Hotellit (15)

Matkat – Kap Verde

Tjäreborgin kohde Kap Verdellä on leppoisa Salin saari, jossa on ihania rantoja ja takuuvarmasti aurinkoa.

Kap Verde on erinomainen kohde silloin, jos unelmalomaasi sisältyy aurinkoa, pitkiä rantoja ja lämpimän leppoisia päiviä. Mukavasti viilentävät merituulet pitävät huolen siitä, ettei kuumuus käy sietämättömäksi. Kap Verdestä on tullut koko maailman leijasurffaajien ja purjelautailijoiden unelmakohde. Lisäksi täällä on erinomaiset sukellusolosuhteet ja mahdollisuus lähteä syvänmerenkalastukselle, jos kaipaat vaihtelua ihanan pitkiin rantapäiviin. Ravintoloja ja baareja on paljon, joten auringon laskettua voit siirtyä nauttimaan tuoreista kala- ja äyriäisruuista tai monista muista herkuista.

Santa Maria

Tjäreborgin Kap Verden kohde on Santa Maria, joka sijaitsee leppoisalla Salin saarella. Santa Maria on kehittynyt kohde, jossa on palveluja ja yöelämää. Täällä on myös rantoja jokaiseen makuun ja sopivia vaihtoehtoja löytyy niin lapsille kuin leijasurffaajille.

Tjäreborgin Kap Verde

Tjäreborgin valikoimassa Kap Verdellä on useita erilaisia ja eritasoisia hotelleja. Voit valita aivan rannan tuntumassa sijaitsevan hotellin ja halutessasi viettää kunnon hemmotteluloma luksushotellissa. Huolettoman ja helpon loman saat valitsemalla hotellin, jossa on All Inclusive.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Kap Verdellä?
Kap Verdellä aurinko paistaa 350 päivää vuodessa. Korkeasesonki on talvella, marraskuusta maaliskuuhun. Tuolloin keskilämpötila päivällä on noin 24-27 astetta ja yöllä noin 18-22 astetta. Meriveden lämpötila pysyttelee vuoden ympäri noin 23-27 asteessa. Atlantilta puhaltaa usein viilentävä tuuli, joten talvikuukausina suosittelemme ottamaan mukaan lämpimän takin tai puseron. Sademäärät ovat vähäisiä ja sateet epäsäännöllisiä. Kaikkein todennäköisemmin sataa elo-lokakuussa ja helmikuussa.
Passi ja viisumi
Kap Verdelle matkustettaessa passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Varaus tehty viimeistään 31.12.2018:
Suomen kansalainen tarvitsee Kap Verdelle viisumin. Suomen kansalaisille viisumi sisältyy matkan hintaan. Passin tiedot kaikista matkustajista tulee ilmoittaa vähintään 10 vuorokautta ennen matkan lähtöpäivää Tjäreborgin Omilla sivuilla. Mikäli tietoja ei ole täytetty ajoissa tai tiedot ovat puutteelliset, viisumi hankitaan lentokentällä paikan päällä, Kap Verdelle saavuttaessa. Viisumista peritään tuolloin erillinen maksu, n. 35 euroa per henkilö, jonka matkustaja maksaa itse käteisellä.

Varaus tehty 1.1.2019 tai sen jälkeen:
Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Kap Verdelle. Kap Verde perii kuitenkin kaikilta matkustajilta lentokenttäveron (Airport Security Tax), joka sisältyy Suomen kansalaisille matkan hintaan. Passin tiedot kaikista matkustajista tulee ilmoittaa vähintään 10 vuorokautta ennen matkan lähtöpäivää Tjäreborgin Omilla sivuilla. Mikäli tietoja ei ole täytetty ajoissa tai tiedot ovat puutteelliset, Airport Security Tax maksetaan käteisellä lentokentällä paikan päällä, Kap Verdelle saavuttaessa. Paikan päällä Airport Security Tax -veron hinta on n. 35 euroa per henkilö, jonka matkustaja maksaa itse.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Kap Verden lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Kap Verden konsulaatista Ruotsissa: +46 76 946 28 26.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Tarjouksia Kap Verdelle

Meliá Dunas Beach Resort & Spafamilygarden
 • Perheille
Meliá Dunas Beach Resort & Spa
Santa Maria, Sal, Kap Verde
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Kahden hengen huone, tyyppi E
 • Sis. All Inclusive
 • Lähtö 29.10.2019, lähtöpaikka Helsinki
All Inclusive
Helsinki, 29.10.2019, 1 viikko
Hotel Pontão
Hotel Pontão
Santa Maria, Sal, Kap Verde
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Kahden hengen Superior-huone
 • Sis. Buffetaamiainen
 • Lähtö 17.12.2019, lähtöpaikka Helsinki
Buffetaamiainen
Helsinki, 17.12.2019, 1 viikko
Vila do Farol
Vila do Farol
Santa Maria, Sal, Kap Verde
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Kahden hengen huone bungalowissa
 • Sis. All Inclusive
 • Lähtö 10.12.2019, lähtöpaikka Helsinki
All Inclusive
Helsinki, 10.12.2019, 1 viikko

Matkakohteet – Kap Verde

Salin saaren tunnuslause "No stress", kuvaa saaren tunnelmaa erinomaisesti. Täällä voit nauttia leppoisasta lomailusta saaren ihanien rantojen äärellä.
Santa Maria
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Tervetuloa yhteen Tjäreborgin aurinkoisimmista matkakohteista. Santa Marian lomakohde Salin saarella on sinulle täydellinen valinta, jos nautit rantaelämästä. Saaren motto on "No stress".

Tee matkahaku – Kap Verde