Matkat – Viareggio

Viareggio on mainio lomakohde Toscanan alueella, ja tänne matkailijoita houkuttelevat upea, leveä ranta sekä helmikuussa järjestettävät karnevaalit.
Viareggio oli loistelias rantalomakohde jo 1950- ja 1960-luvuilla, ja vielä nykyäänkin se on suosittu matkakohde myös italialaisten itsensä keskuudessa. Kun on kerran astunut jalallaan Lido di Camaioren rannan pehmeällä hiekalle, ymmärtää varmasti Viareggion suosion. Tämä ihanan kutsuva hiekkaranta on leveä ja ulottuu 15 kilometrin päähän vieressä sijaitsevaan Forte dei Marmiin asti. Rantaa kiertää rantapromenadi, jonka varrella on ravintoloita ja kauppoja. Rantapromenadilla pidetään myös kuuluisat vuosittain järjestettävät karnevaalit.

Tjäreborgin matkat Viareggioon

Viareggioon matkustat Tjäreborgin reittilennoilla joustavasti. Päätät siis itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Sääolosuhteet ovat parhaimmat touko-lokakuussa, ja silloin myös ravintola- ja huvitarjonta ovat monipuolisimmat. Ilman lapsia matkustaville aikuisille mainio vaihtoehto on Grand Hotel Royal. Tämä suuri ja italialaiseen tapaan tyylikäs hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan rantapromenadin ja meren tuntumassa.

Toscanan viinitilat

Toscanan alue on luultavasti kaikkein tunnetuin Italian alue, mitä tulee viinintuotantoon ja viinitiloihin. Vaikka viiniä tuotetaankin koko maassa, parhaimmat ja hienoimmat viinit tulevat juuri Pohjois-Italiasta, johon myös Toscana kuuluu. Täältä ovat kotoisin muun muassa sellaiset viinit kuin Chianti ja Brunello. Jos olet kiinnostunut viineistä, kannattaa lähteä tutustumaan Toscanan alueen viinitarhoihin. Useilla viinitiloilla järjestetään viininmaistajaisia sekä myydään viinejä, ja joillain tiloilla vierailijat pääsevät mukaan korjaamaan syksyn viinirypälesatoa. Suurin osa uusista viineistä lanseerataan syksyllä, jolloin myös järjestetään ruoka- ja viinifestivaaleja.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Kilometrien pituinen hiekkaranta

Muiden mielipiteet kohteesta Viareggio

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Viareggio