Lentoparkki - pysäköi helposti ja edullisesti
20% alennus pysäköinnistä

Lentoparkki – pysäköi helposti ja edullisesti

Helsinki-Vantaan vartioitu Lentoparkki Itä palvelee 24h/vrk. Suorat bussikuljetukset vievät sinut ja matkatavarasi kätevästi lentokentälle sekä takaisin Lentoparkkiin loman jälkeen. Tjäreborgin asiakkaana saat 20 % alennuksen pysäköinnin normaalihinnoista, kun varaat etukäteen.

Varaa pysäköinti etukäteen

Tee varaus Lentoparkin varausjärjestelmän kautta. Käytä varauksessa alennuskoodia Tjä20.

Ajo- ja toimintaohjeet

Lentoparkki Itä sijaitsee Ohtolankadun varrella, Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Alueella on myös sähköautojen latauspisteet. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät oheisesta linkistä. Lue myös tarkemmat toiminta/pysäköintiohjeet alta.

Ajo-ohjeet lentoparkki Itään (pdf)

Näin toimit matkalle lähtiessäsi

  1. Saapuessasi Lentoparkki Itään voit jättää matkatavarat ja mukanasi olevat matkustajat odotusrakennuksemme luokse, mistä bussit lähtevät.
  2. Aja sisään parkkialueelle sisäänajopuomien kautta. Järjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron, puomi avautuu ja voit ajaa alueelle. Aja pysäköintialueelle ja etsi vapaa paikka kentältä. Sinulle ei ole varattu nimettyä paikkaa, vaan valitse vapaana olevista paikoista sopiva.
  3. Siirry matkatavaroiden ja matkaseurueesi kanssa Lentoparkin bussiin, joka kuljettaa teidät lentokentälle. Bussimme kulkevat ilman aikataulua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ajoaika Lentoparkista lentoasemalle on noin 5 minuuttia. Varaa pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia, niin ei tule kiirettä.

Näin toimit matkalta palatessasi

  1. Kutsu Lentoparkin bussi pysäkillä olevan näyttötaulun avulla. Terminaalin noutopysäkkimme on pysäkki numero 42. Kutsu Lentoparkin punainen bussi painamalla painiketta näytön kehyksessä.
  2. Kun olet palannut Lentoparkkiin matkan jälkeen, voit siirtyä suoraan autollesi. Matkakumppanisi voivat jäädä matkatavaroiden kanssa odottamaan rakennuksen luokse, että haet auton. Matkatavaroita ei tarvitse raahata autolle, vaan auto kannattaa hakea lastausalueelle.
  3. Aja ulosajopuomille. Kamerajärjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron ja puomi avautuu. Kotimatkasi voi alkaa.
Lisää palveluita matkallesi