Corralejo on juuri sopivan suuri lomakohde, jossa on ihanan rento ilmapiiri ja hotelleja, joissa on tarjolla sekä luksusta että All Inclusive.
Viehättävä Corralejo on idyllinen lomakohde, jossa meri on kirjaimellisesti nurkan takana. Aamuisin voit nähdä kalastusveneiden saapuvan öisen saaliinsa kanssa Atlantilta, ja iltaisin saalis valmistetaan Corralejon kujien varsilla olevien pienten ravintoloiden keittiöissä suussa sulaviksi herkuiksi. Entisestä kalastajakylästä on kasvanut monipuolinen lomakohde. Corralejon ja sen ulkopuolella oleville rannoille suuntaavat sekä surffarit että tavalliset auringonpalvojat mielellään. Hotelleja löytyy jokaiseen makuun - hotelleja All Inclusivella tai ilman, luksusta tai vähän yksinkertaisempaa majoitusta, lapsiperheille tai vähän enemmän aikuiseen makuun soveltuvia vaihtoehtoja. Ja koska Corralejo on juuri sopivan kokoinen, siellä on juuri sopivasti kaikkea - ei liian vähän, eikä liikaa.

Syö hyvin Corralejossa

Vanhankaupungin puolella talot ovat matalia ja kujat kapeita. Kylän keskellä on autoton tori sekä pieni ja mukava satama, jonne keräännytään iltapäivän loppupuolella ja myös illalla. Suuri osa Corralejon ravintoloista on keskittynyt sataman tuntumaan, ja monien ruokalistalla on vastapyydettyä kalaa ja äyriäisiä. Ja palan painikkeeksi voit aina myös tilata Kanariansaarten omaa viiniä. Corralejossa on myös paljon kauppoja, joissa on myynnissä designvaatteita sekä muita muotituotteita. Ja kuten muillakin Kanariansaarilla, useimmat kaupat ovat auki iltamyöhään, joten halutessasi ehdit shoppailemaan vielä illallisen jälkeenkin.

Corralejon rannat

Corralejon keskustassa on kolme pientä uimarantaa, jotka noudattavat vuoroveden vaihteluita. Niitä ei voi kuitenkaan verrata missään nimessä upeaan Las Dunas -hiekkarantaan, joka sijaitsee viisi kilometriä kaupungin ulkopuolella. Las Dunaksen luonnonpuisto on kooltaan 30 km2, rannat ovat upeat ja hiekkadyynit mahtavat, joten täällä ei tila lopu kesken.

Aikuisten loma Corralejossa

Tjäreborg tarjoaa matkoja useisiin Corralejon hotelleihin, joissa voit nauttia rentouttavasta lomasta rauhallisessa ympäristössä. Useimpiin kohteisiin on saatavana All Inclusive -vaihtoehto, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki ja voit keskittyä nauttimaan lomastasi. Jos haluat asua rannan tuntumassa, suosittelemme valitsemaan upean Gran Hotel Atlantis Bahía Real -hotellin.
Hyvä tietää
 • Upeita rantoja
 • Hyviä ravintoloita
 • All Inclusive -mahdollisuus
 • Luksushotelleja
 • Hotelleja aikuisille
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Corralejo

Rannat
Corralejossa meri on aina lähellä.

Playa de Corralejo – ranta Corralejon kaupungin sydämessä

Playa de Corralejo sijaitsee Corralejon lahdella. Rannalla on useita pubeja ja ravintoloita. Voit myös vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Las Dunas - hieno hiekkaranta

Las Dunas on suuri vaaleahiekkainen ranta, joka sijaitsee noin 5 kilometriä Corralejosta. Se on matala, leveä ja lähes 8 kilometriä pitkä.

Las Grandes Playas

Tälle Las Dunasissa sijaitsevalle rannalle pääset kävelemällä, pyörällä tai taksilla. Voit myös ottaa paikallisbussin, joka kulkee Corralejon ja pääkaupunki Puerto Rosarion välillä. Las Grandes Playasin rannalla voit vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Corralejon kaupunkirannat

Corralejon keskustan alapuolella on muutamia pienempiä kaupunkirantoja. Näiden rantojen aallot ovat usein matalampia kuin Las Dunasissa, ja vesi on hieman lämpimämpää.

El Cotillon rannat

Noin 20 minuutin päässä Corralejosta sijaitsee El Cotillon kylä. Kätevin kulkuväline tänne on vuokra-auto, mutta myös paikallisbussilla pääsee. Kylän eteläpuolella on pitkä Playa de Aljibe de la Cuevan ranta, joka on kokeneiden surffaajien suosiossa. Pohjoispuolella ovat Playas de Cotil ja La Playa de los Lagos, joiden matalat laguunit ovat täydellisiä uimapaikkoja lapsille. El Cotillossa ei ole mahdollista vuokrata aurinkotuoleja tai aurinkovarjoja.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Corralejon ravintolat tarjoavat paljon erilaisia makuelämyksiä. Täältä löydät kaikkea friteeratusta vuohenjuustosta merianturaan. Koska kaupunki oli alkujaan kalastajakylä, kalaa ja mereneläviä on tarjolla laajasti. Jos kansainväliset maut ovat enemmän mieleesi, niitäkin on saatavana. Suurin osa ravintoloista sijaitsee satamassa tai pienempien torien laidoilla Corralejon vanhassa osassa. Taustamusiikkina voi siis usein olla aaltojen pauhu tai elävä musiikki, joskus jopa nämä molemmat. Hintataso vaihtelee eri ravintoloissa, mutta on yleisesti ottaen suhteellisen matala.
Fuerteventura on tunnettu rauhallisena saarena. Yöelämä on keskittynyt pääasiassa Corralejon keskesessä osassa sijaitseville kaduille, joilla on yökerhoja ja baareja. Plaza Felix Estevezissä ja sen lähellä sijaitsevilla kujilla vanhassa kyläkeskustassa voit kuunnella elävää musiikkia.
Ostokset
Corralejon pääkadun, Nuestra Señora del Carmenin, varrella on useita kauppoja sekä El Campanario -ostoskeskus, jossa on myynnissä merkkivaatteita ja "surffarimuotia". Satama-alueella, Vanhankaupungin puolella, on kauppoja, joissa myydään saarella valmistettua Aloe veraa. Aukioloajat ovat joustavia, kaupat avautuvat yleensä klo 10.00 aamulla ja ovat auki myöhään iltaan. Useat liikkeet ovat kuitenkin suljettuina siestan aikaan klo 14.00-16.30. Hintataso on edullisempi kuin Suomessa. Ehdottomasti parhaat ostosmahdollisuudet ovat pääkaupunki Puerto del Rosariossa, joka sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Corralejosta.

Corralejon markkinat

Tiistai- ja perjantai-iltapäivisin Nuestra Señora del Carmen -pääkadulla järjestetään markkinat, joilla on tarjolla paljon kaikenlaista. Sunnuntaiaamupäivisin voit vierailla CC Campanario -kauppakeskuksessa, joka sijaitsee aivan Corralejon ydinkeskustan lähellä. Täällä on usein flamencoesityksiä, ja pienien katujen varsilta löydät monipuolisen valikoiman paikallisia tuotteita.
Liikunta ja treeni
Corralejossa on tarjolla paljon erilaisia liikunta-aktiviteetteja niin maalla kuin merellä. Voit myös pelata tennistä ja squashia tai treenata kuntosalilla.

Surffaus

Surffaus on erittäin suosittua Corralejon rannoilla. Useat tulevat tänne purjelautailemaan, leijasurffaamaan tai lainelautailemaan. Täällä on useita surffaustarvikkeita myyviä liikkeitä ja aloittelijoille järjestetään surffauskursseja. Kokeneet surffaajat voivat vuokrata varusteita omin päin.

Sukeltaminen

Corralojon edustalla on monipuoliset kalavesistöt, joiden useat lajit ovat täysin ainutlaatuisia. Voit nähdä esimerkiksi kilpikonnia, haita tai rauskuja. Olitpa sitten kokenut sukeltaja tai et ole koskaan aikaisemmin sukeltanut, luvassa on ainutlaatuinen elämys. Aloittelijoille on tarjolla sukelluskursseja, ja sukelluslisenssin hankkiminen on mahdollista.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Corralejossa on tarjolla auringonoton ja uimisen likäksi paljon erilaisia aktiviteetteja niin maissa kuin merellä.

Isla de Lobos

Isla de Lobos -saarelle pääset lasipohjaisella veneellä Corralejon satamasta.

Minigolf

Minigolfia voi pelata useassa paikassa, esimerkiksi uuden Plaza-ostoskeskuksen katolla.
Corralejosta on helppo lähteä niin pidemmille kuin lyhyemmillekin retkille. Kannattaa ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväksi ja lähteä tutustumaan lähiympäristöön, sillä näin saat lomastasi irti vieläkin enemmän. Mukavia ja mielenkiintoisia retkikohteita on monia, joten löydät varmasti itsellesi ja matkaseurueellesi mieluisan retkikohteen.

Corralejon luonnonpuisto

Corralejon luonnopuisto, Parque Natural de Corralejo, on täydellinen kohde sinulle, joka haluat nauttia saaren kauniista aavikkomaisemasta. Tällä suurella alueella on hiekkadyynejä ja hiekkarantoja Atlantin turkoosin veden äärellä.

Sammunut tulivuori, Volcanes de Bayuyo

Sammunut tulivuori Volcanes de Bayuyo näkyy kaupunkiin ja on mahtava näky mahtavassa luonnonmaisemassa.

Tulivuorisaari Lanzarote

Naapurisaari Lanzarotelle on Corralejosta hyvät lautta- ja laivayhteydet. Voit lähteä vaikka retkelle tulivuorten saarelle.
Kulkuyhteydet
Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua saarella. Huoltoasemat ovat harvassa, joten kannattaa huolehtia tankkaamisesta ajoissa.
Corralejossa on kaksi bussilinjaa. Toinen kulkee Corralejon ja pääkaupunki Puerto Rosarion välillä, ja pysäkkejä on useita niin Corralejon alueella kuin myös Las Dunasin jälkeen. Toinen linja kulkee Corralejon ja Cotillon välillä, ja pysäkkejä on esim. Lajaresissa. Jos haluat matkustaa muihin paikkoihin saarella, matkusta ensin bussilla Puerto Rosarioon, jossa voit vaihtaa toiseen bussiin. Corralejosta pääsee myös lautalla Lanzarotelle sekä pienelle Isla de Lobosin saarella useamman kerran päivässä. Corralejossa pääsee kätevästi paikasta toiseen taksilla, polkupyörällä tai jalkaisin.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Omatoimikohde. Fuerteventuralla ei ole Tjäreborgin opaspalvelua.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR).

Aikaero

Aikaero -2 tuntia

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Reittilennoilla noin 10-12 tuntia Helsingistä.

Näin matkustat tänne

Reittilennoilla voit matkustaa Corralejoon joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa ja suunnitella itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Puerto del Rosarion lentokentälle.
Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, ja kuljetukset tapahtuvat omatoimisesti.

Matka Fuerteventuran lentokentältä hotelliisi kestää noin 45 min - 1 h 15 min (n. 40 km), sen mukaan kuinka paljon on liikennettä.
Sää
 • tammikuu
19°13°
7
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
20°13°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
21°14°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°14°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°15°
9
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°17°
9
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
27°19°
9
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • elokuu
27°20°
9
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°20°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
25°18°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
23°16°
7
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
20°14°
6
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Corralejo
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.