Lentoparkki - pysäköi helposti ja edullisesti
15% alennus pysäköinnistä

Lentoparkki – pysäköi helposti ja edullisesti

Helsinki-Vantaan vartioitu Lentoparkki palvelee 24h/vrk. Suorat bussikuljetukset vievät sinut ja matkatavarasi kätevästi terminaaliin 1 sekä takaisin Lentoparkkiin loman jälkeen. Tjäreborgin asiakkaana saat 15 % alennuksen pysäköinnin normaalihinnoista.

Matka tilauslennoilla

Varaa pysäköinti

Pysäköinti on toistaiseksi etukäteen varattavissa vain Tjäreborgin tilauslennoilla tehtäville valmismatkoille Omien sivujen lisäpalveluista.
15 % etu on huomioitu hinnassa varattaessa.
Varaa viimeistään 5 vrk ennen lähtöä!

Matka reittilennoilla

Voit tehdä varauksen Lentoparkin oman varausjärjestelmän kautta. Käytä varauksessa alennuskoodia Tjä15 saadaksesi alennuksen.

Ajo- ja toimintaohjeet

Lentoparkki sijaitsee Tikkurilantien varrella, Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät oheisesta linkistä. Lue myös tarkemmat toiminta/pysäköintiohjeet alta.
Lentokentän remontti aiheuttaa muutoksia ja mm. pysäkkien sijainnit saattavat vaihdella.

Ajo-ohjeet lentoparkkiin (pdf)

Näin toimit matkalle lähtiessäsi

  1. Saapuessasi Lentoparkkiin voit jättää matkatavarat ja mukanasi olevat matkustajat odotusrakennuksemme luokse, mistä bussit lähtevät.
  2. Aja sisään parkkialueelle sisäänajopuomien kautta. Järjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron, puomi avautuu ja voit ajaa alueelle. Aja pysäköintialueelle ja etsi vapaa paikka kentältä. Sinulle ei ole varattu nimettyä paikkaa, vaan valitse vapaana olevista paikoista sopiva.
  3. Siirry matkatavaroiden ja matkaseurueesi kanssa Lentoparkin bussiin, joka kuljettaa teidät lentokentälle. Bussimme kulkevat ilman aikataulua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ajoaika Lentoparkista lentoasemalle on noin 5 minuuttia. Varaa pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia, niin ei tule kiirettä.

Näin toimit matkalta palatessasi

  1. Kun olet palannut Lentoparkkiin matkan jälkeen, voit siirtyä suoraan autollesi. Matkakumppanisi voivat jäädä matkatavaroiden kanssa odottamaan rakennuksen luokse, että haet auton. Matkatavaroita ei tarvitse raahata autolle, vaan auto kannattaa hakea lastausalueelle.
  2. Aja ulosajopuomille. Kamerajärjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron ja puomi avautuu. Kotimatka voi alkaa.
  3. Käänny Lentoparkista oikealle ja pääset liikenneympyrän kautta sujuvasti Kehä III:lle.
Lisää palveluita matkallesi