Formulamatkat - Monacon osakilpailu

Varaa Tjäreborgilta oma formulamatkasi Monte Carloon ja koe kisat paikan päällä. Lähtöpäivä 24.5. ja paluupäivä 27.5.2019.

Monaco Grand Prix on rata, jonka kaikki kuljettajat toivovat voittavansa. Aivan kuten Indy 500- tai Le Mans -kisoissa, tämä rata on täysin omaa luokkaansa.
Monte Carlon voittoon tarvitaan yhdistelmä tarkkaa ajamista, teknistä täydellisyyttä sekä puhdasta rohkeutta - ominaisuuksia, jotka erottavat parhaimmat ajajat hyvistä Formula 1 -kisoissa. Rata, jota reunustavat suojakaiteet, ei anna tilaa virheille ja vaatii kovempaa keskittymistä kuin mikään muu formularata.
 
Lue lisää Autot ajavat maksimaalisella downforcella saadakseen parhaimman pidon ja jarrut joutuvat todella töihin. Ohittaminen on lähes mahdotonta, jonka vuoksi aika-ajoilla on täällä suurempi merkitys kuin muissa Grand Prixeissä.
 
Portier Corner on avain hyvään kierrokseen Monacossa. Tätä ennen ohitetaan Loews hairpin, Formula 1 -kisojen matalimman nopeuden mutka. Sitten tulee tunneli, radan yksi harvoista nopeista osuuksista. Monien tunnettujen kuljettajien kisa on päätynyt suojakaiteeseen täällä, kuten Ayrton Sennan ja Michael Schumacherin.
 
Voitto Monacossa takaa kuljettajan nimen listalle, jolla on useita muitakin urheilun suuria nimiä. Sekä Graham Hill, lempinimeltään Mr. Monaco, että Michael Schumacher ovat voittaneet täällä viisi kertaa, Alain Prost neljä kertaa ja Stirling Moss sekä Jackie Stewart kolme kertaa. Eniten voittoja on kuitenkin Ayrton Sennalla, joka voitti Monte Carlossa kuusi kertaa.
Piilota

Översikt över banan

Lippukategoriat

Perushintaan sisältyy nk. 'General Admission' -lippu tai 'Secteur Rocheur' -lippu.
Secteur Rocheur (Pääsisäänkäynti): Secteur Rocher sijaitsee korkealla, hieman etäämmällä radasta. Alue on suuri ja täällä on jyrkkiä mäkiä ja kulkuteitä, joten se ei sovi liikuntaesteisille. Parhaimmat paikat varataan nopeasti, joten tänne kannattaa saapua ajoissa.
 
Lue lisää Lisämaksusta voit ostaa liput seuraaviin katsomoihin: 'X1/X2', 'Grandstand N,O,P', 'Grandstand T' tai 'Thomas Cook Sport Terrace'.
X on ainoa katsomo varikkosuoralla, ja täältä ovat hyvät näkymät autojen saapuessa startti-/maaliviivalle.
 
Grandstand N,O,P: Nämä katsomot sijaitsevat keskellä Monacon satamaa, näkymät sisämaahan päin ja kohti tunnettua uima-allasta. P- ja N-katsomot ovat suosittuja ja liput myydään loppuun nopeasti.
 
Grandstand T (alempi ja ylempi): Suuri katsomo vastapäätä varikkosuoraa. Täältä näet autojen tulevan ulos allasalueelta kohti Racasse-kurvia. Ylemmistä osista näkee alas varikkosuoralle.
 
Thomas Cook Sport Terrace käsittää Monacon kuuluisan Stars ' n ' Bars -ravintolan koko ylimmän kerroksen. Täältä avautuvat upeat näköalat sataman ja varikon suuntaan. Ravintolassa on myös kuvaruutuja, joista voit seurata tapahtumia radan muissa osissa. Avoin baari, buffet ja taustamusiikki tekevät Thomas Cook Sport Terrace -katsomosta rentouttavan paikan, jossa on mukava seurata jännittäviä tapahtumia kisaradalla. Mikäli valitset Thomas Cook Sport Terrace -paketin, sinulla on paikka varattuna sekä lauantaille että sunnuntaille.
 
Lippujen sijainti F1-radalla:
Tjäreborg käyttää samaa kuvausta/kategoriaa Formula 1 -lipuissa kuin järjestäjätkin. Alimman hintaluokan liput kuuluvat "General Admission" -kategoriaan. Sinulla ei ole tiettyä paikkaa katsomossa, vaan seisomapaikka rajoitetulla alueella.
Piilota
 
Kaikki vieraat saavat tervetulopaketin, johon kuuluvat lipputasku, korvatulpat, sadeviitta, aurinkovoide sekä kynä kätevässä pussissa.

Lisätietoa formulamatkasta

Kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä eivät sisälly hintaan.

Kuljetukset Formula 1 -radalle
Formula 1 -pakettiisi sisältyy lippu lauantain aika-ajoihin sekä sunnuntain kisaan.
Kuljetus bussilla hotellistasi Formula 1 -radalle ja takaisin sisältyy, kuten myös englanninkielinen opaspalvelu.
Ajoaika Nizzan hotellin ja Monacossa sijaitsevan Formula 1 -radan välillä on noin tunti.

Palvelumme

Omatoimimatka. Thomas Cook Sportin edustaja on kohteessa, ja tarvittaessa voit olla häneen yhteydessä. Puhelinnumero on matka-asiakirjoissasi.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Luottokortit hyväksytään yleisesti. Vuokratessasi auton takuumaksu veloitetaan luottokortiltasi. Myös monet hotellit varaavat luottokortiltasi tietyn takuumaksun mahdollisia kuluja varten, esim. puhelimen avaus, ravintola- ja baarilaskut jne.

Turistivero Nizzassa

Nizzan kaupungin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että kaikilta kaupungissa yöpyviltä matkustajilta peritään majoituspaikasta ulos kirjautuessa majoitusvero, jonka suuruus määräytyy virallisen hotelliluokituksen mukaan. Vero ei koske alle 18-vuotiaita. Tätä veroa ei voida periä matkan hinnassa ennen matkaa, vaan maksu suoritetaan aina kyseessä olevassa hotellissa paikan päällä.

Veron suuruus huhti-syyskuussa:
2-tähden hotelli/huoneistohotelli: 0,90 euroa/henkilö/yö
3-tähden hotelli/huoneistohotelli: 1,50 euroa/henkilö/yö
4-tähden hotelli/huoneistohotelli: 2,25 euroa/henkilö/yö
5-tähden hotelli/huoneistohotelli: 3 euroa/henkilö/yö

Veron suuruus loka-maaliskuussa:
2-tähden hotelli/huoneistohotelli: 0,80 euroa/henkilö/yö
3-tähden hotelli/huoneistohotelli: 1,40 euroa/henkilö/yö
4-tähden hotelli/huoneistohotelli: 2 euroa/henkilö/yö
5-tähden hotelli/huoneistohotelli: 2,60 euroa/henkilö/yö

Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa paikallisesta virallisesta luokituksesta, jonka mukaan veron suuruus määräytyy.

Lisää formulamatkoja

Iso-Britannian Formula 1
Iso-Britannian Formula 1
Iso-Britannian Grand Prix, Iso-Britannia
 • 4 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 12.7.2019, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 12.7.2019, 4 päivää
Unkarin Formula 1
Unkarin Formula 1
Unkarin Grand Prix, Unkari
 • 4 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 2.8.2019, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 2.8.2019, 4 päivää
Belgian Formula 1
Belgian Formula 1
Belgian Grand Prix, Belgia
 • 4 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 30.8.2019, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 30.8.2019, 4 päivää
Italian Formula 1
Italian Formula 1
Italian Grand Prix, Italia
 • 4 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 6.9.2019, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 6.9.2019, 4 päivää
Abu Dhabin Formula 1
Abu Dhabin Formula 1
Abu Dhabin Grand Prix, Arabiemiraatit
 • 5 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 28.11.2019, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 28.11.2019, 5 päivää
Monacon Formula 1
Monacon Formula 1
Monacon Grand Prix, Ranskan Riviera, Ranska
 • 4 päivää
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 22.5.2020, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 22.5.2020, 4 päivää