Arguineguín on pieni ja idyllinen kalastajakylä etelärannikolla, jossa sijaitsee Sunwing Arguineguín Seafront.
Arguineguínin idyllinen kalastajakylä on säilyttänyt aidon kanarialaisen tunnelmansa, vaikka rannikolle on noussut paljon hotelleja, ja lukuisat matkailijat tulevat tänne nauttimaan merestä ja auringosta. Joka aamu kalastajaveneet tuovat kylään tuoretta kalaa, jota voit myöhemmin nauttia pienissä rustiikkisissa ravintoloissa. Juuri Arguineguínin rannikkokaistaleella on maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan maailman paras ja terveellisin ilmasto. Ilma on puhdasta, ja sää on melkein koko vuoden ympäri aurinkoinen ja sateeton.

Sunwing Arguineguín Seafront

Upeassa Sunwing Arguineguín Seafront -hotellissa asut meren äärellä. Moderneista huoneistoista on näköala puutarhaan ja kimmeltävälle Atlantille. Lisäksi pääset nauttimaan Sunwing Family Resorts -hotellien kaikista tavallisista mukavuuksista, kuten lämmitetyistä uima-altaista, lasten Lollo & Bernie Clubista ja ammattitaitoisista showesityksistä.

Ylellisyyttä Arguineguínissa

Jos matkustat Arguineguíniin ilman lapsia ja haluat lomaasi hieman enemmän luksusta, voit valita useista tarkoitukseen sopivista hotelleista. Esimerkiksi Patalavacan ja Anfi Beachin välisellä rantakadulla sijaitseva Radisson Blu Resort Gran Canaria saattaa olla sinun valintasi.

Kanariansaarten paras ranta?

Arguineguínin kylästä on vain parinkymmenen minuutin kävelymatka Anfi Beachille, joka on yksi koko saaren upeimmista rannoista. Vesi on kirkasta ja suolaista ja ranta on liidunvalkoista korallihiekkaa, ja sinne pääsee kävellen koko matkan meren rantaa pitkin. Hotellin yläpuolella kulkeva kävelytie myötäilee päätietä Patalavacaan asti ja jatkuu sitten rantaa pitkin Anfi Beachille saakka.
Hyvä tietää
  • Sunwing Family Resorts -hotelli
  • Upea hiekkaranta
  • Paikallisia ravintoloita
  • Luksushotelleja
  • Miellyttävä ilmasto
  • Matkoja ympäri vuoden

Muiden mielipiteet kohteesta Arguineguín

Tee matkahaku – Arguineguín

Pyöräilyä Gran Canarialla

Koe Gran Canaria pyöräillen

Pyöräilyä Gran Canarialla voi suositella sekä huippukuntoisille että arkiliikkujille. Lue kollegamme Rasmuksen kokemuksista Gran Canarian upeissa maisemissa, kun hän pyöräili sähköpyörällä perheensä kanssa.