Matkat – Massouri & Mirties

Kalymnos on yksi Kreikan edullisimmista saarista. Päivät kuluvat täällä omaan verkkaiseen tahtiinsa ja Tjäreborgilla matkalla voit asua myös aivan rannan tuntumassa!
Lautan lipuessa kohti Kalymnoksen saarta edessäsi aukeavat upean dramaattiset ja mielenkiintoiset maisemat. Rannikolla jyrkät kalliot kohoavat suoraan merestä, ja niiden välissä on pieniä viihtyisiä uimapoukamia. Noustessasi maihin Pothian vilkkaassa satamassa kohtaat pienen kaupungin, jossa on kapeita kujia, tavernoja ja aitoa kreikkalaista arkea.

Massouri ja Mirties

Saaren länsipuolella sijaitsevat Massourin ja Mirtieksen pikkukylät. Pothian suunnalta tultaessa Mirties on ensimmäinen kohde, ja jos jatkat samaa tietä vain muutama sata metriä eteenpäin, saavut Massouriin. Päätien varrella ja varsinkin Massourissa on useita viihtyisiä ravintoloita, hotelleja ja baareja. Tien varrelta voi poiketa rannalle useammasta kohtaa. Massourin ja Mirtieksen pikkukylissä lomailet rauhallisessa tunnelmassa. Täällä voit ottaa aurinkoa ja uida, kierrellä pitkin kylän katuja ja nauttia kaikessa rauhassa lounasta jossain kylän tavernoista. Massourin rannalla on mahdollista snorklata ja ihailla Telendoksen kaunista siluettia. Mirtieksen ranta on pienempi, ja täällä on myös pieniä tavernoja ja baareja. Naapurisaari Telendoksella on mukavia pieniä uimapoukamia, joissa vesi on kristallinkirkasta. Telendokselle pääsee taksiveneellä puolen tunnin välein tai lautalla, joka kulkee epäsäännöllisemmin.

Tjäreborgin hotellit

Massourin ja Mirtieksen hotellit ovat saaneet erinomaiset arviot asiakkailtamme. Täällä voit asua kohtuulliseen hintaan lähellä rantaa pienemmissä huoneistohotelleissa, joissa on vain 10-15 huoneistoa. Huoneistossa asuessasi vietät rentoa elämää ja olet lähellä paikallista arkea, kun käyt ostamassa aamiaista tai istahdat alas nauttimaan olostasi frappén äärellä ja katselet samalla paikallista elämänmenoa.

Kiipeilyä ja viihdettä

Iltaisin näissä pikkukylissä on mukava tunnelma ja liikkeellä on sopivan paljon ihmisiä. Diskoja on useampia, mutta iltaa vietetään mielellään ulkoterasseilla, baareissa tai bouzouki-klubeilla. Kalymnos on myös tunnettu hyvistä ja vaativista kalliokiipeilyreiteistään. Huomaathan, että kiipeilemään lähdet aina omalla vastuulla.

Yksi matka – kaksi kohdetta

Tjäreborgilla matkustaessasi voit yhdistää lomaasi myös useamman kohteen. Voit viettää vaikka viikon Massourissa & Mirtieksessä ja yhdistää siihen viikon Kosin kaupungissa tai Kardamenassa. Näin saat tuplasti enemmän lomaelämyksiä ja näet kaksi erilaista saarta.
Hyvä tietää
 • Yhdistä kaksi eri saarta
 • Edullisia hotelleja
 • Hotelleja lähellä rantaa
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Massouri & Mirties

Rannat
Mirtieksessä on 100 metriä pitkä kiviranta. Saaren suurin ranta sijaitsee Massourissa, ja se on 500 metriä pitkä ja koostuu tummasta karkeasta hiekasta ja hienosta sorasta. Kesällä rannalla järjestetään koripalloturnaus, ja täällä on mahdollisuus harrastaa vesiurheilulajeja. Sekä Mirtieksessä että Massourissa on snackbaareja ja mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Useita rantoja

Kalymnoksella on useita hienoja rantoja, joilla sekä paikalliset että matkailijat viihtyvät. Elokuussa, joka on kreikkalaisten lomakuukausi, rannoilla saattaa olla täyttä, sillä monet paikalliset tulevat lomailemaan näille seuduille.

Akti – pieni kiviranta

Pieni Aktin kiviranta sijaitsee lahdella, joka on Mandariinilaaksoon vievän tien varrella. Tämä ranta on erityisen suosittu paikallisten keskuudessa. Rannalla ei ole aurinkotuoleja, ja tie alas rannalle on erittäin jyrkkä. Suosittu harrastus täällä on snorklaus, vaikka vesi saattaa paikoin olla sameaa alueella harjoitettavan kalanviljelyn vuoksi. Rannalla on pieni taverna.

Pothia – kivinen ranta

Pothian ranta sijaitsee sataman vieressä. Ranta on karkeaa tummaa hiekkaa, ja erityisesti paikallisten suosiossa. Ranta sijaitsee sataman vieressä.

Therma

Therman rannalla viihtyvät paikalliset nuoret, jotka tulevat tänne viettämään aikaa ja urheilemaan. Ranta on suhteellisen matala ja vesi kirkasta, joskus aallot voivat olla korkeitakin. Täällä on muutama hotelli ja baari, joista saa kevyttä syötävää.

Linaria

Lähellä Kantounia sijaitseva Linari on pieni ja rauhallinen kiviranta, joka on suhteellisen matala. Tämä ranta on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, sillä täällä on harvoin täyttä.

Plati Yialos

Tämä lapsiystävällinen ranta koostuu sorasta ja tummasta hiekasta, ja monet paikalliset lapset ovat oppineet uimaan täällä. Rannalla on tavernoja, joista saa yksinkertaista ruokaa, ja vuokrattavana on aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Sijaitsee lähellä Panormoksen Elies-toria.

Melitsahas

Melitsahas on paikallinen ranta, joka muistuttaa Plati Yialos -rantaa, mutta ei kuitenkaan ole ihan yhtä syvä. Täällä on myös kallioita, joiden koloista lapset voivat etsiä rapuja ja simpukoita. Rannalla on yksi taverna, joka on auki myös iltaisin. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on mahdollista vuokrata. Sijaitsee Mirtieksen lähellä.

Telendos

Mirtieksestä voit ottaa laivan naapurisaari Telendokselle. Tämän pienen saaren toisella puolella kallioiden suojassa on rauhallinen kiviranta. Rannalla on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja.

Emborios

Emborioksen ranta sijaitsee keskellä pientä kalastajakylää. Alun perin kivinen ranta on päällystetty hiekalla, jotta siitä saatiin lapsiystävällisempi. Rannalla on useita tavernoja, joissa voit nauttia maukasta ruokaa paikallisten seassa.

Pserimos

Kosin ja Kalymnoksen välillä on pieni Pserimoksen saari, jossa asuu vain 110 asukasta. Saaren ainoa kylä sijaitsee upean laguunin äärellä, jossa on vaalea lapsiystävällinen hiekkaranta. Täällä on useita tavernoja.

Kalamnies/Pirate Beach

Kalamnies-ranta sijaitsee Emboriokseen vievän tien varrella. Tällä kivisellä rannalla on merirosvoista inspiraationsa saanut ravintola, jossa tarjoillaan maukasta ruokaa ja tunnelma on kotoisa.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Päätienvarrella sekä erityisesti Massourissa on useita viihtyisiä ravintoloita ja baareja.
Baareja ja pubeja on kymmenkunta, ja tunnelma on niissä mukavan viihtyisä. Musiikki soi puoleenyöhön asti, jonka jälkeen kaikkialla hiljenee. Jos kaipaat vilkkaampaa yöelämää, kannattaa suunnata viereiselle Kosin saarelle, jossa on laajat valikoimat diskoja ja huvielämää. Kylissä vietetään erilaisia uskonnollisia juhlia, ja suurin niistä on 15. elokuuta vietettävä Neitsyt Marian taivaanastumisen juhla. Silloin ihmisiä on kaikkialla, musiikki soi ja koko Kreikassa vietetään suurta grillijuhlaa.
Ostokset
Massourin ja Mirtieksen hotellien lähellä on vain muutamia kauppoja, joissa myydään lähinnä matkamuistoja, uimavarusteita, rihkamakoruja, nahkatuotteita ja jonkin verran keramiikkaa.

Pesusienet

Kalymnos tunnetaan erityisesti sienten sukeltajien saarena. Täällä on sukellettu sieniä yli 2000 vuoden ajan. Kannattaa ehdottomasti vierailla pesusienitehtaalla, josta voi myös ostaa näitä erinomaisia pesusieniä. Katukauppiaiden myymät sienet on yleensä tuotu Kuubasta, Filippiineiltä tai Bahamalta, ne ovat halvempia kuin aidot kreikkalaiset sienet, eivätkä ole yhtä laadukkaita. Jos haluat ostaa aitoja kreikkalaisia pesusieniä, kannattaa suunnata Papachatizis-pesusienitehtaalle, joka sijaitsee satamassa, lähellä satamapoliisia.

Mausteet ja hunaja

Kalymnoksella kasvaa useita ihanasti tuoksuvia mausteyrttejä, kuten oreganoa, salviaa, timjamia ja rosmariinia. Näitä kaikkia voit poimia myös itse tai ostaa Pothian katukauppiailta. Kauppiaiden kojuissa myydään myös saarten mehiläisten tuottamaa siirappimaista hunajaa. Hyvällä tuurilla saatat löytää mizithra-juustoa, jota vanhemmat naiset yleensä myyvät satamakadun varrella tai Kristuksen kirkon luona. Mizithra on vuohenmaidosta valmistettua juustoa, joka on pehmeämpää ja mauttomampaa kuin feta. Kreikkalaiset syövät mizithraa leivän kanssa. Myynnissä saattaa olla myös tummaa juomaa cola-pulloissa. Kyseessä on paikallinen portviiniä muistuttava amana-viini.
Liikunta ja treeni
Vesiurheilulajien lisäksi Kalymnoksella on tarjolla paljon muitakin aktiviteetteja. Tekemistä riittää niin merenpinnan alapuolella kuin myös korkealla sen yläpuolella.

Sukeltaminen

Jos haluat tutustua vedenalaiseen maailmaan, saarella on sukelluskoulu. Massourissa on sukelluskoulu Kalymnos Diving Club, jossa voit muun muassa suorittaa sukellussertifikaatin.

Vaeltaminen

Kalymnoksen vuoristo sopii erinomaisesti vaellusretkille. Kohtuullinen kunto riittää hyvin aasinpoluilla patikointiin. Maasto on hyvin vaihtelevaa ja paikoin epätasaista.

Pothiasta Mandariinilaaksoon kiemurtelee aasinpolku, joka kulkee yli vuoren. Arginontan lahdelta Mandariinilaaksoon kulkee toinen aasinpolku. Molemmat reitit kestävät noin 3-4 tuntia. Reiteistä ei ole olemassa varsinaisia karttoja, mutta paikalliset tuntevat ne hyvin ja heiltä voi kysyä neuvoa.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Lähde tutustumaan naapurisaari Telendokseen. Täällä on upeita pieniä poukamia, joissa vesi on kristallinkirkasta. Taksiveneet kulkevat Telendokselle puolen tunnin välein.
Kalymnoksella on useita mielenkiintoisia paikkoja, joihin voit lähteä tutustumaan omin päin.

Pyhä metsä

Pothian satamaan saapuessasi pyhä metsä sijaitsee vasemmalla puolella. Metsän nimi juontaa juurensa siihen, että tänne on ylipäänsä onnistuttu istuttamaan metsää, vaikka puiden kasvattaminen on saarella erittäin vaikeaa.

Savvas-luostari

Savvas-luostari sijaitsee pyhän metsän takana, ja tänne on pystytetty suuri risti, joka on saaren symboli. Luostarissa asuu nykyään 11 nunnaa. Aikoinaan luostarissa pappina toiminut Savvas-munkki on haudattu tänne hopea-arkussa. Hänen sanotaan auttaneen sairaita sekä lapsettomia. Savvaksen nimipäivänä 5. joulukuuta arkku avataan, ja kirkkoon pyhiinvaeltaa ihmisiä kiittämään häntä saamastaan avusta.

Mandariinilaakso

Mandariinilaakso on saaren ainoa paikka, jossa on maanviljelyä tehokkaan kastelujärjestelmän ansiosta. Tässä vehreässä laaksossa viljellään mandariineja, appelsiineja, sitruunoita, oliiveja ja vihanneksia. Vathin kylä sijaitsee laakson toisessa päässä meren äärellä.

Pothia

Kalymnoksen kaupunki useine kirkkoineen ja värikkäine taloineen sijaitsee vuoren rinteessä Pothian lahdella. Kaupunki on täynnä kapeita katuja, ja tunnelmallisen rantakadun varrella on kahviloita, tavernoja ja kauppoja.

Chorio

Saaren toiseksi suurin kaupunki oli aikaisemmin Kalymnoksen pääkaupunki. Aikoinaan ihmiset asettuivat asumaan juuri tänne alhaalla olevan sataman sijaan, jonne merirosvot tekivät hyökkäyksiä. Choriossa on paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Pera Kastron linna

Ylhäällä Chorion vuoren huipulla on bysanttilainen Pera Kastron linna, joka rakennettiin 900-luvulla. Myöhemmin johanniittaritarit jatkoivat linnan rakentamista. Sisällä linnassa on yhdeksän pientä kappelia, joita Chorion naiset vartioivat.

Neitsyt Marian kirkko

Tässä entisessä tuomiokirkossa pääsee ihastelemaan upeita seinämaalauksia ja upeasti veistettyä alttaritaulua. Kirkon kuusi pylvästä on alun perin Chorion ulkopuolella sijaitsevasta antiikin aikaisesta Apollonin temppelistä.

Kristuksen kappeli

Bysanttilainen hallitsija Arkadios rakennutti kappelin, jonka rakennusaineet saatiin antiikin aikaisesta Apollonin temppelistä.

Apollonin temppeli

Saaren antiikin aikainen temppeli purettiin, jotta saatiin rakennusaineet kahteen kristilliseen kirkkoon. Siksi temppelistä ei ole mitään jäljellä, mutta alueella tehdään kaivauksia ja äskettäin löydettiin antiikin aikaisten marmoripatsaiden osia.

Chrysoheria

Chrysoheria oli keskiaikainen linna, jonka englantilaiset ristiritarit rakensivat sataman suojaksi. Muurissa on nähtävänä Genoise Vignolion vaakuna. Vignolio oli Dodekanesian saariryhmän viimeinen bysanttilainen kuvernööri. Linna on saanut nimensä sen sisällä olevan pienen Madonna Chrysoherian kirkon mukaan (Madonna, jolla on kultaiset kädet). Tarinan mukaan täältä löydettiin aikoinaan kulta-aarre. Linna sijaitsee Pothiaan vievän päätien varrella.

Kantouni

Pieni kylä, jossa hotellien määrä kasvaa jatkuvasti. Kantounin takana olevalla vuorella sijaitsee Stavroksen munkkiluostari, joka oli yli 35 vuoden ajan yhden ainoan munkin asuinsija. Munkki kuoli vuonna 1992 ja on haudattu alueelle. Nykyään luostari on asumaton

Emborios

Saaren pohjoisin kylä, joka oli ennen kaupankäynnin keskus. Kreikankielinen sana "emborios" tarkoittaa juuri kaupankäyntiä. Alueella on tehty useita arkeologisia löytöjä, ja nykyään kylä on idyllinen ja rauhallinen paikka, jossa on kivinen ranta ja viihtyisiä tavernoja.

Kefalan luola

Kalymnoksella on useita luolia. Kefala-luola sijaitsee saaren lounaispuolella, ja se on 80 metriä pitkä ja pinta-alaltaan 1 000 m2. Luolassa on kuusi kammaria, joista suurimmassa on nähtävänä upea tippukivimuodostelma. Kivimuodostelma muistuttaa valtaistuimella istuvaa Jupiteria.

Kalymnoksen museo

Täällä asui aikaisemmin pesusieniyrittäjä Vouvalis, joka testamenttasi kotinsa Kalymnoksen asukkaille. Koti on säilytetty alkuperäisessä asussaan. Museo sijaitsee Pothiassa, ja taksiasemalta sinne löytää seuraamalla tienviittoja.

Merenalaisten aarteiden museo

Stavros on tehnyt sukellusretkiä seitsemällä merellä siitä asti, kun hän oli 6-vuotias, ja nyt hänen tekemänsä vedenalaiset löydät ovat esillä täällä museossa. Simpukoita, koralleja, sieniä, hylkyjen osia ja paljon muuta. Museo sijaitsee idyllisellä rannalla Vhyhadian kylässä.

Kalymnoslainen talo

Tässä upeassa pienessä perhemuseossa on nähtävänä muun muassa vaatteita, erilaisia esineitä ja huonekaluja, jotka kertovat saaren elämästä ja perinteistä. Museossa on myös galleria, jossa järjestetään paikallisten taiteilijoiden näyttelyitä ja josta on myös mahdollista ostaa taideteoksia. Museo sijaitsee Savvas-luostariin vievän tien varrella.
Retket
Kalymnoksen saarikierros
Kalymnoksen saarikierros
Kokopäiväretken aikana näet mitä kaikkea mielenkiintoista Kalymnoksella on tarjottavanaan kirkoista, museoista ja pittoreskeista kylistä kristallinkirkkaaseen veteen ja upeaan rantaan. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Lazy Day
Lazy Day
Ihana kokonainen päivä merellä sopii erinomaisesi koko perheelle. Hieno Mikro Kosmos -puuvene vie meidät naapurisaarille, Pserimos ja Plati, sekä Vathin kylään Kalymnoksella. Uimaan pääsee sekä suoraan veneestä että rannalta. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki on ohjelmistossa toukokuusta syyskuun puoliväliin.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Kalymnoksella voi liikkua paikasta toiseen usealla eri tavalla. Lähisaarille pääsee kätevästi laivalla.

Taksit

Takseilla on käytössään taksamittareita tai hinnat ovat kiinteitä. Hinnasta on kuitenkin hyvä sopia aina etukäteen. Taksilla voit matkustaa myös saaren ympäri.

Bussit

Saarella kulkee kaksi bussilinjaa. Toinen niistä menee Pothiasta Kastelliin, ja joinain päivinä kaksi vuoroa jatkaa Emboriokseen asti. Toinen linja kulkee Pothian ja Vathin välillä. Molemmat linjat ajavat samaa reittiä myös takaisin. Lippu ostetaan kuljettajalta bussiin noustessa. Pothiassa bussiasema on raatihuoneen luona satamassa, ja aikatauluja saa asemalta.

Taksiveneet

Taksiveneitä lähtee joka päivä Mirtieksen tuulimyllyltä. Pienet kalastajaveneet kulkevat aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan Telendokselle. Pieni taksivene ajaa Emboriokseen aamuisin ja palaa sieltä iltapäivällä.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat Tjäreborgin oppaan kesäkaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi vuokrata auton tai jos haluat saada hyviä lomavinkkejä ja neuvoja. Kalymnoksella on sisaryhtiömme tanskalainen opas, joka puhuu englantia/skandinaaviskaa.

Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät oppaat myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan bussiin.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Majoitusvero Kreikassa

Kreikan viranomaiset perivät veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Mirtieksen ja Massourin kylissä on rahanvaihtopisteitä, joiden kurssi on sama kuin pankissa, sekä pankkiautomaatti. Vaihdosta veloitetaan maksu, yleensä 1-2 prosenttia vaihtosummasta. Pothiassa on useita pankkeja, jotka ovat avoinna ma-pe klo 8.00-14.00. Kaikkien pankkien yhteydessä on myös pankkiautomaatit. Rahaa voi nostaa kortilla kerrallaan max 200 euroa. Useimmat ravintolat ja liikkeet hyväksyvät kansainväliset luottokortit, esim. Visa ja MasterCard, mutta monet kauppiaat suosivat käteismaksuja. Ravintolassa on hyvä kysyä ensin, hyväksyvätkö he luottokortit.

Aikaero

Sama aika kuin Suomessa.

Sähkö

220 V.

Kieli

Kreikassa: Kreikka
Albaniassa: Albania

Lisätiedot

Mäkistä maastoa. Rappuja ja tasoeroja. Hanavesi on hieman suolaista, ei juomakelpoista. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa, retkissä, hinnoissa jne.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 3 t 45 min

Näin matkustat tänne

Kalymnokselle (Massouri ja Mirties) voit matkustaa Helsingistä Kosin kautta kesäkaudella.

Lento laskeutuu Kosin lentokentälle, josta jatketaan laivalla Kalymnoksen saarelle ja sieltä edelleen bussilla Mirtieksen ja Massourin kyliin.
Tjäreborgin oppaat ovat vastassa lentokentällä ja ohjaavat sinut oikeaan bussiin. Kuljetus Kosin lentokentältä Mastihariin kestää n. 10 minuuttia, ja bussilta on noin 200 metrin kävelymatka laivalle. Jokainen kantaa itse matkatavarat bussilta laivalle. Odotusajat satamassa mahdollisia (jopa 1 tunti).

Laivamatka Kalymnokselle kestää n. 30-60 min, sen mukaan millä laivalla matkustetaan. Pothian satamasta matka jatkuu bussilla tai minibussilla Mirtiekseen ja Massouriin n. 20-35 min (n. 8 km), sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella.

Kotiinlähtöpäivänä bussi hakee hotellilta Pothian satamaan, josta matka jatkuu laivalla Mastihariin Kosille. Mastiharin satamassa voi joutua odottamaan n. 30 min - 2 tuntia, ennen kuin bussi lähtee lentokentälle. Satamassa on ravintoloita.

Lue lisää kuljetuksista kohteessa.
Sää
 • tammikuu
14°8°
4
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°8°
5
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
16°9°
6
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°13°
8
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°16°
10
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
28°20°
11
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°22°
12
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • elokuu
32°22°
12
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°20°
10
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°16°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°13°
6
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°10°
4
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Massouri & Mirties
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.