Matkat – Antibes/Juan les Pins

Juan les Pins ja Antibes ovat kaksi perinteistä lomakohdetta, jotka sijaitsevat vieri vieressä Ranskan Rivieralla.
Juan les Pins, kuten myös naapurikohde Antibes, sijaitsevat Nizzan ja Cannesin välissä Ranskan Rivieralla. Tänne tulee lomailijoita koko Euroopasta nauttimaan huvielämästä, rannoista ja heinäkuisista jazzfestivaaleista, joilla esiintyy jazzmaailman suurimpia tähtiä.

Juan les Pins

Juan les Pins on klassinen rantakohde, jossa on pitkä ranta ja viihtyisä rantapromenadi, jonka äärellä on houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Jos haluat lähteä tutustumaan Ranskan Rivieraan lähemmin, Juan les Pinsistä on helppo lähteä paikallisjunalla Antibesiin, Cannesiin ja Nizzaan – täällä on upeita veneitä, kauppoja ja tunnelmallista ihmisvilinää. Voit myös vuokrata auton muutamaksi päiväksi ja lähteä sisämaan provencelaisiin kyliin, joissa elämänmeno on rauhallisempaa ja joissa on mukava kävellä ympäriinsä nauttimassa mukavasta tunnelmasta. Mainioita retkikohteita ovat myös rannikon edustalla olevat saaret, kuten Ile Sainte-Marguerite tai Ile Saint-Honorat.

Antibes

Antibes on yksi Ranskan Rivieran pidetyimmistä lomakohteista, ja siellä on Euroopan suurin jahtivenesatama sekä viehättäviä vanhoja kaupunginosia. Kaupungin perustivat aikoinaan antiikin kreikkalaiset ja nykyäänkin se houkuttelee matkustajia vanhojen kaupunginosien charmilla. Kannattaa käydä esimerkiksi labyrinttimaisella Rue James Closen ja bussiaseman alueella, jossa tapahtuu aina jotain. Alempana, meren lähellä sijaitsevassa Chateau Grimaldissa koet suuren ja monipuolisen kokoelman Picasson taidetta, ja kulkiessasi jonkin matkaa eteenpäin saavut pienille markkinoille tai johonkin viihtyisään ravintolaan.

Suunnittele oma matkasi

Juan les Pinsissä ja Antibesissä voit valita mieleisesi hotellin eri vaihtoehdoista. Valikoimassamme on luksus- ja designhotelleista yksinkertaisempiin vaihtoehtoihin ja huoneistoihin. Hotellit sijaitsevat lähellä venesatamaa. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden, joten voit suunnitella juuri omien toiveidesi mukaisen loman.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Mielenkiintoinen historia
  • Luksushotelleja
  • Designhotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Antibes/Juan les Pins

Tee matkahaku – Antibes/Juan les Pins