Matkat – Varadero

Varaderossa nautit lomasta ja liidunvalkoisista rannoista. Käy myös Havannassa, suurkaupungissa, jossa aika on lähes pysähtynyt.
Varadero on Kuuban paras ja kehittynein lomakohde, jossa on kerrassaan upeat rannat, ja hotellivalikoimassa on kaikenlaisia vaihtoehtoja. Varadero on täydellinen valinta silloin, kun haluat viettää rentouttavan loman auringossa. Kannattaa tutustua tähän erityislaatuiseen saareen muutenkin – täällä on historiaa ja kaunista luontoa riittämiin. Mieleenpainuva elämys on kierrellä aistimassa tunnelmaa Havannan Vanhassakaupungissa, ja mielenkiintoinen vierailukohde on myös sikaritehdas, jossa voi tutustua näiden saaren tärkeimpien vientituotteiden valmistukseen. Kuuba on erinomainen lomakohde sinulle, joka haluat viettää rentoa rantaelämää sekä kokea jotain täysin ainutlaatuista, jota ei löydy mistään muualta.

Asu hyvin Varaderossa

Tjäreborgilla matkustaessasi valittavanasi on useita eri hotellivaihtoehtoja. Useimmat hotellit sijaitsevat aivan rannan tuntumassa ja useimmissa hotelleissa on myös All Inclusive, jolloin hintaan sisältyy ateriat, juomat sekä erilaisia aktiviteetteja. Prime Select -hotellimme Meliá Las Americas on mainio vaihtoehto ilman lapsia lomaileville aikuisille. Hotelli sijaitsee Varaderon niemen keskivaiheilla.

Rantaelämää

Varaderon rannat ovat vastustamattoman upeita, ja useimmat hotellit sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Täällä on kilometrejä pitkiä valkoisia hiekkarantoja, joilla voi uimisen ja auringonoton lisäksi myös sukeltaa tai snorklata.

Koe Kuuba

Varaderon matkan aikana kannattaa ehdottomasti käydä Havannassa. Voit myös tehdä yhdistelmämatkan ja olla muutaman yön ensin Havannassa ja jatkaa sitten Varaderoon. Näin saat kaiken mahdollisen hyödyn Kuuban lomastasi – auringon ja rantaelämän lisäksi pääset kokemaan pääkaupungin ainutlaatuisen tunnelman ja tutustumaan sen monipuoliseen historiaan. Tjäreborgin kautta voit matkustaa Varaderoon mihin aikaan vuodesta tahansa.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • All Inclusive -hotelleja
  • Upeita hiekkarantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Varadero

Tee matkahaku – Varadero