Matkat – Kantouni

Kantounin rauhallisessa ja aidon paikallisessa ilmapiirissä pääset todelliseen lomatunnelmaan. Nauti rantaelämästä auringossa tai istu varjon puolella vaikka jossain viihtyisässä tavernassa herkuttelemassa.
Kantouni on aito kreikkalaiskylä, joka sijaitsee Kalymnoksen länsiosassa, noin puolivälissä matkalla Pothiasta Myrtiekseen. Kylässä on pieni ranta, ja täältä on helppo lähteä tutustumaan Kalymnokseen ja muillekin saarille. Loma sujuu täällä mukavan rauhallisessa tunnelmassa rannasta ja tavernoiden tarjonnasta nauttien. Iltaisin menoa on rannan klubeilla. Jos haluat lähteä tutustumaan Kalymnokseen lähemmin, voit hypätä paikallisbussin kyytiin ja tutustua Pothiaan, jossa on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Hyviä retkikohteita ovat myös lähistöllä sijaitsevat rannat. Sekä Myrtiekseen ja Massouriin pääsee paikallisbussilla tai taksilla, ja jos haluat lähteä meriseikkailulle, voit lähteä lautalla Pothiasta ja suunnata jollekin toiselle saarelle.

Yksi matka - kaksi saarta

Miten olisi kaksi saarta yhdellä matkalla? Tjäreborgilla matkustaessasi voit yhdistää Kantounin matkaasi jonkun toisen kohteen Kosilla. Näin saat tuplasti enemmän kokemuksia lomallasi.
Hyvä tietää
  • Yhdistä kaksi eri saarta
  • Edullisia hotelleja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Kantouni

Tee matkahaku – Kantouni