Peruutusvakuutus reittilentomatkoille

Jos jotakin odottamatonta tapahtuu

Peruutusvakuutus

Peruutusvakuutus reittilentomatkoille

Reittilennoin toteutettavilla matkoilla peruutuskulut voivat olla varsin korkeat, ja ne tulevat usein voimaan heti varauksen tekemisen jälkeen. Goudan Peruutusvakuutus antaa turvaa maksamallesi summalle ja voit saada rahasi takaisin, jos jotakin odottamatonta tapahtuu ja matkasuunnitelmasi peruuntuvat. Vakuutus kattaa lennon ja hotellin lisäksi myös muut matkaan liittyvät palvelut kuten kuljetukset, tapahtumaliput tai aktiviteetit. Vakuutuskorvaukset maksetaan ilman omavastuuosuutta.

Mitä Goudan Peruutusvakuutus kattaa?

Peruutusvakuutus kattaa kulut, joita syntyy matkan peruuttamisesta esimerkiksi:

  • Jos sinä tai joku matkaseurueestasi sairastuu äkillisesti tai loukkaantuu
  • Jos läheisesi sairastuu tai loukkaantuu
  • Jos matkakumppanisi sairastuu äkillisesti, joutuu onnettomuuteen tai muusta hyväksytystä syystä joutuu peruuttamaan matkansa ja joutuisit matkustamaan yksin.
  • Lue lisää vakuutuksen kattamista peruutuksista Goudan sivuilta

Huomioi, että vakuutus ei kata peruutustapauksia, joiden syynä on sairaus, josta on ilmennyt oireita, jota on hoidettu tai johon määrättyä hoitoa/lääkitystä on muutettu vakuutuksen ottamista edeltävien 6 kuukauden aikana, vaikka diagnoosi olisi tehty vakuutuksen ottamisen jälkeen. Lue täydelliset vakuutusehdot Goudan sivuilta.

Jos matkallasi on erityinen tarkoitus

Peruutusvakuutus on voimassa myös silloin, kun matkallasi on erityinen tarkoitus ja jotakin odottamatonta tapahtuu niin, että matkan tarkoitus ei voi toteutua suunnitellusti. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Loukkaat sormesi ennen golfmatkaa
  • Konsertti tai jalkapallo-ottelu, johon olet ostanut liput, peruuntuu tai siirtyy ennen matkasi alkamista.
  • Jos matkustatte yhdessä toisen perheen kanssa ja kaikilla on Goudan Peruutusvakuutus, vakuutus korvaa kaikkien peruutuskulut, vaikka odottamaton tapahtuma koskisi vain toista perhettä.

Näin varaat peruutusvakuutuksen

Varaa peruutusvakuutus samalla, kun teet matkavarauksen. Nettivarauksissa voit valita peruutusvakuutuksen samalla, kun ilmoitat matkustajien nimet. Kaikilla samalla varauksella olevilla matkustajilla tulee olla peruutusvakuutus, jotta vakuutusehdot ovat voimassa koko matkaseurueelle.

Jos haluat lisätä peruutusvakuutuksen jo tehtyyn varaukseen, se on mahdollista siihen saakka, kunnes olet suorittanut matkan varausmaksun. Soita asiakaspalveluumme 09 123 71. Vakuutusmaksu suoritetaan varausmaksun yhteydessä eikä vakuutusta voi muuttaa sen jälkeen.

Gouda Peruutusvakuutuksen säännöt ja ehdot