Matkat – Lucea

Matkusta Tjäreborgilla Luceaan ja koet mukavan pienen jamaikalaiskaupungin aitoa arkielämää. Lucea on täydellinen lomakohde sinulle, joka haluat keskittyä lomallasi rentoutumiseen ja rauhaan
Lucean juuret ulottuvat 1700-luvun alkuun saakka ja se onkin yksi Jamaikan vanhimmista pikkukaupungeista. Kaupunki sijaitsee Negrilin ja Montego Bayn turistialueiden välissä, mutta on silti enemmän tai vähemmän koskematon kohde. Talot ovat rakennettu perinteiseen karibialaiseen tyyliin ja ilmapiiri on rento. Luceassa on pieni valikoima kauppoja ja ravintoloita, ja satama-alueella järjestetään markkinat useina kertoina viikossa. Vilkkaan katuelämän ja värikkäiden myyntikojujen ansioista markkinoilla kannattaa ehdottomasti käydä kokeakseen aitoa paikalliselämää.

Lapsiystävällinen hotelli Lucean rannalla

Luceassa voit asua suositussa Family Garden -hotellissa meren äärellä. Grand Palladium Jamaica Resort & Spa sijaitsee täydellisellä paikalla valkoisella hiekkarannalla, hieman Lucean kaupungin ulkopuolella. Hotellissa viihtyvät niin pienet kuin vähän suuremmatkin lomailijat; voit valita neljästä allasalueesta mieleisesi, ja hotellin lähistöllä on ainakin yhtä monta uimapoukamaa. Huoneet ovat tilavia ja All Inclusive sisältyy hintaan, joten Grand Palladium Jamaica Resort & Spassa voit viettää helpon, mukavan ja unohtumattoman loman.

Hotelli, jossa neljä uimapoukamaa

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa on osa Grand Palladium Jamaica Resort & Spa -hotellialuetta. Täällä on neljä erilaista allasaluetta ja paljon ravintoloita ja baareja, jotka ovat avoinna sekä päivä- että ilta-aikaan.
Hyvä tietää
  • Hotelli rannalla
  • All Inclusive
  • Upeita hiekkarantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Lucea

Tee matkahaku – Lucea