Matkat – Antibes/Juan les Pins

Juan les Pins ja Antibes ovat kaksi perinteistä lomakohdetta, jotka sijaitsevat vieri vieressä Ranskan Rivieralla.

Juan les Pins, kuten myös naapurikohde Antibes, sijaitsevat Nizzan ja Cannesin välissä Ranskan Rivieralla. Tänne tulee lomailijoita koko Euroopasta nauttimaan huvielämästä, rannoista ja heinäkuisista jazzfestivaaleista, joilla esiintyy jazzmaailman suurimpia tähtiä.

Juan les Pins

Juan les Pins on klassinen rantakohde, jossa on pitkä ranta ja viihtyisä rantapromenadi, jonka äärellä on houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Jos haluat lähteä tutustumaan Ranskan Rivieraan lähemmin, Juan les Pinsistä on helppo lähteä paikallisjunalla Antibesiin, Cannesiin ja Nizzaan – täällä on upeita veneitä, kauppoja ja tunnelmallista ihmisvilinää. Voit myös vuokrata auton muutamaksi päiväksi ja lähteä sisämaan provencelaisiin kyliin, joissa elämänmeno on rauhallisempaa ja joissa on mukava kävellä ympäriinsä nauttimassa mukavasta tunnelmasta. Mainioita retkikohteita ovat myös rannikon edustalla olevat saaret, kuten Ile Sainte-Marguerite tai Ile Saint-Honorat.

Antibes

Antibes on yksi Ranskan Rivieran pidetyimmistä lomakohteista, ja siellä on Euroopan suurin jahtivenesatama sekä viehättäviä vanhoja kaupunginosia. Kaupungin perustivat aikoinaan antiikin kreikkalaiset ja nykyäänkin se houkuttelee matkustajia vanhojen kaupunginosien charmilla. Kannattaa käydä esimerkiksi labyrinttimaisella Rue James Closen ja bussiaseman alueella, jossa tapahtuu aina jotain. Alempana, meren lähellä sijaitsevassa Chateau Grimaldissa koet suuren ja monipuolisen kokoelman Picasson taidetta, ja kulkiessasi jonkin matkaa eteenpäin saavut pienille markkinoille tai johonkin viihtyisään ravintolaan.

Suunnittele oma matkasi

Juan les Pinsissä ja Antibesissä voit valita mieleisesi hotellin eri vaihtoehdoista. Valikoimassamme on luksus- ja designhotelleista yksinkertaisempiin vaihtoehtoihin ja huoneistoihin. Hotellit sijaitsevat lähellä venesatamaa. Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden, joten voit suunnitella juuri omien toiveidesi mukaisen loman.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
 • Mielenkiintoinen historia
 • Luksushotelleja
 • Designhotelleja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Antibes/Juan les Pins

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
13°4°
4
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
13°5°
5
Aurinkotuntia/pv
12°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
15°7°
6
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
17°9°
8
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
20°13°
8
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°16°
10
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
27°18°
11
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • elokuu
27°18°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
25°16°
8
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
21°12°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
17°8°
5
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
13°5°
4
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
Rannat
Antibesin ja Juan les Pinsin välisellä 25 kilometriä pitkällä rannikkokaistaleella on 48 erilaista rantaa. Tarjolla on useita eri vesiurheilulajeja.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä noin 3 t 30 min

Näin matkustat tänne

Antibesiin/Juan les Pinsiin voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja määritellä itse matkasi pituuden.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Nizzan lentokentältä Antibesin/Juan le Pinsin hotelleihin on n. 30 min (n. 17 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Täällä on paljon ylellisiä ravintoloita, joissa myös hinnat ovat suhteellisen korkeita, mutta sen lisäksi myös hyviä yksinkertaisempia paikkoja.
Juan les Pinsissä ja Antibesissä yöelämä on eksklusiivista. Baareja ja klubeja on paljon, ja lisäksi yksi kasino.
Ostokset
Jos pidät eksklusiivisesta shoppailusta, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä on paljon luksusliikkeitä, joissa myydään muotia, käsitöitä ja taidetta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Vesiurheilulajeja, golfia, tennistä, squashia ja paljon muuta.
Kulkuyhteydet
Bussit ja junat kulkevat rannikkoa pitkin. Sisämaahan on kätevintä lähteä tutustumaan vuokra-autolla.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin henkilökuntaa.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passimääräykset Ranskan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Ranskan lähetystöstä/konsulaatista. Ranskan suurlähetystö, Helsinki, p. 09 618 780.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Verot ja muut maksut hotellissa

ANTIBESIN/JUAN LES PINSIN MAJOITUSVERO
Ranskan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Antibesin/Juan Les Pinsin alueella yöpyviltä matkustajilta peritään majoituspaikasta ulos kirjautuessa majoitusvero. Vero ei koske alle 18-vuotiaita. Tätä veroa ei voida periä matkan hinnassa ennen matkaa, vaan maksu suoritetaan aina kyseessä olevassa hotellissa paikan päällä.

Hinta per henkilö/yö:
2-tähden hotellit/huoneistohotellit: 0,90 euroa/hlö/yö
3-tähden hotellit/huoneistohotellit: 1,50 euroa/hlö/yö
4-tähden htoellit/huoneistohotellit: 2,25 euroa/hlö/yö
5-tähden hotellit/huoneistohotellit: 3,00 euroa/hlö/yö

Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa paikallisesta luokituksesta, jonka mukaan veron suuruus määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Luottokortit hyväksytään yleisesti. Pankkiautomaatteja.

Aikaero

Suomen aika -1 tunti.

Sähkö

240 V. Eurooppalainen, kaksireikäinen standardi.

Kieli

Ranska

Muuta

Korkeuseroja, ei sovellu liikuntaesteisille.
Lue myös "Hyvä tietää" ja Tjäreborgin matkaehdot.
Tee matkahaku