Costa Calma sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia sekä ihanasta rantaelämästä että mielenkiintoisista retkistä omatoimisesti.
Fuerteventuran etelärannikolla sijaitseva Costa Calma on rauhallinen ja vehreä lomakohde, joka on rakennettu pienen Canada del Rio -kylän ympärille. Tänne ei tulla vilkkaan yöelämän tai viihteen vuoksi, vaan nauttimaan rantaelämästä ja rauhallisesta ilmapiiristä. Vaihtelun vuoksi voit välillä lähteä lyhyemmälle tai vaikka vähän pidemmälle retkelle johonkin saaren mielenkiintoisista kohteista. Costa Calmassa on kaikkea mitä lomallasi tarvitset: aurinkoa, rantoja ja jokaiseen makuun sopivia hotelleja, matkustitpa yksin tai lasten kanssa. Jos kaipaat hieman aktiivisempaa lomaa, tarjolla on myös erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Ja vähän kauempana on Playa Sotaventon ranta, jossa voit kokeilla purje- tai leijalautailua.

Costa Calman rannat

Costa Calmassa on paljon valinnanvaraa. Lomasi aikana voit valita vaikka joka päivälle uuden rannan. Playa de Sotavento on useita kymmeniä kilometrejä pitkä, kun taas Costa Calman ranta on vain muutaman kilometrin pituinen, hiekka on kullankeltaista ja palvelut erinomaiset. Jos olet seikkailunhaluinen, vuokraa auto ja lähde tutustumismatkalle Fuerteventuran maisemiin. Tulet taatusti löytämään itsellesi oman suosikin saaren yli sadasta uimarannasta.

Tjäreborgin hotellit Costa Calmassa

Tjäreborgilla on Costa Calmassa erilaisia hotelleja, joista löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan majoitusvaihtoehdon. Voit valita hotellin, jossa on spa tai joka sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä rannalta.
Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja, joissa spa

Muiden mielipiteet kohteesta Costa Calma

Tee matkahaku – Costa Calma