Matkat – Makrigialos

Jos matkustat lasten kanssa, Makrigialos on erinomainen valinta. Täällä on Sunwing Family Resorts -hotelli ja ylellisempi Ocean Beach Club – Kreeta.
Makrigialos on pikkuinen kreikkalainen kalastajakylä Kreetan kaakkoiskulmassa. Tämä kaunis helmi sopii niin lapsiperheille kuin muillekin, jotka haluavat lomaltaan rauhaa turistialueiden ulkopuolella. Täällä on kilometrin pituinen hiekkaranta, joka kuuluu Kreetan parhaimpiin, pikkuinen satama sekä muutama kreikkalainen taverna ja musiikkipubi, joissa tapaat yhtä monta kreikkalaista kuin turistiakin. Tjäreborgin kautta majoitut omassa hienossa konseptihotellissamme, Sunwing Makrigialos Beach – Kreetan parhaimmassa perhehotellissa!

Sunwing Makrigialos Beach

Lapsiystävällisessä Sunwing Family Resorts -hotellissamme koko perhe nauttii ihanasta lomasta. Täällä on mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle, tarkkaan suunnitellut ateriapaketit sekä paljon muuta, mikä tekee hotellista sopivan niin pienille kuin isommillekin lapsille: Lollo & Bernie, hauskat aktiviteetit ja tietenkin lastenmenu, jotta lapsilla riittää energiaa tanssimiseen, uimiseen ja leikkimiseen.

Ocean Beach Club – Kreeta

Ocean Beach Club – Kreeta -hotellissa voit nauttia lomasta perheesi kanssa yhdellä Kreikan parhaista rannoista. Täällä on hieman enemmän kaikkea: kylpylä, kuntosali, hyvä ruoka ja designhuoneet, jotka henkivät skandinaavista ja välimerellistä tunnelmaa. Hotelli sijaitsee merelle päin ja sillä on oma ranta. Valittavana on useita erilaisia huonetyyppejä. Jos haluat hieman luksusta, varaa sviitti, josta on merinäköala ja pääsy yksityiseen, jaettuun altaaseen. Kaikilla Ocean Beach Clubin vierailla on tietenkin pääsy myös Sunwingin monipuolisiin aktiviteetteihin.

Useita mielenkiintoisia retkiä

Jos haluat enemmän irti lomastasi, voit valita useista retkimahdollisuuksista. Voit mennä bussilla Sitian kaupunkiin, jossa vierailijat aina sanovat viettäneensä pidempään kuin oli tarkoitus. Hieman kauempana, kolmekymmentä kilometriä länteen, sijaitsee Euroopan eteläisin kaupunki Ierapetra, jossa Napoleonin huhutaan yöpyneen vuonna 1798 matkalla Egyptiin.
Hyvä tietää
  • Sunwing Family Resorts -hotelli
  • Ocean Beach Club -hotelli
  • All Inclusive
  • Swim out -hotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Makrigialos

Tee matkahaku – Makrigialos