Corralejo on juuri sopivan suuri lomakohde, jossa on ihanan rento ilmapiiri ja hotelleja, joissa on tarjolla sekä luksusta että All Inclusive.

Viehättävä Corralejo on idyllinen lomakohde, jossa meri on kirjaimellisesti nurkan takana. Aamuisin voit nähdä kalastusveneiden saapuvan öisen saaliinsa kanssa Atlantilta, ja iltaisin saalis valmistetaan Corralejon kujien varsilla olevien pienten ravintoloiden keittiöissä suussa sulaviksi herkuiksi. Entisestä kalastajakylästä on kasvanut monipuolinen lomakohde. Corralejon ja sen ulkopuolella oleville rannoille suuntaavat sekä surffarit että tavalliset auringonpalvojat mielellään. Hotelleja löytyy jokaiseen makuun - hotelleja All Inclusivella tai ilman, luksusta tai vähän yksinkertaisempaa majoitusta, lapsiperheille tai vähän enemmän aikuiseen makuun soveltuvia vaihtoehtoja. Ja koska Corralejo on juuri sopivan kokoinen, siellä on juuri sopivasti kaikkea - ei liian vähän, eikä liikaa.

Syö hyvin Corralejossa

Vanhankaupungin puolella talot ovat matalia ja kujat kapeita. Kylän keskellä on autoton tori sekä pieni ja mukava satama, jonne keräännytään iltapäivän loppupuolella ja myös illalla. Suuri osa Corralejon ravintoloista on keskittynyt sataman tuntumaan, ja monien ruokalistalla on vastapyydettyä kalaa ja äyriäisiä. Ja palan painikkeeksi voit aina myös tilata Kanariansaarten omaa viiniä. Corralejossa on myös paljon kauppoja, joissa on myynnissä designvaatteita sekä muita muotituotteita. Ja kuten muillakin Kanariansaarilla, useimmat kaupat ovat auki iltamyöhään, joten halutessasi ehdit shoppailemaan vielä illallisen jälkeenkin.

Corralejon rannat

Corralejon keskustassa on kolme pientä uimarantaa, jotka noudattavat vuoroveden vaihteluita. Niitä ei voi kuitenkaan verrata missään nimessä upeaan Las Dunas -hiekkarantaan, joka sijaitsee viisi kilometriä kaupungin ulkopuolella. Las Dunaksen luonnonpuisto on kooltaan 30 km2, rannat ovat upeat ja hiekkadyynit mahtavat, joten täällä ei tila lopu kesken.

Aikuisten loma Corralejossa

Tjäreborg tarjoaa valmismatkoja useisiin Corralejon hotelleihin, joissa voit nauttia rentouttavasta lomasta rauhallisessa ympäristössä. Useimpiin kohteisiin on saatavana All Inclusive -vaihtoehto, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki ja voit keskittyä nauttimaan lomastasi. Jos haluat asua rannan tuntumassa, suosittelemme valitsemaan upean Gran Hotel Atlantis Bahía Real-hotellin.

Hyvä tietää
 • Upeita rantoja
 • Hyviä ravintoloita
 • All Inclusive
 • Luksushotelleja
 • Hotelleja aikuisille
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Corralejo

Ruoka & juoma
4,0
Ostokset
3,7
Harrastukset
3,5
Sää
 • tammikuu
19°13°
7
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
20°13°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
21°14°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°14°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°15°
9
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°17°
9
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
27°19°
9
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • elokuu
27°20°
9
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°20°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
25°18°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
23°16°
7
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
20°14°
6
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
Rannat
Corralejossa meri on aina lähellä.

Playa de Corralejo – ranta Corralejon kaupungin sydämessä

Playa de Corralejo sijaitsee Corralejon lahdella. Rannalla on useita pubeja ja ravintoloita. Voit myös vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Las Dunas - hieno hiekkaranta

Las Dunas on suuri vaaleahiekkainen ranta, joka sijaitsee noin 5 kilometriä Corralejosta. Se on matala, leveä ja lähes 8 kilometriä pitkä.

Las Grandes Playas

Tälle Las Dunasissa sijaitsevalle rannalle pääset kävelemällä, pyörällä tai taksilla. Voit myös ottaa paikallisbussin, joka kulkee Corralejon ja pääkaupunki Puerto Rosarion välillä. Las Grandes Playasin rannalla voit vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Corralejon kaupunkirannat

Corralejon keskustan alapuolella on muutamia pienempiä kaupunkirantoja. Näiden rantojen aallot ovat usein matalampia kuin Las Dunasissa, ja vesi on hieman lämpimämpää.

El Cotillon rannat

Noin 20 minuutin päässä Corralejosta sijaitsee El Cotillon kylä. Kätevin kulkuväline tänne on vuokra-auto, mutta myös paikallisbussilla pääsee. Kylän eteläpuolella on pitkä Playa de Aljibe de la Cuevan ranta, joka on kokeneiden surffaajien suosiossa. Pohjoispuolella ovat Playas de Cotil ja La Playa de los Lagos, joiden matalat laguunit ovat täydellisiä uimapaikkoja lapsille. El Cotillossa ei ole mahdollista vuokrata aurinkotuoleja tai aurinkovarjoja.

Playa Sotavento - upea ranta

Playa Sotavento on todennäköisesti Fuerteventuran kaunein rantakaistale, ja yksi osa siitä on nimeltään Playa Esmeralda, "Smaragdiranta". Playa de Sotaventon alue on pituudeltaan lähes kymmenen kilometriä pitkä, ja se ulottuu lounaisrannikolla Costa Calmasta aina Morro Jableen asti. Elokuussa täällä järjestetään purjelautailun maailmancup.

Morro Jable

Morro Jable sijaitsee Fuerteventuran etelärannikolla. Yleistä rantaa reunustavan rantapromenadin varrella on ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Ihan oma ranta

Eteläisellä rannikolla on useita pienempiä vaaleahiekkaisia rannan poukamia, jotka ovat täydellisiä auringonottamiseen ja uimiseen. Jos sinulla on tuuria, voit löytää täysin tyhjän rannan ja nauttia siellä omasta rauhasta.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 6 tuntia Helsingistä

Näin matkustat tänne

Corralejoon voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla talvikaudella (lokakuu-huhtikuu) Helsingistä.

Reittilennoilla voit matkustaa Corralejoon joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Puerto del Rosarion lentokentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Corralejon hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Matka-aika Fuerteventuran lentokentältä hotelliisi kestää noin 45 min - 1 h 15 min (n. 40 km), sen mukaan kuinka paljon on liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Varatessasi reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan voit myös varata erikseen lentokenttäkuljetukset hotelliisi. Useimmiten kuljetukset järjestetään taksilla tai minibussilla. Kaikki varattuihin kuljetuksiin liittyvät tiedot käyvät ilmi matka-asiakirjastasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuneuvon ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta selviää varausvaiheessa.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Corralejon ravintolat tarjoavat paljon erilaisia makuelämyksiä. Täältä löydät kaikkea friteeratusta vuohenjuustosta merianturaan. Koska kaupunki oli alkujaan kalastajakylä, kalaa ja mereneläviä on tarjolla laajasti. Jos kansainväliset maut ovat enemmän mieleesi, niitäkin on saatavana. Suurin osa ravintoloista sijaitsee satamassa tai pienempien torien laidoilla Corralejon vanhassa osassa. Taustamusiikkina voi siis usein olla aaltojen pauhu tai elävä musiikki, joskus jopa nämä molemmat. Hintataso vaihtelee eri ravintoloissa, mutta on yleisesti ottaen suhteellisen matala.

Ruoka ja juoma Fuerteventuralla

Fuerteventuralla on useita erilaisia ravintoloita, ja ruokalistalla on sekä kansainvälisiä, espanjalaisia että paikallisia herkkuja. Saarta ympäröivät monipuoliset kalavesistöt, joten tuoretta kalaa on aina saatavilla. Kala valmistetaan useilla eri tavoilla: grillattuna, paistettuna, keitettynä, friteerattuna, suolattuna ja jopa auringossa kuivattuna! Saaren omiin erikoisuuksiin kuuluu vuohenjuusto, ja sen sanotaan olevan Kanariansaarten ja ehkä jopa koko Espanjan parasta. Cabrito on tyypillinen vuohenjuusto saarella. Kanarialaista herkkua papas arrugadas -ryppyperunoita ja mojo-kastiketta tarjoillaan useimmissa ravintoloissa.

Ropas viejas

Tarkoittaa vanhoja vaatteita suomeksi, ja tätä maukasta paikallista keittoa voi verrata pyttipannuun.

Frangollo

Maissijauhoista valmistettu vanukasmainen jälkiruoka.

Tapakset

Tarkoittavat pieniä suupaloja. Jokaisella tapaspaikalla on omat erikoisuutensa. Tyypillinen kanarialainen tapas on papas arrugadas con mojo, jossa on pieniä suolavedessä keitettyjä perunoita, jotka syödään kuorineen. Perunat dipataan vahvaan mojo-kastikkeeseen, jossa on öljyä, paprikaa ja valkosipulia.

Juomat

Maukkaan ruoan seuraksi voit tilata vaikka talon viiniä, vino de la casa, joka on usein hyvä ja edullinen vaihtoehto. Jos olut on enemmän mieleesi, suositeltavia merkkejä ovat Dorada, San Miquel ja Tropical. Vettä on saatavana pullossa. Hiilihapotettu vesi on agua con gas ja vesi ilman kuplia agua sin gas.
Fuerteventura on tunnettu rauhallisena saarena. Yöelämä on keskittynyt pääasiassa Corralejoon, jossa on yökerhoja ja baareja. Centro Atlanticossa on useita baareja ja diskopubeja. Plaza Estevezissä ja sen lähellä sijaitsevilla kujilla vanhassa kyläkeskustassa voit kuunnella elävää musiikkia.
Ostokset
Corralejon pääkadun, Nuestra Señora del Carmenin, varrella on useita kauppoja sekä El Campanario -ostoskeskus, jossa on myynnissä merkkivaatteita ja "surffarimuotia". Satama-alueella, Vanhankaupungin puolella, on kauppoja, joissa myydään saarella valmistettua Aloe veraa. Aukioloajat ovat joustavia, kaupat avautuvat yleensä klo 10.00 aamulla ja ovat auki myöhään iltaan. Useat liikkeet ovat kuitenkin suljettuina siestan aikaan klo 14.00-16.30. Hintataso on edullisempi kuin Suomessa.

Corralejon markkinat

Tiistai- ja perjantai-iltapäivisin Nuestra Señora del Carmen -pääkadulla järjestetään markkinat, joilla on tarjolla paljon kaikenlaista. Sunnuntaiaamupäivisin voit vierailla CC Campanario -kauppakeskuksessa, joka sijaitsee aivan Corralejon ydinkeskustan lähellä. Täällä on usein flamencoesityksiä, ja pienien katujen varsilta löydät monipuolisen valikoiman paikallisia tuotteita.

Ostokset Corralejon ulkopuolella

Ehdottomasti parhaat ostosmahdollisuudet ovat pääkaupunki Puerto del Rosariossa, joka sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Corralejosta. Täällä on saaren suurin ostoskeskus Las Rotondas, jossa on useita tunnettuja kauppoja ja vaatemerkkien liikkeitä.
Aktiviteetit ja nähtävyydet

Surffaus

Surffaus on erittäin suosittua Corralejon rannoilla. Useat tulevat tänne purjelautailemaan, leijasurffaamaan tai lainelautailemaan. Täällä on useita surffaustarvikkeita myyviä liikkeitä ja aloittelijoille järjestetään surffauskursseja. Kokeneet surffaajat voivat vuokrata varusteita omin päin. Playa de Aljibe de la Cueva on suosittu ranta kokeneemmille surffareille. Ranta sijaitsee El Cotillon kylän eteläpuolella noin 20 minuutin ajomatkan päässä Corralejosta.

Sukeltaminen

Haluatko kokea vedenalaisen Fuerteventuran? Fuerteventuraa ympäröi monipuoliset kalavesistöt, joiden useat lajit ovat täysin ainutlaatuisia. Voit nähdä esimerkiksi kilpikonnia, haita tai rauskuja. Aloittelijoille on tarjolla sukelluskursseja, ja sukelluslisenssin hankkiminen on mahdollista. Pohjoisessa, Los Lobosin saaren edustalla, voit ihailla vedenalaista maisemaa, jossa on upeita laavamuodostumia. Halkeamien kolot toimivat piilopaikkoina useille kalalajeille ja muille selkärangattomille pieneläimille. Etelän upeat sukellusvesistöt ovat Jandían lähellä. Täällä voit ihastella yläpuolellasi uivaa barrakudaparvea tai kallion koloista kurkistavia mureenoita.

Isla de Lobos

Isla de Lobos (Susisaari) on saanut nimensä 1900-luvun alkuun asti saarella asustelleiden merileijonien (lobo de mar eli merisusi) mukaan. Saari on kooltaan hyvin pieni, vain kuusi neliökilometriä, ja aiemmin siellä asui ainoastaan majakanvartijoita. Viimeinen majakanvartija oli nimeltään Antonio "El farero", joka tarjosi kodissaan kanarialaista paellaa saarella 70- ja 80-luvulla vierailleille turisteille. Antonion ravintola on yhä edelleen toiminnassa, ja sitä hoitaa hänen perheensä. Saarella voi tehdä vaellusretkiä tai ottaa aurinkoa laguunirannalla. Erittäin suositeltavaa on tutustua uskomattoman monipuoliseen vedenalaiseen maailmaan. Isla de Lobos on vuodesta 1982 kuulunut Las Dunasin luonnonsuojelualueeseen. Isla de Lobosiin pääsee lautalla Corralejon satamasta.

Muut aktiviteetit Corralejossa

Minigolfia voi pelata useassa paikassa, esimerkiksi uuden Plaza-ostoskeskuksen katolla. Corralejossa on mahdollista pelata myös tennistä, squashia tai käydä kuntosalilla.

Betancurian nähtävyydet

Betancuriassa kannattaa käydä tutustumassa Kanariansaarten ensimmäiseen kirkkoon. Suositeltava vierailukohde on myös historiallinen museo Museo de Betancuria. Jos jatkat matkaa kohti Pajaraa, tieltä avautuvat upeat näkymät yli meren ja koskemattoman luonnon.

Villaverden vinkit

Villaverdessä voi rauhoittua kaupungin menosta, ja monet Corralejossa työskentelevät asuvat täällä. Aivan kylän läheisyydessä on yksityinen maatila, La Rosita, jonne on koottu tietoa entisaikojen elämästä. Tilalla voi tutustua tupakkaviljelmien historiaan, kameleihin sekä kotitalouksissa ja maanviljelyssä käytettyihin vanhoihin esineisiin.

Pajaran nähtävyydet

Pajara on kaunis ja tyypillinen espanjalainen kylä, joka oli saaren pääkaupunki vuosina 1836-1860, ennen sen siirtymistä satamakaupunki Puerto Rosarioon. Suositeltava nähtävyys on vanha rakennus La Casa de los Coronele, jossa sanotaan olevan yhtä monta ikkunaa kuin vuodessa on päiviä. Pajarassa on myös saaren kaunein ja mielenkiintoisin kirkko.

Ecomuseo La Alcogida - Vanha Fuerteventura

Jos haluat tietää enemmän entisaikojen elämästä saarella, Tefia on ehdoton suositus. Täällä voit tutustua siihen, miltä saaren kylät näyttivät ennen turismin tuloa.

El Cotillo

El Cotillo on todella kaunis pieni kylä, jossa on paljon ihastuttavia ravintoloita. Kylässä on kaksi luonteeltaan erilaista osaa. Etelässä on surffaajien suosima ranta sekä kaksikerroksinen majakkatorni, josta on henkeäsalpaavat näkymät yli Atlantin. Pohjoisosassa on rauhallisia laguuneita ja matalia rantoja, jotka sopivat erinomaisesti lasten rantaleikeille.

Lajares

Lajaresissa on käsityöläiskoulu, jossa opetetaan perinteistä kanarialaista reikäkirjontaa. Koulun vieressä olevasta myymälästä voi ostaa erilaisia käsitöitä.

Kalastajakylä Ajuy

Ajuy on Fuerteventuran länsipuolella sijaitseva kalastajakylä, jossa ensimmäiset eurooppalaiset nousivat maihin. Täällä on upeita meriluolia ja mustia laavahiekkarantoja, kuten myös ensiluokkaisia kalaravintoloita. Voit nauttia maukkaasta ruuasta ja kuunnella samalla aaltojen pauhua.

Gran Tarajal

Gran Tarajal on Fuerteventuran toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee kaakkoisrannikolla ja on erittäin miellyttävä kohde. Kaupungin tunnusmerkkejä ovat pitkä, leveä ranta ja harmaansininen meri. Ranta on hieman syvempi kuin pohjoisen rannat yleensä, mutta aallot ovat rauhallisempia. Rantaa pitkin kulkevan kävelyreitin varrella on paljon erilaisia ravintoloita ja kahviloita.

Tulivuorisaari Lanzarote

Naapurisaari Lanzarotelle on hyvät lauttayhteydet. Voit lähteä vaikka retkelle tulivuorten saarelle.
Kulkuyhteydet
Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua saarella. Auton vuokraat kätevästi Tjäreborgin oppaaltasi. Huoltoasemat ovat harvassa, joten kannattaa huolehtia tankkaamisesta ajoissa.

Bussi

Corralejossa on kaksi bussilinjaa. Toinen kulkee Corralejon ja pääkaupunki Puerto Rosarion välillä, ja pysäkkejä on useita niin Corralejon alueella kuin myös Las Dunasin jälkeen. Toinen linja kulkee Corralejon ja Cotillon välillä, ja pysäkkejä on esim. Lajaresissa. Jos haluat matkustaa muihin paikkoihin saarella, matkusta ensin bussilla Puerto Rosarioon, jossa voit vaihtaa toiseen bussiin.

Laiva

Corralejon ja Lanzaroten välillä kulkee lauttoja useita kertoja päivässä. Autovuokraamon luvalla voit ottaa auton mukaan lautalle. Corralejon edustalla olevalle pienemmälle saarelle Isla de Lobosille pääsee myös lautalla.

Sisäiset lennot

Jos haluat pistäytyä toisella saarella, lentäminen on yksi vaihtoehto. Gran Canarialle ja Teneriffalle menee useita lentoja päivässä.

Muuta

Corralejossa voit liikkua myös taksilla, polkupyörällä tai kävellen.
Kohdefakta

Palvelumme

Tavoitat Tjäreborgin suomalaisen oppaan talvikaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua hotellillesi. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Espanjan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Espanjan lähetystöstä/konsulaatista
.... Espanjan suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 6877080.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR).

Aikaero

Aikaero -2 tuntia

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lasten kanssa matkustaminen
Corralejo on erinomainen kohde lapsiperheille. Asuminen tapahtuu pääosin huoneistoissa. Useimmissa kohteissa on lastenallas ja pieni leikkipaikka. Yleisiä leikkipaikkoja kaupungissa on yllättävän paljon. Kilometrien mittaiset rannat ovat kuin jättiläismäisiä hiekkalaatikoita. Kuten muuallakin Espanjassa, lapset ovat tervetulleita lähes kaikkialle, myös ravintoloihin ja baareihin. Rantateillä on helppo liikkua lastenvaunujen kanssa, mutta muuten kadut voivat olla kapeita ja ahtaita.

Ravintolat

Useimmilla ravintoloilla on oma ruokalista lapsille sekä syöttötuoleja.

Lastenruoka

Lastenruokaa ja vaippoja voit ostaa apteekeista ja ruokakaupoista. Vellijauhe kannattaa kuitenkin tuoda mukanaan.

Corralejon leikkipaikat

Useimmissa hotelleissa on leikkipaikka, ja kaupungissa on useita yleisiä leikkipaikkoja.

HINTAESIMERKKEJÄ - Corralejo

Tee matkahaku