Lentoparkki - pysäköi helposti ja edullisesti

15% alennus pysäköinnistä

Lentoparkki – pysäköi helposti ja edullisesti

Helsinki-Vantaan vartioitu Lentoparkki palvelee 24h/vrk. Suorat bussikuljetukset vievät sinut ja matkatavarasi kätevästi oikeaan terminaaliin sekä takaisin Lentoparkkiin loman jälkeen. Tjäreborgin asiakkaana saat 15 % alennuksen pysäköinnin normaalihinnoista.

Matka tilauslennoilla

Varaa pysäköinti

Pysäköinti on toistaiseksi etukäteen varattavissa vain Tjäreborgin tilauslennoilla tehtäville valmismatkoille Omien sivujen lisäpalvelut-välilehdeltä.
15 % etu on huomioitu hinnassa varattaessa.
Varaa viimeistään 5 vrk ennen lähtöä!

Matka reittilennoilla

Tulosta etukuponki

15 %:n varausedun saat esittämällä tulostetun etukupongin Lentoparkissa palatessasi ja maksaessasi pysäköinnin.

Ajo- ja toimintaohjeet

Lentoparkki sijaitsee Tikkurilantien varrella, Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät oheisesta linkistä. Lue myös tarkemmat toiminta/pysäköintiohjeet alta.
Lentokentän remontti aiheuttaa muutoksia ja mm. pysäkkien sijainnit saattavat vaihdella.

Ajo-ohjeet lentoparkkiin (pdf)

Näin toimit matkalle lähtiessäsi
Lue lisää 1. Saapuessasi Lentoparkkiin voit jättää matkatavarat ja mukanasi olevat matkustajat odotus/kassarakennuksemme luokse. Bussit kentälle lähtevät tämän rakennuksen päädystä.
 
2. Aja sisään parkkialueelle sisäänajopuomien kautta. Paina porttilaitteen lippupainiketta, saat laitteesta puomilipun ja puomi aukeaa. Aja pysäköintialueelle ja etsi vapaa paikka kentältä. Sinulle ei ole varattu nimettyä paikkaa, vaan valitset vapaana olevista paikoista sopivan.
 
3. Siirry matkatavaroinesi Lentoparkin bussiin, joka kuljettaa sinut oikean terminaalin lähtöovelle. Bussimme kulkevat ilman aikataulua aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ajoaika Lentoparkista lentoasemalle kestää noin 5 minuuttia. Varaa pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen kokonaisuudessaan noin 20 minuuttia, niin ei tule kiirettä.
Piilota

Näin toimit matkalta palatessasi
Lue lisää 1. Matkatavarasi saatuasi siirry Lentoparkin noutopysäkille, joka on pysäkki numero 22. Pysäkki löytyy, kun tulet Terminaalista 2 ulos ja kävelet taksien ohi oikealle. Käytä taksien edessä olevaa suojatietä ja siirry bussipysäkeille suojatien oikealla puolella. Kävele bussilaituria eteenpäin pysäkille numero 22. Täältä löydät bussikatoksen päädystä suuren näyttötaulun, jonka vasemmassa reunassa on kutsupainike. Paina tätä nappia, niin bussi noutaa sinut pysäkiltä. Näytöllä näet bussien sijainnin ja arvioidun saapumisajan pysäkille. Ole tarkkana, että nouset oikeaan bussiin. Lentoparkin bussit ovat punaisia. Mikäli saavut Terminaali 1:n kautta, löytyy noutopysäkkimme terminaalista ulos tullessasi ja suojatien kautta ensimmäisen ajokaistan ylitettyäsi oikealla puolella kulkusuuntaasi nähden. Pysäkin numero on 10. Pysäkillä on näyttötaulu, josta kuljetus tilataan. kts. ohjeet yllä.
 
2. Saavuttuasi takaisin Lentoparkkiin, käy kassalla lunastamassa ulosajoon oikeuttava puomilippu. Anna kassalle sisäänajon yhteydessä korttilaitteesta saamasi puomilippu ja kerro maksaneesi pysäköinnin etukäteen Tjäreborgille. Matka-asiakirjassasi on maininta tästä maksusta, kun olet matkustanut tilauslennoilla. Se on hyvä esittää kassalle, niin asiointi nopeutuu. Kassallamme on myös nimelläsi tieto maksetusta pysäköinnistä. Matkustaessasi reittilentomatkalla, näytä kassalla puomilipun lisäksi matka-asiakirja ja tulostamasi etukuponki. Saat kassalta ulosajoon oikeuttavan puomilipun.
 
3. Mukanasi olevat matkustajat ja matkatavarat voit jättää kassarakennuksen luokse ja käydä hakemassa autosi pysäköintialueelta.
 
4. Aja lastausalueelle hakemaan kanssamatkustajasi ja matkatavarat. Lastatkaa auto ja ajakaa ulosajopuomeille.
 
5. Syötä porttilaitteelle kassalta saamasi puomilippu. Puomi aukeaa ja kotimatka voi alkaa.
 
6. Käänny Lentoparkista oikealle, niin pääset liikenneympyrän kautta sujuvasti Kehä III:lle.
Piilota

Lisää palveluita matkallesi