Matkat – Forte dei Marmi

Forte dei Marmi on perinteinen ja suosittu lomakohde, jossa voit nauttia hyvistä ravintoloista, erinomaisista shoppailumahdollisuuksista, trendikkäästä yöelämästä ja ennen kaikkea upeasta hiekkarannasta.

Forte dei Marmin juuret ulottuvat aina 1500-luvulle asti, mutta nykyään se on trendikkäämpi kohde kuin koskaan aikaisemmin. Pitkän, leveän rannan äärellä on toinen toistaan upeampia rantaklubeja. Forte dei Marmissa loma sujuu leppoisasti rannalla. Täällä voit nauttia auringosta ja uimisesta päivällä, ja illalla voit istahtaa siemailemaan drinkkiä ja ihailla samalla upeaa auringonlaskua. Forte dei Marmissa hintataso on hieman korkeampi kuin muissa Toscanan kohteissa, mikä ei oikeastaan ole yllättävää, sillä Forte dei Marmissa kaikki on todella tasokasta – ravintoloista ostosmahdollisuuksiin ja huvielämään.

Näe enemmän Toscanaa

Jos haluat lähteä tutustumaan lähemmin Toscanan alueeseen, voit vuokrata auton tai hypätä junan tai bussin kyytiin. Suosittu retkikohte on tietenkin lähellä sijaitseva Pisa, jossa voit käydä kuuluisalla kaltevalla tornilla. Noin 20 kilometrin päässä sijaitseva Viareggio on myös vierailemisen arvoinen kohde. Jos haluat lähteä vaeltamaan mahtaviin vuoristomaisemiin, suositeltava kohde on Apenniinien vuoristo, jossa valittavana on useita eri reittejä.

Toscanan viinitarhat

Jos viinit ovat lähellä sydäntäsi, varmasti ikimuistoinen kokemus on lähteä tutustumaan Toscanan viinitarhoihin. Useilla seudun viinitiloilla järjestetään viininmaistajaisia sekä myydään viinejä, ja joillain tiloilla voi jopa päästä mukaan korjaamaan syksyn rypälesatoa. Suurin osa uusista viineistä valmistuu syksyllä, jolloin myös järjestetään useita viini- ja ruokafestivaaleja.

Tjäreborgin matkat Forte dei Marmiin

Forte dei Marmiin matkustat kätevästi Tjäreborgin reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Touko-lokakuun välillä sääolosuhteet ovat kaikkein parhaimmat, ja silloin myös ravintola- ja viihdetarjonta on laajin. Ilman lapsia matkustaville aikuisille mainio vaihtoehto on Prime Select -hotellimme Il Negresco. Hotelli sijaitsee lähellä hiekkarantaa ja halutessasi voit myös jäädä nautiskelemaan olostasi hotellin altaalle.

Hyvä tietää
 • Hotelleja aikuisille
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Hotelleja lähellä rantaa
 • Vilkas yöelämä
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Forte dei Marmi

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
9°3°
4
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
10°4°
4
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
12°6°
5
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
15°8°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
19°12°
7
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
22°15°
8
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
26°18°
10
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • elokuu
26°18°
9
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
23°15°
7
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
18°12°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
13°8°
4
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
10°5°
3
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
Rannat
Forte dei Marmissa on upea 15 kilometrin pituinen hiekkaranta, joka ulottuu viereiseen Viareggion kaupunkiin asti. Rannalla on ravintoloita ja mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä noin 3 t 15 min

Näin matkustat tänne

Forte dei Marmiin voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennoilla ympäri vuoden ja määritellä itse matkasi pituuden.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Pisan lentokentältä Forte dei Marmin hotelliisi on noin 40 min (n. 45 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Forte dei Marmissa on useita hyviä ravintoloita, ja monet niistä sijaitsevat Piazza Garibaldin ja Piazza Marconin välissä. Myös rantapromenadin varrella on useita ravintoloita ja kahviloita, ja rannalla on pieniä eksklusiivisia rantaklubeja, joissa voi maksua vastaan käyttää aurinkotuoleja ja muita rantapalveluita.
Forte dei Marmi on erinomainen kohde sinulle, joka kaipaat monipuolista ja tasokasta yöelämää. Täällä on useita tunnettuja klubeja ja baareja, joista monet sijaitsevat rannan äärellä. Täällä on mukava siemailla drinkkiä ja ihailla samalla upeaa auringonlaskua.
Ostokset
Kuten kaikki muutkin palvelut Forte dei Marmissa, myös shoppailumahdollisuudet ovat ensiluokkaiset. Täällä on paljon trendikkäitä muotiliikkeitä ja kauppoja, kuten Michael Kors, Gucci, Prada, Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Cavalli ja Louis Vuitton. Tarjolla on laukkuja, kenkiä, vaatteita ja paljon muuta. Forte dei Marmi on erinomainen kohde luksusshoppailua arvostavalle. Markkinat järjestetään Piazza Marconilla ja Victoria Apuanalla.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Forte dei Marmissa lomailijat viihtyvät rannalla. Jos kaipaat aktiivisempaa lomailua, voit lähteä vaikka vaeltamaan tai kokeilla vesiurheilulajeja.
Kulkuyhteydet
Forte dei Marmi on juuri sopivan kokoinen paikka, jossa on helppo liikkua kävellen. Täältä on myös helppo lähteä junalla muihin Toscanan kohteisiin, kuten Firenzeen, Viareggioon ja Pisaan. Myös bussit, taksit ja vuokra-auto ovat mainioita kulkuvälineitä.
Kohdefakta

Palvelumme

Forte dei Marmi on omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin henkilökuntaa.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Italian lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Italian lähetystöstä/konsulaatista
.... Italian suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 681 1280

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR).

Aikaero

Suomen aika - 1 tunti

Sähkö

220 V. Eurooppalainen standardi.

Kieli

Italia

Lisätiedot

Pidätämme itsellämme oikeuden muutoksiin.
Tee matkahaku