, jossa meille kerrotaan paikallisesta uskonnosta. Seuraava pysähdyspaikkamme on Klong Hang, joka on kaikista paikallisinta aluetta Ao Nangissa. Täällä viljellään runsaasti kumipuita sekä ananaksia! Saamme nähdä myös perinteisen thaimaalaisen kodin sekä puutarhan, jossa kasvaa erilaisia kasveja ja eksoottisia hedelmiä.

Sukellamme syvemmälle paikalliseen kulttuuriin ja suuntaamme paikallismarkkinoille, jossa pääsemme tutustumaan myynnissä oleviin paikallisiin tuotteisiin ja saamme myös maistiaisia. Markkinoilta suuntaamme thainyrkkeilysalille, jossa opas kertoo lisää Thaimaan kansallisurheilusta.

Päivän aikana opimme paljon Thaimaan kulttuurista, sosiaalisista oloista sekä arkipäivän elämästä.
Käytännön tietoa retkistä
Perhe katselee maisemia korkealla rinteellä

Mistä retkelle lähdetään? Miten maksan retken? Minkälainen tippikäytäntö on retkillä? Täältä löydät kaiken matkakohteiden retkiä koskevan tiedon.