Matkat – Forte dei Marmi

Forte dei Marmi on perinteinen ja suosittu lomakohde, jossa voit nauttia hyvistä ravintoloista, erinomaisista shoppailumahdollisuuksista, trendikkäästä yöelämästä ja ennen kaikkea upeasta hiekkarannasta.
Forte dei Marmin juuret ulottuvat aina 1500-luvulle asti, mutta nykyään se on trendikkäämpi kohde kuin koskaan aikaisemmin. Pitkän, leveän rannan äärellä on toinen toistaan upeampia rantaklubeja. Forte dei Marmissa loma sujuu leppoisasti rannalla. Täällä voit nauttia auringosta ja uimisesta päivällä, ja illalla voit istahtaa siemailemaan drinkkiä ja ihailla samalla upeaa auringonlaskua. Forte dei Marmissa hintataso on hieman korkeampi kuin muissa Toscanan kohteissa, mikä ei oikeastaan ole yllättävää, sillä Forte dei Marmissa kaikki on todella tasokasta – ravintoloista ostosmahdollisuuksiin ja huvielämään.

Näe enemmän Toscanaa

Jos haluat lähteä tutustumaan lähemmin Toscanan alueeseen, voit vuokrata auton tai hypätä junan tai bussin kyytiin. Suosittu retkikohte on tietenkin lähellä sijaitseva Pisa, jossa voit käydä kuuluisalla kaltevalla tornilla. Noin 20 kilometrin päässä sijaitseva Viareggio on myös vierailemisen arvoinen kohde. Jos haluat lähteä vaeltamaan mahtaviin vuoristomaisemiin, suositeltava kohde on Apenniinien vuoristo, jossa valittavana on useita eri reittejä.

Toscanan viinitarhat

Jos viinit ovat lähellä sydäntäsi, varmasti ikimuistoinen kokemus on lähteä tutustumaan Toscanan viinitarhoihin. Useilla seudun viinitiloilla järjestetään viininmaistajaisia sekä myydään viinejä, ja joillain tiloilla voi jopa päästä mukaan korjaamaan syksyn rypälesatoa. Suurin osa uusista viineistä valmistuu syksyllä, jolloin myös järjestetään useita viini- ja ruokafestivaaleja.

Tjäreborgin matkat Forte dei Marmiin

Forte dei Marmiin matkustat kätevästi Tjäreborgin reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Touko-lokakuun välillä sääolosuhteet ovat kaikkein parhaimmat, ja silloin myös ravintola- ja viihdetarjonta on laajin. Ilman lapsia matkustaville aikuisille mainio vaihtoehto on Il Negresco. Hotelli sijaitsee lähellä hiekkarantaa ja halutessasi voit myös jäädä nautiskelemaan olostasi hotellin altaalle.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Forte dei Marmi

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Forte dei Marmi