Jandían lomakohteessa on kymmeniä kilometrejä pitkät, lapsiystävälliset rannat ja hotelleja, jotka sopivat hyvin koko perheelle.
Jandía sijaitsee yhdellä Fuerteventuran parhaimmista rannoista. Kohde sopii kaikille, mutta se on varsinkin purjelautailijoiden suosiossa, sillä pujelautailun maailmanmestaruuskilpailut järjestetään täällä vuosittain elokuussa. Jandían keskusta on rannalta hotellialueelle johtavan kadun varrella, jonne myös suurin osa ravintoloista, pubeista, baareista, pelihalleista ja kaupoista on keskittynyt. Halutessasi välillä vaihtelua rannalla loikoiluun voit lähteä vaellusretkelle Jandían takana oleville vuorille. Lähistöllä sijaitsee myös saaren korkein vuori, Pico de la Zarza, joka kohoaa 807 metrin korkeuteen, ja sieltä avautuvat upeat näköalat merelle. Jos kaipaat enemmän aitoa, espanjalaista tunnnelmaa, kannattaa suunnistaa rantakatua pitkin pieneen Morro Jablen kalastajakylään, jossa on mukavia kala- ja äyriäisravintoloita, muutamia baareja sekä disko.

Jandían kymmenien kilometrien pituinen ranta

Jandíassa on kolmekymmentä kilometriä pitkä ja valkoinen hiekkaranta, joka on paikoitellen 100 metriä leveä. Suurimmaksi osaksi ranta syvenee loivasti, joten se on varsinkin lapsiperheiden suosiossa. Rannalta löydät helposti itsellesi oman paikan, jossa voit ottaa aurinkoa ja käydä uimassa kaikessa rauhassa. Ja kun tähän lisätään vielä aurinkovarma ilmasto, Jandíasta on upeiden rantojensa ansiosta tullut monien naturistien suosikkikohde.

Lapsiperheiden suosikkihotelli Jandíassa

Ranta ei ole ainoa lapsiperheitä viehättävä asia Jandíassa. Tjäreborgilla on mistä valita. Tarjolla on useita hyviä ja kohtuuhintaisia hotelleja, jotka sopivat lasten kanssa matkustaville. Monissa hotelleissa hintaan sisältyy aamiainen ja useimmat hotellit sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Lapsiperheet viihtyvät hyvin esimerkiksi Family Selection Sol Fuerteventura Jandia All Suites -hotellissa, jossa asut lähellä rantaa. Lapsiystävällisessä hotellissa All Inclusiven voi ostaa lisämaksusta. Hotelli on kuin tehty rentouttavaa perhelomaa ajatellen.
Hyvä tietää
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Family Garden
  • Pitkä rantapromenadi
  • Lapsiystävällisiä rantoja
  • Aurinkoinen kohde

Muiden mielipiteet kohteesta Jandia

Tee matkahaku – Jandia