Matkat – Playa de las Americas

Playa de las Américasiin ovat tervetulleita kaikki – lapsiperheet, nautiskelijat, aikuiset ilman lapsia, kaveriporukat, golfaajat sekä kaikki muut.
Playa de las Américas on yksi Teneriffan suosituimmista matkakohteista, ja Tjäreborgilla on täällä useita eri majoitusvaihtoehtoja ympäri vuoden. Voit asua yksinkertaisessa huoneistohotellissa, perheystävällisessä Sunwing Fañabé Beach -hotellissa tai ilman lapsia matkustaessasi voit valita jommankumman Sunprime-hotelleistamme: Sunprime Coral Suites & Span tai Sunprime Ocean View -hotellin.

Playa de las Américas

Playa de las Américas on moderni ja hyvin toimiva lomakohde, joka sijaitsee Teneriffan eteläisellä rannikolla, jolla on taatusti aurinkoa. Upeat rannat, laajat valikoimat erilaisia aktiviteetteja, paikallisia ravintoloita, baareja ja yökerhoja sekä kaiken lisäksi monipuolinen hotellitarjonta ja hyvät ostosmahdollisuudet keskustassa. Tämä kohde on yksinkertaisesti useimpien lomailijoiden suosikkivaihtoehto. Kuten myös muut Kanariansaarten rantalomakohteet, Playa de las Américas on kasvanut nopeasti ja ulottuu nykyään koko rannikon pituudelle ja koostuu oikeastaan useammasta pienemmästä kohteesta. Suosittu ja vilkas rantapromenadi kulkee Los Cristianosista San Eugenion ja Fañabén kautta rauhalliseen La Caletan kalastajakylään asti. Mitä lähempänä alkuperäistä Playa de las Américasia olet, sitä vilkkaampaa on meno, mutta matkan varrella on myös useita upeita rantoja, joilla voit rentoutua ja nauttia auringosta.

Sunprime-hotellit aikuisille

Playa de las Américasissa Tjäreborgilla on kaksi erilaista Sunprime-hotellia sinulle, joka matkustat ilman lapsia. Sunprime Ocean View on laadukas hotelli, jonka ylimmäisistä kerroksista on upeat näkymät merelle. Tässä hotellissa asut modernissa huoneistossa lähellä rantapromenadia ja keskustaa. Hotellissa on myös tyylikäs ja viihtyisä uima-allasalue, jossa on lämmitetty uima-allas. Sunprime Coral Suites & Spa -hotellissa asut lähellä keskustaa, ja hotellissa on upea kattoterassi, jolla voit nauttia auringosta ja näköalasta. Kaikissa Sunprime-hotelleissamme voit myös valita käteviä ateriapaketteja ja tehdä lomastasi vieläkin mukavamman.

Lapsiystävälliset hotellit Playa de las Américasissa

Playa de las Américas on erinomainen kohde lasten kanssa matkustaessa. Täällä on useita lapsiystävällisiä Sunwing Family Resorts - ja Family Garden -hotelleja, joissa suositut maskottimme Lollo & Bernie viihdyttävät lapsia. Näissä hotelleissa asut mukavasti huoneistossa, johon mahtuu jopa kuusi henkilöä. Lapsiystävällisyydestään palkituissa Sungwing-hotelleissa voit varata myös kätevät ateriapaketit tai All Inclusiven, jolloin lomasi on taatusti mukava ja huoleton.

Ylellistä tai yksinkertaista

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita hotellin yli kuudestakymmenestä eri vaihtoehdosta. Valikoimassa on yksinkertaisempia huoneistohotelleja sekä todellisia luksushotelleja, joissa on ripaus ylellisyyttä. Esimerkiksi tyylikäs Bahia del Duque -luksushotelli, joka sijaitsee Fañabén rannalla. Hotellialueella on trooppinen puutarha, useita uima-altaita, erinomainen palvelu sekä luonnollisesti spa-osasto, jossa voit rentoutua.
Hyvä tietää
 • Sunwing Family Resorts -hotelli
 • Sunprime Hotels -hotelleja
 • Upeita hiekkarantoja
 • Family Garden -hotelleja, joissa Lollo & Bernie
 • All Inclusive
 • Luksushotelleja
 • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Playa de las Americas

Tee matkahaku – Playa de las Americas

Hintaesimerkkejä – Playa de las Americas

Sunprime Ocean View
Sunprime
 • Aikuisille
Sunprime Ocean View
Playa de las Americas, Teneriffa, Espanja
 • Lento + majoitus Yksiö ja parveke
 • 1 viikko
 • Lähtö 29.10.2024, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
29.10.2024 lähtöpaikka Helsinki
Sunwing Fañabé Beach
Sunwing
 • Perheille
Sunwing Fañabé Beach
Playa de las Americas, Teneriffa, Espanja
 • Lento + majoitus Yksiö ja parveke
 • 1 viikko
 • Lähtö 10.12.2024, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
10.12.2024 lähtöpaikka Helsinki
Coral Compostela Beach
Family Garden
 • Perheille
Coral Compostela Beach
Playa de las Americas, Teneriffa, Espanja
 • Lento + majoitus Kaksio kahdessa tasossa
 • 1 viikko
 • Lähtö 10.12.2024, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
10.12.2024 lähtöpaikka Helsinki

Ohjatut aktiivilomat Playa de las Amèricasissa

Lumia Wellness ohjaajat Piia ja Sini

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

Tällä aktiivilomalla pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi lempein jooga- ja pilatesharjoituksin: aamuisin energisoivia harjoituksia, iltaisin laskeudutaan kohti hyvää unta rauhoittavien harjoitusten avulla Lumia Wellness ohjaajien opastamina.

Kipan ja Kepan treeniloma

Tervetuloa mukaan energiselle hyvinvointi- ja treenilomalle ihanan keväiselle Teneriffalle. Liikunta-alan ammattilaiset, Kerttu ”Kepa” Rissanen ja Kira ”Kipa” Tiivola, ovat suunnitelleet sinulle viikon, jonka aikana pääset haastamaan itseäsi, rentoutumaan, oppimaan uutta ja totta kai myös nauttimaan saaren kauniista maisemista!