Hotellit (130)

Matkat – Puola

Mahtavaa arkkitehtuuria, hyvää ruokaa, historiaa, rantoja ja vilkas viihdetarjonta. Melko lyhyt lentomatka tekee Puolasta mainion viikonloppukohteen.
Puolan sijainnilla itäisen ja läntisen Euroopan välissä on aina ollut merkittävä osuus Euroopan historiassa, ja tämä perintö näkyy nykyäänkin esimerkiksi kaupunkien rakennuksissa, keskiaikaisissa toreissa, kauniilla maaseudulla ja kommunismin ajan muistomerkeissä. Kulttuurilla on aina ollut tärkeä osa puolalaisten keskuudessa – musiikkia, teatteria ja taidetta on täällä kaikkialla. Tjäreborgilla matkustat Puolaan joustavilla reittilennoilla ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Valittavanasi on viisi kohdetta: Varsova, Krakova, Wroclaw, Gdansk ja Sopot

Yöelämä Puolassa

Viihde-elämä on vilkasta ja monipuolista kaikissa Puolan kaupungeissa, joten löydät varmasti itsellesi sopivia vaihtoehtoja piditpä sitten enemmän viihtyisistä pubeista, trendikkäistä baareista tai vilkkaista yökerhoista. Gdanskissa menevää juhlintaa on erityisesti Dluga-kadulla, jossa baareja ja klubeja on tiheässä. Tai voit viettää mukavan loman suositussa Sopotin rantakohteessa, jossa voit yhdistää vilkkaan yöelämän ja rennon rantaelämän.

Kulttuuria ja nähtävyyksiä

Kulttuurin ja historian ystävälle Puolalla on tarjota paljon. Täällä on lukuisia nähtävyyksiä ja kaikenlaisia museoita. Jos haluat tutustua maan synkkään historiaan lähemmin, koskettava ja mieleenpainuva kohde on Auschwitzin keskitysleiri.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Puola

Matkakohteet – Puola

Lisää kohteita - Puola
Sopot
Sopot on Puolan Rivieran sydän. Täällä on kilometrinpituinen hiekkaranta, hienoja hotelleja, paljon ihmisiä ja vilkasta yöelämää.
Krakova
Krakova on kaunis ja viihtyisä kaupunki Itä-Puolassa. Lähde Tjäreborgin kaupunkilomalle nauttimaan arkkitehtuurista, historiasta, hyvästä ruuasta ja monipuolisesta huvielämästä.
Varsova
Varsovassa on kaikkea, mitä vain suurkaupunkilomalta voi odottaa – nähtävyyksiä, hyvää ruokaa ja paljon muuta. Tjäreborgin reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.
Gdansk
Vain parin tunnin lento Gdanskiin! Mielenkiintoinen historia, hyvät ostosmahdollisuudet, mahtava arkkitehtuuri ja vauhdikas yöelämä. Gdanskista on myös lyhyt matka Sopotin vilkkaaseen rantakohteeseen.
Wroclaw
Wroclaw on värikäs yliopistokaupunki Puolan eteläosassa. Kiehtova historia, kaunis arkkitehtuuri, vilkas kulttuuri sekä hyvä valikoima ravintoloita ja baareja ovat vain muutamia vetonauloja.