Mladina Apts

Viihtyisä huoneistohotelli, joka on todella arvostettu vieraidemme keskuudessa. Pieni hotelli Mladina Apts sijaitsee asuinrakennuksessa, jossa myös hotellin omistaja asuu. Hotellista avautuu kauniit näköalat Jelsaan ja vehreään ympäristöön.

Nettiyhteys

WiFi huoneissa sisältyy hintaan

Lisätiedot

Pysäköinti hotellia ympäröivän kadun varrella on maksullinen
Rakennettu 1972
Kunnostettu 2003 (osittain)
1 rakennus(ta)
4 kerros(ta)
7 huonetta/huoneistoa
Pesulapalvelu lisämaksusta

Palvelumme kohteessa

Tjäreborgin sovelluksesta löydät lisätietoa lomakohteestasi ja paljon muuta hyödyllistä tietoa sekä ennen matkaa että matkan aikana. Saat meihin helposti yhteyttä, kun haluat matkasi aikana esimerkiksi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeemme sekä lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia klo 8.00-20.00.

Safe Travel

Hotelleissa palvelu saattaa vaihdella koronatilanteen ja erilaisten rajoitusten vuoksi. Asiakkaiden terveysturvallisuudesta huolehditaan paikallisten viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen. Esimerkiksi buffetruokailu saatetaan korvata etukäteen valmistetuilla annoksilla tai ruoat valitaan listalta. Lisäksi tietyt tilat voivat olla avoinna vain rajoitetusti tai suljettu kokonaan (esim. uima-allas, spa, spahoidot, kuntosali, lastenkerho, lasten aktiviteetit jne.).

Verot & maksut

Kroatian hotelleissa yöpyviltä veloitetaan turistivero, n. 10 kunaa/henkilö/yö. Tilauslennolla matkustaessasi (1-4 viikon matka) vero sisältyy matkasi hintaan, eikä sitä tarvitse maksaa erikseen. Reittilennolla matkustaessasi vero maksetaan suoraan hotellille, joko hotelliin saavuttaessa tai pois lähtiessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 • Ilmainen WiFi huoneissa/huoneistoissa
 • Huoneita jopa 6 hengelle
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  Ei
 • Lastenallas
  Ei
 • Baari
  Ei
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Ei
 • Minimarket
  Ei
 • Siivous (krt/vk)
  1
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  500 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  700 m
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen

Yksinkertaiset huoneistot.

Kaikissa huoneissa/huoneistoissa:

 • Queen size -parivuode
 • Vauvansänky (rajoitettu määrä)
 • Keittonurkkaus
 • Keittolevyt
 • Yksinkertainen keittovarustus
 • Jääkaappi pakastelokerolla
 • Ruokailutila
 • Hiustenkuivaaja
 • Kylpyamme tai suihku

Viikon matkalla hintaan sisältyy loppusiivous, ja kahden viikon matkalla huoneistot siivotaan kerran loman keskivaiheella ja sen lisäksi on loppusiivous.

Uiminen

Sekä keskustan itä- että länsipuolella on pieniä rantoja ja uimaterasseja. Kaikkialla Dalmatian rannoilla on erinomaisia uimasiltoja ja -laitureita, ja koska rannat koostuvat yleensä kalliosta ja kivistä, vesi on kristallinkirkasta. Kallioisilla tai kivisillä rannoilla on hyvä käyttää uimakenkiä, joita voi ostaa paikan päältä. Rannoille voi mennä veneillä, joita lähtee Jelsan satamasta. Dalmatian rannat ovat pääosin erittäin puhtaita ja hyvin hoidettuja, ja monilla mantereen rannoista on myös Foundation of Environmental Education in Europe -järjestön myöntämä Blue Flag -sertifikaatti, joka on merkki hyvin hoidetusta, turvallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä. Useimmat hoidetut rannat on selkeästi erotettu venereiteistä köysillä, ja useilla rannoilla on suihkuja, pukukoppeja, vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja, ja joskus myös vesiurheilumahdollisuuksia. Jelsassa on kallioisten rantojen lisäksi pieni hiekkaranta.

Itäpuolen rannat

Uimapaikkoja on jo muutaman sadan metrin päässä keskustasta itään. Ensimmäisenä vastaan tulee pieni mutta viihtyisä ranta. Sen jälkeen seuraa paljon varjoisia paikkoja sekä hyviä uimakallioita ja laitureita. Noin 20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta on Mina-ranta, joka on Jelsan lähialueen suurin hiekkaranta. Koska ranta on suhteellisen matala, se on paras paikka lapsille. Paikan päältä voi ostaa myös jäätelöä ja kylmää juotavaa, joita voi nauttia varjossa. Jos jatkat vielä 45 minuuttia rantaa pitkin leirintäalueen ohi, tulet suhteellisen suurelle ja matalalle rannalle, jolla ei kuitenkaan ole suihkuja eikä tarjoilua. Kävelymatka on melko pitkä, mutta voit myös vuokrata polkupyörän.

Länsipuolen rannat

Jos kuljet satamasta länteen päin kaupunginpuiston ja Jadran-hotellin ohi, ensimmäiset uimapaikat tulevat pian vastaan. Uimakallioita on sen jälkeen ympäri niemeä ja pitkin rannikkoa. Mitä kauemmaksi kävelet, sitä enemmän yksityisyyttä saat. Tilaa on paljon, eikä uimapaikoille synny juuri tungosta.

Vrboska

Vrboska on viihtyisä pieni kylä, jossa on eloisa satama. Sataman pohjoispuolella on upeita rantoja, joista osa on varattu nudisteille. Kylään pääsee Jelsasta seuraamalla rantapolkua noin neljä kilometriä. Piipahda myös itse Vrboskan kylässä vaikka lounaalla tai katsomassa maisemia.

Koe loput Hvarin saaresta

Hvarin saarta ympäröi Välimeren puhdas ja kirkas vesi. Vuokraa polkupyörä tai auto ja lähde jännittävälle retkelle etsimään omaa uimapaikkaasi. Vaikka saari ei ole erityisen suuri, paikasta toiseen meneminen voi kestää hetken, koska matkan varrella on niin paljon nähtävää. Hvarin kaupungissa vieraillessasi voit myös mennä rannalle, ja siellä olevien suihkujen ansiosta voit jatkaa matkaa raikkaana.

Brac

Kolmionmuotoinen Zlatni Rat -ranta, joka näkyy monissa Kroatiasta kertovissa esitteissä, sijaitsee Brac-saaren eteläpuolella, Hvarin saarta vastapäätä. Sinne pääsee veneillä, jotka lähtevät Jelsan satamasta aamulla ja palaavat iltapäivällä.

Nudistirannat

Kroatia avasi ensimmäisenä maana Euroopassa upeat rantansa nudisteille. Pitkin Adrianmeren rannikkoa on paljon nudistirantoja ja -uimapaikkoja, jotka on merkitty karttoihin FKK-rantoina. Useimmissa on mahdollisuus nauttia hyvää ruokaa ja harrastaa urheilua. On myös parikymmentä hotellia, jotka on rekisteröity nudistikeskuksiksi. Auringonotto yläosattomissa ei yleensä ole ongelma, mutta kohteliaisuuden vuoksi katso ensin ympärillesi rannalla varmistaaksesi, että myös muita on yläosattomissa.

Sijainti ja liikkuminen

Luonto- ja turistialuetta, paikallisliikennettä. Monia rappuja ja mäkinen ympäristö. Lähellä sijaitsevan kirkon äänet häiritsevät. Vene- ja bussikuljetus. Bussi pysähtyy n. 200 metrin päähän hotellista.

 • Hotelli sijaitsee asuinalueella
 • Paikallinen keskusta 500 m (Jelsa)
 • Keskusta: 500 m (Jelsa)
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 700 m (Mina-ranta)

Lucica bb, Jelsa 837

+385 21 88 60 35
vilamladina@net.hr

Tjäreborgin tilauslennoilla kuljetukset sisältyvät hintaan, ja silloin pääset helposti ja turvallisesti Jelsassa sijaitsevaan hotelliisi. Lento laskeutuu Splitin lentokentälle. Bussikuljetus (n. 45 min) lentoasemalta Splitin satamaan, jossa matkatavarat siirretään katamaraanin kyytiin. Mikäli matka taitetaan autolautalla, niin silloin jokainen huolehtii itse matkatavaransa lautalle. Splitin satamassa saatetaan joutua odottelemaan jatkokuljetusta, mutta satamassa on ravintoloita, kahviloita sekä kauppoja, joten odotteluajan saa mukavasti kulumaan. Matkatavarat voi sillä välin jättää henkilökuntamme hoitoon. Laivamatka Stari Gradin satamaan kulkee toisinaan Bracin kautta, ja matkan kesto on n. 1,5-2 tuntia. Satamassa matkatavarat nostetaan laiturille ja jokainen kantaa omat matkatavaransa bussin kyytiin. Ajoaika satamasta Jelsaan kestää n. 20 minuuttia. Huomioithan, että kokonaismatka-aika Splitin lentokentältä Jelsaan ja omaan hotelliisi saattaa kestää jopa 7 tuntia, sisältäen odotusajat Splitin satamassa. Joskus vieraat, joilla on eri kotiinlähtöajat, joutuvat matkustamaan samalla laivalla, jolloin myöhemmin lähdössä olevat joutuvat odottelemaan omaa paluulentoaan lentokentällä. Lentokenttäbussin tarkempi ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja se päätetään paikan päällä.

Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,6/5
Arvosana perustuu 263 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
92% suosittelee tätä hotellia
Hotellihuoneeseen kokonaisuudessaan
4,4
Hotellin sijainti
4,3
Henkilökunta
4,8
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,6
Internetyhteys ja WiFi
3,7
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 5/5

  "Ihana paikka"

  Ihana, viihtyisä ja siisti paikka. Omistajapariskunta oli todella vieraanvaraisia, avuliaita ja hyväsydämisiä. Matkustimme kahden 5v lapsen kanssa ja heidätkin otettiin oikein hyvin joka puolella vastaan. Kivinen uimaranta on ihan pienen kävelymatkan päässä, isompi hiekkapohjainen ranta n.10min kävelymatkan päässä. Ravintoloita oli runsaasti, bussilla pääsi hyvin isompiin kaupunkeihin. Kaikenkaikkiaan ihana paikka, jonne voitaisiin mennä uudestaan!
 • 4/5

  "Ihana rauhallinen hotelli"

  Viihtyisä pieni hotelli. Parempi, kuin odotimme kuvausten ja kuvien perusteella.
 • 5/5

  "Tosi hyvä!"

  Hotelli oli tosi hyvä valinta reissullemme. Huone oli kaunis ja siisti ja hiljainen. Mitään ääniä ei huoneeseen kantautunut ulkoa. Siivous ja lakanoiden vaihto 1 krt loman aikana oli oikein riittävä. Ihanaa, kun ei tarvinnut joka päivä ihmetellä milloin siivooja tulee ja menee, niinkuin hotelleissa yleensä. Puhtaita pyyhkeitä oli laatikossa kuitenkin saatavilla vaikka joka päivälle. Keittovarustus oli riittävä. Puhtaat ja siistit ruuanlaittovälineet. Hotellilta oli rannalle ja keskustaan tosi lyhyt matka. (Paljon lyhyemmät matkat, mitä hotellin kuvauksessa kerrotaan.) Rappusia tosin, mutta eipä se haitannut. Netti toimi tosi hyvin ja omistajaperhe oli saatavilla tarvittaessa.
 • 5/5

  "Viihtyisä huoneistohotell"

  Mukava omistaja asui samassa talossa, häneltä sai apua, jos oli tarvetta (nähtävyydet, reitit, kulkuyhteydet)Huoneistossa oli kaikki tarvittava kahvinkeitintä lukuunottamatta. Siisti ja viihtyisä. Huoneiston sai hyvin viilennettyä ilmalämpöpumpulla. Sijainti lähellä Jelsan keskustaa, lyhyt matka uimarannalle.Hotellin yläpuolella on pyörävuokraamo, josta löytyi kohtuuhintaan pyörät koko perheelle, samasta paikasta sai myös pyöräilyreiteistä kartan. Pyörä kannattaa ehdottomasti vuokrata, sillä pääsi kätevästä lähikyliin, esim Vrboskaan, matkan varrella pystyi pulahtamaan mereen uimaan. Jos haluaa tutustua Hvarin kaupunkiin, Jelsan bussiasemalta pääsee sinne kätevästi bussilla, hinta 33 kunaa/hlö/suunta (alle 5e). Aikataulu löytyy netistä. Kortilla pystyy maksamaan kaupoissa ja ravintoloissa.
 • 5/5

  "Kiva hotelli"

  Loistava huoneistohotelli josta kauniit näkymät Jelsan satamaan ja vuoristoon. Omistajaperhe oli avulias ja ystävällinen. Huoneet siistejä, keittiössä kaikki tarpeellinen. Lähiranta on matala ja hiekkapohjainen. Kylässä on leipomoita, kala- ja vihannestori, supermarketteja, trampoliinipuisto, ravintoloita, jäätelöbaareja ja paljon ohjelmaa iltaisin! Alueella paljon portaita.
Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat