Corralejo on juuri sopivan suuri lomakohde, jossa on ihanan rento ilmapiiri ja hotelleja, joissa on tarjolla sekä luksusta että All Inclusive.
Viehättävä Corralejo on idyllinen lomakohde, jossa meri on kirjaimellisesti nurkan takana. Aamuisin voit nähdä kalastusveneiden saapuvan öisen saaliinsa kanssa Atlantilta, ja iltaisin saalis valmistetaan Corralejon kujien varsilla olevien pienten ravintoloiden keittiöissä suussa sulaviksi herkuiksi. Entisestä kalastajakylästä on kasvanut monipuolinen lomakohde. Corralejon ja sen ulkopuolella oleville rannoille suuntaavat sekä surffarit että tavalliset auringonpalvojat mielellään. Hotelleja löytyy jokaiseen makuun - hotelleja All Inclusivella tai ilman, luksusta tai vähän yksinkertaisempaa majoitusta, lapsiperheille tai vähän enemmän aikuiseen makuun soveltuvia vaihtoehtoja. Ja koska Corralejo on juuri sopivan kokoinen, siellä on juuri sopivasti kaikkea - ei liian vähän, eikä liikaa.

Syö hyvin Corralejossa

Vanhankaupungin puolella talot ovat matalia ja kujat kapeita. Kylän keskellä on autoton tori sekä pieni ja mukava satama, jonne keräännytään iltapäivän loppupuolella ja myös illalla. Suuri osa Corralejon ravintoloista on keskittynyt sataman tuntumaan, ja monien ruokalistalla on vastapyydettyä kalaa ja äyriäisiä. Ja palan painikkeeksi voit aina myös tilata Kanariansaarten omaa viiniä. Corralejossa on myös paljon kauppoja, joissa on myynnissä designvaatteita sekä muita muotituotteita. Ja kuten muillakin Kanariansaarilla, useimmat kaupat ovat auki iltamyöhään, joten halutessasi ehdit shoppailemaan vielä illallisen jälkeenkin.

Corralejon rannat

Corralejon keskustassa on kolme pientä uimarantaa, jotka noudattavat vuoroveden vaihteluita. Niitä ei voi kuitenkaan verrata missään nimessä upeaan Las Dunas -hiekkarantaan, joka sijaitsee viisi kilometriä kaupungin ulkopuolella. Las Dunaksen luonnonpuisto on kooltaan 30 km2, rannat ovat upeat ja hiekkadyynit mahtavat, joten täällä ei tila lopu kesken.

Aikuisten loma Corralejossa

Tjäreborg tarjoaa matkoja useisiin Corralejon hotelleihin, joissa voit nauttia rentouttavasta lomasta rauhallisessa ympäristössä. Useimpiin kohteisiin on saatavana All Inclusive -vaihtoehto, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki ja voit keskittyä nauttimaan lomastasi. Jos haluat asua rannan tuntumassa, suosittelemme valitsemaan upean Gran Hotel Atlantis Bahía Real -hotellin.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Hyviä ravintoloita
  • All Inclusive -mahdollisuus
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja aikuisille

Muiden mielipiteet kohteesta Corralejo

Tee matkahaku – Corralejo