Matkat – Positano

Positano on yksi Amalfin rannikon kauneimmista kylistä ja Amalfin rannikko on yksi maailman kauneimmista. Upeita maisemia, rantoja ja ravintoloita.
Ensi silmäyksellä näyttää siltä, kuin Positano olisi 25-kerroksinen kylä sinisen Välimeren äärellä. Talot aivan kuin roikkuvat tiukasti kiinni jyrkissä kallionrinteissä, ja näkymä on uskomattoman viehättävä. Hotellimme sijaitsevat Positanon kaupungin sydämessä, joko aivan lähellä kaupungin keskustaa ja rantaa tai hieman ylempänä rinteessä, josta avautuvat upeat merinäkymät.

Positano - unelmakohde

Positanoa pidetään yhtenä rannikon kauneimmista kylistä, ja jos olet joskus kulkenut näitä kiemurtelevia teitä, joiden varsilta avautuvat henkeä salpaavat maisemat dramaattisine vuorineen ja kirkkaansinisine vesineen, olet varmasti samaa mieltä. Kirjailija John Steinbech on kuvaillut Positanon kauneutta näin: "Se on unelmien paikka, joka tuntuu todelliselta siellä ollessa, mutta ei koskaan unohdu, kun olet sieltä lähtenyt". Matka Positanoon on varmasti ikimuistoinen.

Ranta keskustassa

Positanossa ranta sijaitsee keskellä keskustaa, mahtavat maisemat aukeavat useista kortteleista, sillä kylä kohoaa ylös jyrkkää kallionrinnettä pitkin. Vaellellessasi Positanon pieniä kujia pitkin voit aistia tunnelman, josta Lawrence, Gorki, Ibsen ja monet muut kirjailijat hakivat inspiraationsa ja etsivät oikeita sanoja kuljeskellessaan täällä.

Kulttuuria ja ruokaa

Kulttuurilla on tärkeä sija kaupungin historiassa, ja tämä näkyy selvästi vielä nykyäänkin. Kesäisin Positanossa on useita taidenäyttelyitä, ja täällä järjestetään myös tanssikilpailuita. Kaupunki on myös tunnettu monipuolisesta ravintolatarjonnastaan, ja täällä kannattaa maistella tuoretta kalaa. Alkupalaksi tarjoillaan usein herkullisia pikkusyötäviä, kuten täytettyjä oliiveja, makeita viikunoita ja sitrushedelmiä, jotka syödään sokerilla maustettuina.

Tjäreborgin matkat Positanoon

Matkustaessasi Positanoon Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit yhdistää matkaan myös jonkun toisen kohteen, kuten esimerkiksi Sorrenton tai Napolin, ja näin saat lomastasi irti vieläkin enemmän. Positanossa lomaillessasi kannattaa ehdottomasti käydä maailmanperintökohteessa ja muinaisessa Pompejin kaupungissa.
Hyvä tietää
  • Yhdistä kaksi lomakohdetta
  • Hotelleja keskustassa
  • Paikallisia ravintoloita
  • Upeita rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Positano

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Positano