• perheystävällinen

Waterman Supetrus Resort

Waterman Supetrus Resort on erittäin suosittu Family Garden -hotelli, joka sopii täydellisesti koko perheelle. Hotellissa on skandinaavinen lastenkerho
, jossa tapaat maskottimme Lollon & Bernien. Lollo & Bernie Clubiin ovat kaikki lapset tervetulleita leikkimään ja osallistumaan jännittäviin aktiviteetteihin. Hotellissa riittää puuhaa ja tekemistä
kaikenikäisille. Waterman Supetrus Resort sijaitsee rauhallisella alueella ja hotellissa on suuri puutarha. Hotelli koostuu useista rakennuksista ja alueista, joista muodostuu ikään kuin lomakylä, jossa jokaisella alueella on omat ominaispiirteensä. Hotellissa on useita uima-altaita niin aikuisille kuin lapsillekin, ja sen vieressä on useita rantoja, joten voit aina halutessasi pulahtaa virkistävään meriveteen ja nauttia ihanasta rantaelämästä.
Hotellin spa-osastolla voit puolestaan nauttia ihanista hoidoista. Mikäli haluat treenata myös lomallasi, hotellissa on kuntosali sekä sisällä että ulkona. Supetarin viihtyisä satama sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ja satama-alueella on kauppoja, ravintoloita ja mukavia ulkoterasseja.
Waterman Supetrus Resort on Family Garden -hotelli 14.5.-9.10.2022. Tuolloin Lollo & Bernie ovat tavattavissa hotellissa.

Nettiyhteys

WiFi koko hotellissa sisältyy hintaan
WiFi huoneissa sisältyy hintaan

Lisätiedot

Vuoden 1977 jälkeen hotellia on laajennettu, kunnostettu ja alueella tehdään jatkuvia kunnostustöitä. Hotellista uloskirjautuminen klo 10.00, jonka jälkeen vieraiden käytettävissä on suihkut ja matkalaukkuhuone. Supetarin satamassa on ruokakauppa, jossa on monipuolinen valikoima. Matkan varrella on matkamuistomyymälöitä.

Rakennettu 1977
Kunnostettu 2009 ja 2015. Hotellia on uudistettu 2015-2020.
3 kerros(ta)-5
646 huonetta/huoneistoa
Vastaanotto
Matkatavarasäilytys
Pankkiautomaatti

Palvelumme kohteessa

Tjäreborgin sovelluksesta löydät lisätietoa lomakohteestasi ja paljon muuta hyödyllistä tietoa sekä ennen matkaa että matkan aikana. Saat meihin helposti yhteyttä, kun haluat matkasi aikana esimerkiksi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeemme sekä lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia klo 8–20.

Safe Travel

Hotelleissa palvelu saattaa vaihdella koronatilanteen ja erilaisten rajoitusten vuoksi. Asiakkaiden terveysturvallisuudesta huolehditaan paikallisten viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen. Esimerkiksi buffetruokailu saatetaan korvata etukäteen valmistetuilla annoksilla tai ruoat valitaan listalta. Lisäksi tietyt tilat voivat olla avoinna vain rajoitetusti tai suljettu kokonaan (esim. uima-allas, spa, spahoidot, kuntosali, lastenkerho, lasten aktiviteetit jne.).

Verot & maksut

Kroatian hotelleissa yöpyviltä veloitetaan turistivero, n. 10 kunaa/henkilö/yö. Tilauslennolla matkustaessasi (1-4 viikon matka) vero sisältyy matkasi hintaan, eikä sitä tarvitse maksaa erikseen. Reittilennolla matkustaessasi vero maksetaan suoraan hotellille, joko hotelliin saavuttaessa tai pois lähtiessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.
 • Rannalla
 • Skandinaavinen lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Kuntosali
 • Spa
 • Lastenaltaita
 • Huoneita jopa 6 hengelle
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  5 kpl
 • Lastenallas
  2 kpl
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  3 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Ei
 • Minimarket
  Ei
 • Siivous (krt/vk)
  6
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  700 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  50 m
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Kauniit ja vaalein värein sisustetut kahden hengen huoneet ja huoneistot. Kaksioissa on olohuone ja makuuhuone. Kolmioissa on kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Kaikissa huoneistoissa on keittonurkkaus, ruokailutila, yksinkertainen keittovarustus, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Jokaisella parvekkeella/terassilla on pöytä ja tuoleja huoneessa asuvien lukumäärän mukaan.

Katso huoneesi tai huoneistosi sijainti hotellialueella tästä.

Raikkaat ja kauniisti sisustetut kahden hengen huoneet, joissa joko parveke tai terassi, All Inclusive sisältyy hintaan, sijaitsevat rakennuksissa Villa Marija, Garden tai Noa Roko - tiettyä rakennusta ei voida vahvistaa etukäteen.

Huonetyypit (n. 20 m²):
Kahden hengen huone, 2 hengelle
Kahden hengen huone, 2-3 hengelle, lisävuodemahdollisuus

Garden
Hotellin suuressa puutarhassa on useita bungaloweja, yksikerroksisia taloja sekä kaksikerroksisia rakennuksia. Täällä voit asua huoneistossa. Garden-alueella sijaitsee myös pienempi hotellirakennus, joka on nimeltään Laguna. Lagunassa on yksi kauniisti sisustettu huoneisto.

Kaksiot, joissa terassi tai parveke meren puolella sijaitsevat kaksikerroksisessa rakennuksessa. Huoneistojen lähellä on baari, jossa soitetaan musiikkia iltaisin klo 23.00 saakka. Ajat voivat vaihdella.

Parvekkeelliset bungalow-kaksiot sijaitsevat erillisessä yksikerroksisessa rakennuksessa rauhallisessa ympäristössä.

Bungalow-kaksiot, joissa terassi, sijaitsevat erillisessä yksikerroksisessa rakennuksessa. Resortin amfiteatterista, aktiviteettialueelta sekä Kaktus -hotellin allasalueen aktiviteeteista kantautuvat äänet voivat häiritä.

Terassilliset kaksiot puutarhaan päin sijaitsevat erillisessä yksikerroksisessa rakennuksessa, jossa on kaksi huoneistoa vierekkäin.

Kaksiot, joissa yhteinen terassi, sijaitsevat yksikerroksisessa rakennuksessa. Tietyissä huoneistoissa on tasoerona yksi askelma.

Terassilliset bungalow-kolmiot.

Huoneistotyypit 2-4 hengelle:
Kaksio (n. 40 m²) ja terassi meren puolella
Kaksio (n. 40 m²) ja parveke meren puolella
Kaksio (n. 50 m²) bungalowissa ja parveke
Kaksio (n. 44 m²) bungalowissa ja terassi
Kaksio (n. 43 m²) ja terassi puutarhaan päin
Kaksio (n. 40 m²) ja yhteinen terassi

Huoneistotyyppi Lagunassa (n. 32 m²) 2-4 hegnelle:
Kaksio, jossa terassi allasalueelle päin

Huoneistotyyppi (n. 80 m²) 4-6 hengelle:
Kolmio bungalowissa ja terassi ympäristön suuntaan

Meridien
Asu lähellä useita hotellin allasalueita ja buffetravintolaa. Kaksioissa on makuuhuone, jossa on parisänky, ja olohuone, jossa on kaksi lisävuodetta. Kolmiot koostuvat yhdestä kaksiosta ja yhdestä kahden hengen huoneesta, joiden välissä on ovi, ja kummassakin oma kylpyhuone. Suuri parveke on n. 6,5 m².

Huoneistotyypit (25-30 m²) 2-4 hengelle:
Kaksio, kaksi parveketta ja merinäköala
Kaksio, kaksi parveketta ja rajoitettu merinäköala
Kaksio, kaksi parveketta

Huoneistotyypit (22-27 m²) 2-4 hengelle, joista 1 lapsi:
Kaksio, suuri parveke ja merinäköala
Kaksio, parveke ja merinäköala
Kaksio ja suuri parveke
Kaksio ja parveke (tietyissä huoneistoissa parveke maan tasalla)

Toisen lisävuoteen mitat ovat 160 cm x 80 cm.


Huoneistotyypit (n. 45 m²):
Kolmio, kaksi parveketta ja rajoitettu merinäköala, 2-4 hengelle
Kolmio ja kaksi parveketta, 2-6 hengelle

Noa Roko
Asu lähellä satamaan ja hotellin ulkopuolella olevaa ravintola- ja ostosaluetta. Kaksiot sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa. Parveke on noin 6 m² ja niissä huoneistoissa, joissa on kaksi parveketta, kumpikin parveke on kooltaan noin 2 m².

Hotellin ulkopuolelta kantautuvat katu- ja baarielämän äänet kuuluvat häiritsevästi ympäriston suuntaan oleviin huoneistoihin.

Huoneistot (n. 30 m²) 2-4 hengelle:
Kaksio, jossa kaksi parveketta ympäristön suuntaan
Kaksio, jossa parveke ympäristön suuntaan
Kaksio, parveke, ei näköalaa

Salvia
Kaksiot kolmikerroksisissa rakennuksissa lähellä Kaksuksen uima-allasta.

Huoneistotyypit (n. 30 m²) 2-4 hengelle:
Kaksio, parveke ja rajoitettu merinäköala
Kaksio ja parveke

Villa Marija
Kauniisti sisustetut huoneistot kaksi- ja kolmikerroksisissa rakennuksissa, joita on ympäri pientä puutarhaa. Alueella on yksi pienempi allasalue, ja muihin hotellirakennuksiin, uima-altaille ja rannalle mentäessä on ylitettävä tie, jossa jonkin verran paikallisliikennettä.

Kolmiot koostuvat kaksiosta ja kahden hengen huoneesta, joiden välissä on ovi, ja kummassakin on oma kylpyhuone ja parveke.

Huoneistot:
Kaksio (n. 25 m²) ja terassi 2-3 hengelle
Kaksio (n. 40 m²) ja parveke 2-3 hengelle
Kaksio (n. 38 m²) parveke puutarhaan päin, 2-4 hengelle
Kaksio (n. 38 m²) terassi puutarhaan päin, 2-4 hengelle
Kolmio (n. 55 m²)´ja kaksi parveketta 2-6 hengelle

Kaikissa huoneissa/huoneistoissa:

 • Ilmastointi
 • Parveke tai terassi
 • Yhden hengen vuoteet tietyissä huoneissa
 • Queen size -parivuode tietyissä huoneissa (1 kpl)
 • Iso king size -parivuode tietyissä huoneissa
 • Lisävuode - kokoontaitettava sänky, vuodenojatuoli tai pedattava sohva
 • Vauvansänky (rajoitettu määrä) lisämaksusta
 • Taulutelevisio (satelliittikanavat)
 • Laminaattilattia tai klinkkerilattia
 • Tallelokero lisämaksusta
 • Silitysrauta ja -lauta erikseen pyydettäessä
 • Minibaari (tyhjä)
 • Jääkaappi (pieni)
 • Hiustenkuivaaja
 • Kylpyamme tai suihku
Tervetulopaketti, Mukavuuspakett sekä Vauvapaketti ovat varattavissa lisämaksusta ennen matkaa:

Tervetulopaketti
Pakettiin sisältyy kukkakimppu, tuoreita hedelmiä, perunalastuja, suolakeksejä, tummaa suklaata, punaviinipullo (75 cl) sekä 2 olutta (33 cl) ja 6 virvoitusjuomaa (33 cl). Paketti on valmiina huoneessa hotelliin saavuttuasi.

Mukavuuspaketti
Mukavuuspakettiin sisältyy kukkakimppu, tuoreita hedelmiä, perunalastuja, suolakeksejä, tummaa suklaata, punaviinipullo (75 cl) sekä 2 olutta (33 cl) ja 6 virvoitusjuomaa (33 cl). Sen lisäksi pakettiin sisältyy kylpytakit ja allaspyyhkeet aikuisille ja lapsille sekä silitysrauta ja -lauta.

Vauvapaketti
Vauvansänky, syöttötuoli ja yksinkertaiset sateenvarjorattaat, jossa aurinkovarjo. Rajoitettu määrä paketteja.
Ruoka ja juoma
Kaikki ateriat tarjoillaan buffetravintolassa, joka sijaitsee lähellä Meridien-rakennusta, kuntosalia ja lastenkerhoa. Hotellissa on myös à la carte -ravintola, useita baareja sekä allasbaareja. Rantapromenadin varrella on kahviloita sekä baareja, jotka ovat paikallisessa omistuksessa.
 • Allasbaari, avoinna klo 10-23 (matalasesongin aikaan klo 10-18)
 • Aulabaari, avoinna klo 10-23
 • Rantabaari, jossa tarjolla pientä syötävää
 • Buffetravintola Meridien-rakennuksen lähellä , avoinna aamiaisaikaan klo 07.00-10.00, lounas klo 12.00-14.00 ja illallinen klo 19.00-21.00. Kolme teemaillallista viikossa.
 • À la carte -ravintola rannalla (avoinna keskikesällä)

Ateriat hotellissa:

 • Aamiaisbuffet lisämaksusta
 • Holiday Inclusive lisämaksusta
 • All Inclusive lisämaksusta (sisältyy kahden hengen huoneisiin)
Holiday Inclusiveen sisältyvät aamiaiset joka aamu ja viitenä päivänä seitsemästä sekä lounas että illallinen. Lounas ja illallinen on tarjolla viitenä vapaavalintaisena päivänä seitsemästä. Ateriat tarjoillaan joko buffetista tai listalta ruokailijoiden määrän mukaan. Ruokajuomaksi lounaalla ja illallisella 50 cl olutta tai ½ pulloa viiniä, virvoitusjuoma tai mineraalivesi.


Alle 12-vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa, kun Holiday Inclusive -ateriapaketti on varattu ennen matkaa. Buffetaamiaisesta ja All Inclusivesta alle 12-vuotiaat maksavat alennetun hinnan.

Hotellin All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiainen, lounas ja illallinen buffetravintolassa
 • Lounaalla ja illallisella ruokajuomana vesi, paikallinen virvoitusjuoma, olut ja viini sekä kahvi tai tee.
 • Kahvia, teetä, keksejä, snackseja ja hedelmiä klo 15.30-17. Kahvia ja teetä on tarjolla myös vastaanotossa tai aulassa aikaisesta aamusta myähäiseen iltaan asti.
 • Vesi, virvoitusjuoma, kahvi, tee ja paikalliset alkoholijuomat baareissa ja allasbaareissa
 • Jäätelöä jäätelökioskista aterioiden välillä klo 10-18, kuusi kertaa viikossa
 • All Inclusive voimassa alkaen: sisäänkirjautuminen
 • All Inclusiven viimeinen voimassaoloaika: hotellista poislähtöön asti (korkeintaan klo 14 saakka)
Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ravintoloiden ja baarien aukioloajat ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin.
Uiminen
Waterman Supetrus Resortissa on useita allasalueita koko perheelle. Kaksi pienempää allasaluetta, joilla molemmilla on lastenallas ja pienimmälle vesiliukumäkiä.

Kaktus -rakennuksessa on lämmitetty sisäuimallas, joka on avoinna alku- ja loppukaudesta (suljettu 5.6.–9.9.).
 • Villa Marija -allas (66 m²)
 • Agava-allas (160 m²) ja Agava-aikuistenallas (30 m²)
 • Kaktus -allas (300 m²)
 • Champagne-lastenallas (85 m² ja syvyys 20 cm) sekä Laguna-lastenallas (170 m² ja syvyys 20, 30 ja 50 cm)
 • Sisäuima-allas Kaktus 45 m², lämmitetty
 • Infinity-allas Lennox (ikäraja 16 vuotta), lisämaksusta
 • Aurinkotuolit uima-altaalla
 • Aurinkovarjot altaalla
 • Uimapyyhkeet lisämaksusta

Rannat

Useimmilla Dalmatian rannoilla on erinomaisia uimasiltoja ja -laitureita. Koska rannat koostuvat usein kallioista ja kivistä, vesi on kristallinkirkasta. Kivisillä ja kallioisilla rannoilla uidessa on hyvä käyttää uimakenkiä, joita voi ostaa paikan päältä. Supetarin molemmin puolin monta upeaa rantaa ja ympäri saarta myös useita muita rantoja.

Waterman Supetrus Resortin alapuolella on kaksi yleistä rantaa. Toisella rannalla on uimalaitureita, baareja ja oleskelualueita. Vesi syvenee nopeasti ja pohja koostuu pyöreistä kivistä ja pienistä kalkkikivilaatoista - täällä pääsee uimaan laiturilta tikkaita pitkin. Toinen rannoista sijaitsee Noa Roko -rakennuksen alapuolella lahden poukamassa. Tämä ranta on lapsiystävällisin. Ranta on matala ja pohja koostuu hiekasta, mutta rannalla on soraa ja pyöreitä kiviä. Waterman Supetrus Resort -hotellia lähinnä olevalla rannalla on pieni vesipuisto ja pomppulinnoja vedessä.
Kuntoilu ja aktiviteetit
Aktiviteetteja sekä suurille että pienille hotellin vieraille koko kauden ajan. Viihdeohjelmaa ja paikallisia showesityksiä useampana iltana viikossa. Kaktus-rakennuksessa on pieni spa-osasto.

Hotellialueella voi myös pelata padelia lisämaksusta. Peliajat varataan kentän omien kotisivujen kautta: MATCi.
 • Kuntosali ja erillinen kuntosali ulkona (ikäraja 16 vuotta)
 • Spa lisämaksusta
 • Spa-hoidot lisämaksusta
 • Hieronta lisämaksusta
 • Sauna
 • Vesijumppa
 • Tenniskenttä All Inclusiven varanneille vieraille sisältyy yksi tunti, muille vieraille lisämaksusta
 • Tennisvälineet All Inclusiven varanneille vieraille sisältyy yksi tunti, muille vieraille lisämaksusta
 • Boule
 • Minigolf
 • Pöytätennis
 • Padel lisämaksusta
 • Pintamateriaali: Tekonurmi
 • Padelvälineet lisämaksusta
 • Lentopallo
 • Vesiurheilumahdollisuudet lisämaksusta
 • Viihdeohjelmaa sisältyy All Inclusiveen, lisämaksusta muille vieraille
Lapset ja nuoret
Täällä ei ole pakko tehdä mitään – mutta mahdollisuuksia on useita. Tarjolla on tekemistä kaikille lapsille useampana päivänä viikossa.

Waterman Supetrus Resort on Family Garden -hotelli 14.5.-9.10.2022. Tuolloin Lollo & Bernie ovat tavattavissa hotellissa. Hotellissa on kansainvälinen lastenkerho.
 • Skandinaavinen lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
 • Mini Disco
Lollo & Bernie Club
Tervetuloa Lollon & Bernien omaan kerhoon!
Loman aikana on tarjolla paljon hauskaa tekemistä yhdessä Lollon & Bernien sekä Lollo & Bernie Club Teamin kanssa. Luvassa on kaikkea mahdollista erilaisista urheilulajeista ja peleistä tanssimiseen ja uima-altaassa peuhaamiseen. Tarjolla on aarteenetsintää, saamme ratkaistavaksi kimuranttisia kysymyksiä ja luonnollisesti Lollo & Bernie tulevat vierailulle. Useampana iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus esitellä omia tanssiliikkeitä, kun on Lollon & Bernien Mini Discon aika!

Useimpiin Lollo & Bernie Clubin aktiviteetteihin kaikki lapset ovat tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa, mutta muutaman kerran viikossa lapsilla on mahdollisuus tulla mukaan ilman aikuista, vaikkapa juhliin tai aarteenetsintään. Hotellissa järjestetään myös hauskoja aktiviteetteja, joihin koko perhe voi osallistua. Tarjolla on esim. jalkapalloa, vesikoripalloa ja vesipalloa. Lisätietoa aktiviteettiohjelmasta saat hotellissa.

Huomioithan, että joissakin aktiviteeteissa on ikäraja 3 vuotta. Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan paikan päällä Lollo & Bernie Clubissa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Sijainti ja liikkuminen
Waterman Supetrus Resort koostuu useista rakennuksista, jotka sijaitsevat eri puolilla mäkistä hotellialuetta. Rappuja ja korkeuseroja hotellialueella sekä alueen ulkopuolella. Raput rannalle. Hotellialueella on ramppeja kaikkialle, paitsi spa- ja wellnessalueelle, jossa on sisäuima-allas, sauna ja poreallas. Suuret etäisyydet rakennusten ja hotellialueiden välillä. Välimatka rannalle vaihtelee sen mukaan, missä rakennuksessa asut. Turistialuetta ja paikallisliikennettä.
 • Hotelli sijaitsee rannalla
 • Paikallinen keskusta 500 m (Supetar)
 • Keskusta: 700 m (Supetar)
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 50 m
 • Matka lähimmälle joukkoliikennepysäkille: 1 km
 • Lentokenttäbussi pysähtyy vastaanoton edessä Forumia vastapäätä.
Vela Luke 4
21400 Brac
+38 521 631 133
customer.service@watermanresorts.com

Kuljetukset kohteeseen

Tjäreborgin tilauslennoilla kuljetukset sisältyvät hintaan, ja silloin pääset helposti ja turvallisesti Bracin saarelle ja Supetarissa sijaitsevaan hotelliisi. Lento laskeutuu Splitin lentokentälle. Bussikuljetus (n. 45 min) lentoasemalta Splitin satamaan. Kuljetus tapahtuu joko katamaraanilla tai lautalla (kerrotaan satamassa). Mikäli matka taitetaan autolautalla, niin silloin jokainen huolehtii itse matkatavaransa lautalle. Matkatavarat kannetaan itse portaat ylös lautan toiseen kerrokseen (ei hissiä). Splitin satamassa saatetaan joutua odottelemaan jatkokuljetusta, mutta satamassa on ravintoloita, kahviloita sekä kauppoja, joten odotteluajan saa mukavasti kulumaan. Matkatavarat voi sillä välin jättää henkilökuntamme hoitoon. Laivamatka Supetariin kestää n. 30-50 minuuttia. Supetarin satamassa jokainen huolehtii itse omista matkatavaroistaan ja kantaa ne bussin kyytiin. Ajoaika satamasta hotelliin on n. 5 min. Joskus vieraat, joilla on eri kotiinlähtöajat, joutuvat matkustamaan samalla laivalla, jolloin myöhemmin lähdössä olevat joutuvat odottelemaan omaa paluulentoaan lentokentällä.

Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

HINNAT JA VARAAMINEN

Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.