Matkat – Montego Bay

Montego Bayssä sinua odottavat legendaariset rannat ja loistavat hotellit. Tervetuloa Jamaikan suosituimpaan lomakohteeseen!
Jamaikan-matkalla ei voi välttää käymästä Montego Bayssä, tai Mo Bayssä, kuten paikkaa myös kutsutaan. Siellä paikallinen kulttuuri on yhtä näkyvää kuin turismi, vaikka kyseessä onkin yksi maan suurimmista turistikohteista. Montego Bayssä on myös The Hip Strip -katu, joka ulottuu lentokentältä kaupunkiin. Sieltä löydät kaikkea yökerhoista ja baareista matkamuistomyymälöihin ja ruokapaikkoihin, joissa voit kokeilla jamaikalaisia erikoisuuksia, kuten jerk-kanaa ja curryvuohta. Montego Bay sopii matkakohteena niin pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Siellä on suuri valikoima erilaisia vesiurheilulajeja sekä paljon muuta nähtävää ja koettavaa.

Montego Bayn hotellit

Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja moneen makuun, joko Montego Bayn laidalla tai The Hip Stripin varrella. Aikuisille suunnatuissa hotelleissa on 18 vuoden ikäraja, joten jos haluat viettää erityisen rentouttavan loman, löydät helposti sinulle sopivan hotellin. Jos haluat varata All Inclusive -hotellin, voit valita useasta erinomaisesta vaihtoehdosta. Valtaosa hotelleistamme sijaitsee aivan rannan tuntumassa.

Rantaloma Montego Bayssä

Montego Bayssä rannat levittäytyvät The Hip Stripin suuntaisina. Legendaarisella Doctor's Cave Beachillä on liidunvalkeaa hiekkaa ja turkoosinsinistä vettä. Jonkin matkan päässä ovat vähemmän tunnetut Cornwall Beach ja Dead End Beach. Montego Bayssä vietät helposti koko päivän mukavasti aurinkotuolissa maaten. Sinun ei tarvitse pelätä liian suuria aaltoja, koska Montego Bayn rantoja suojaa muutamien satojen metrien päässä rannasta oleva koralliriutta.

Tutustu Jamaikaan

Osallistumalla paikan päällä järjestettäviin retkiin saat matkastasi enemmän irti. Vieraile Kingstonissa ja Bob Marley -museossa, Rick's Caféssa tai Black River & YS Fallsissa.
Hyvä tietää
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Hyviä rantoja
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • All Inclusive

Muiden mielipiteet kohteesta Montego Bay

Tee matkahaku – Montego Bay