Matkat – Massouri & Mirties

Kalymnos on yksi Kreikan edullisimmista saarista – Mirties & Massourissa voit asua myös aivan rannan tuntumassa!
Lautan lipuessa kohti Kalymnoksen saarta edessäsi aukeavat upean dramaattiset ja mielenkiintoiset maisemat. Rannikolla jyrkät kalliot kohoavat suoraan merestä, ja niiden välissä on pieniä viihtyisiä uimapoukamia. Noustessasi maihin Pothian vilkkaassa satamassa kohtaat pienen kaupungin, jossa on kapeita kujia, tavernoja ja aitoa kreikkalaista arkea.

Massouri ja Mirties

Saaren länsipuolella sijaitsevat Massourin ja Mirtieksen pikkukylät. Pothian suunnalta tultaessa Mirties on ensimmäinen kohde, ja jos jatkat samaa tietä vain muutama sata metriä eteenpäin, saavut Massouriin. Päätien varrella ja varsinkin Massourissa on useita viihtyisiä ravintoloita, hotelleja ja baareja. Tien varrelta voi poiketa rannalle useammasta kohtaa. Massourin ja Mirtieksen pikkukylissä lomailet rauhallisessa tunnelmassa. Täällä voit ottaa aurinkoa ja uida, kierrellä pitkin kylän katuja ja nauttia kaikessa rauhassa lounasta jossain kylän tavernoista. Massourin rannalla on mahdollista snorklata ja ihailla Telendoksen kaunista siluettia. Mirtieksen ranta on pienempi, ja täällä on myös pieniä tavernoja ja baareja. Naapurisaari Telendoksella on mukavia pieniä uimapoukamia, joissa vesi on kristallinkirkasta. Telendokselle pääsee taksiveneellä puolen tunnin välein tai lautalla, joka kulkee epäsäännöllisemmin.

Tjäreborgin hotellit

Massourin ja Mirtieksen hotellit ovat saaneet erinomaiset arviot asiakkailtamme. Täällä voit asua kohtuulliseen hintaan lähellä rantaa pienemmissä huoneistohotelleissa, joissa on vain 10-15 huoneistoa. Huoneistossa asuessasi vietät rentoa elämää ja olet lähellä paikallista arkea, kun käyt ostamassa aamiaista tai istahdat alas nauttimaan olostasi frappén äärellä ja katselet samalla paikallista elämänmenoa.

Kiipeilyä ja viihdettä

Iltaisin näissä pikkukylissä on mukava tunnelma ja liikkeellä on sopivan paljon ihmisiä. Diskoja on useampia, mutta iltaa vietetään mielellään ulkoterasseilla, baareissa tai bouzouki-klubeilla. Kalymnos on myös tunnettu hyvistä ja vaativista kalliokiipeilyreiteistään. Huomaathan, että kiipeilemään lähdet aina omalla vastuulla.

Yksi matka – kaksi kohdetta

Tjäreborgilla matkustaessasi voit yhdistää lomaasi myös useamman kohteen. Voit viettää vaikka viikon Massourissa & Mirtieksessä ja yhdistää siihen viikon Kosin kaupungissa tai Kardamenassa. Näin saat tuplasti enemmän lomaelämyksiä ja näet kaksi erilaista saarta.
Hyvä tietää
  • Yhdistä kaksi eri saarta
  • Edullisia hotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa

Muiden mielipiteet kohteesta Massouri & Mirties

Tee matkahaku – Massouri & Mirties