Sea Breeze Beach

 • Ilmainen WiFi vastaanotossa
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Hotelli

Sea Breeze Beach on yksinkertainen hotelli rauhallisessa ympäristössä Pohjois-Goassa. Täällä voit rentoutua uima-altaalla hotellin viehättävässä puutarhassa. Hotellista on vain kävelyetäisyys Calanguten keskustaan, jossa on useita ravintoloita sekä...
 • Ilmainen WiFi vastaanotossa

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  On
 • Baari
  Ei
 • Hissi
  Ei
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  1,5 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  500 m

Hotelli

Sea Breeze Beach on yksinkertainen hotelli rauhallisessa ympäristössä Pohjois-Goassa. Täällä voit rentoutua uima-altaalla hotellin viehättävässä puutarhassa
. Hotellista on vain kävelyetäisyys Calanguten keskustaan, jossa on useita ravintoloita sekä liikkeitä.

Nettiyhteys

WiFi vastaanotossa/aulassa sisältyy hintaan

Lisätiedot

Rakennettu 2005
4 rakennus(ta)
2 kerros(ta)
52 huonetta/huoneistoa
Vastaanotto
Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta

Palvelumme kohteessa

Tjäreborgilla ei ole henkilökuntaa Goassa, mutta voit soittaa meille ympäri vuorokauden, jos tarvitset apua.

Virallinen luokitus puuttuu

Asuminen

Yksinkertaiset huoneet (n. 18 m2) altaalle tai puutarhaan päin. Tietyissä huoneissa on kaksi queen size -parivuodetta.
Huonetyypit:
Kahden hengen huone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaikissa huoneissa/huoneistoissa:

 • Ilmastointi (säädetään keskitetysti)
 • Parveke
 • Yhden hengen vuoteet tietyissä huoneissa
 • Queen size -parivuode tietyissä huoneissa (1 tai 2 kpl)
 • Tv (paikalliset kanavat)
 • Jääkaappi
 • Suihku
 • Siivous (krt/vk): 7
Lisävuoteet
Jos huoneeseen tai huoneistoon majoittuu kolme tai neljä henkeä, he nukkuvat useimmiten samassa vuoteessa tai vuoteissa (joko kaksi grand lit -vuodetta, yksi queen size -vuode, kaksi queen size -vuodetta tai yksi king size -vuode). Vuoteessa on yhteinen patja ja vuodevaatteet. Joissakin hotelleissa huoneeseen on mahdollista saada lisävuode – tilataan ja maksetaan paikan päällä hotellissa.

Ruoka ja juoma

Ateriat hotellissa:

 • Yksinkertainen aamiainen sisältyy hintaan
Ravintoloiden ja baarien aukioloajat ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin. Jos olet varannut ateriapaketin, sen sisältö sekä ravintoloiden aukioloajat saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Uiminen

 • Uima-allas 100 m2
 • Aurinkotuolit uima-altaalla
Goa on todellinen rantalomailijan paratiisi! Goan rannikko on kokonaiset 120 km pitkä, ja sen rannoilla on huojuvia palmuja ja pehmeää hienoa hiekkaa – täällä on mukava virkistäytyä Arabianmeren aalloissa. Pohjois-Goassa on suositut rannat Calanguta, Baga sekä hieman rauhallisempi Candolim. Mainioita rantoja ovat myös Vagator ja Anjuna, jotka ovat klassisia ja rentoja hippirantoja. Anjunan rannalla järjestetään keskiviikkoisin markkinat, joille pääset kätevästi veneellä tai taksilla. Kauempana pohjoisessa on Arambolan ranta luonnonkauniine maisemineen. Erityistä tälle rannalle on, että sen lähellä on pieni kirkas järvi, johon vesi virtaa ylhäältä vuorelta. Täällä voit myös kokeilla savikylpyjä, joilla sanotaan olevan nuorentava vaikutus.

Sinquerim, Candolim, Calangute ja Baga

Nämä rannat ovat kaikkein suosituimpia, joten ihmisiä on yleensä paljon. Nälän ja janon yllättäessä voit virkistäytyä rantabaarissa, joita kutsutaan nimellä shack, ja joita on täällä useita. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja on mahdollista vuokrata. Rannoilla on tarjolla vesiurheilulajeja, kuten parasailingiä.

Anjuna

Bagan pohjoispuolella on entinen hippien kokoontumispaikka Anjuna, joka on edelleen tunnettu keskiviikkoisin järjestettävistä hippimarkkinoistaan. Markkinat ovat rannan vieressä, jolla on palmuja ja kallioita.

Vagator

Seuraava ranta pohjoiseen päin mentäessä on Vagator, joka on myös suosittu kylä. Vagatorin ranta muodostuu kolmesta pienemmästä lahdesta, joissa on matalia aaltoja ja vesi saattaa olla sameaa. Little Vagator -rannalla on kiveen hakattu Shiva-jumalan kasvot, jotka näkee usein myös postikorteissa.

Morjim

Chaporajoen pohjoispuolella aukeaa Morjimin ranta, jotka kutsutaan myös nimellä Turtle Beach. Tänne merikilpikonjnat ryömivät munimaan tammikuussa. Nämä kilpikonnat ovat rauhoitettuja, joten niiden pesistä ja munista tulee pysytellä kauempana.

Mandrem/Ashwem

Morjimin rannan jälkeen ranta jatkuu Mandremin ja Ashwemin rantoihin. Täällä on shack-rantabaareja, joissa voit virkistäytyä nälän ja janon yllättäessä ja mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Sekä Morjimin että Mandremin ja Ashwemin rannat ovat matalia, erityisesti laskuveden aikaan. Aallot saattavat iltapäivisin olla korkeitakin, mutta aamupäivisin ne ovat yleensä rauhallisempia. Näillä rannoilla voi myös vuokrata majoja yöpymistä varten.

Arambol

Arambolin rannalla, josta on tullut uusi hippien suosima paikka, on useita ravintoloita ja rantabaareja sekä majoja, joita voi vuokrata yöpymiseen. Arambol on pitkä, rentotunnelmainen ja kallioinen ranta, jolla on myös pieni järvi. Järven savella sanotaan olevan parantava vaikutus. Lähistöllä on myös pyhä banianiviikuna.

Keri Beach

Keri Beach on kaikkein pohjoisin ranta, ja sijaintinsa ansiosta siellä on usein rauhallista. Rannalla on muutamia rantabaareja. Kerimin ranta sijaitsee juuri ennen Tiracolin linnoitusta, joka on Goan pohjoisimmassa osassa juuri ennen Maharashtran osavaltiota.

Sijainti ja liikkuminen

Turisti- ja ranta-aluetta, paikallisliikennettä.
 • Paikallinen keskusta 1,5 km (Calangute)
 • Keskusta: 1,5 km (Calangute)
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus: 500 m (Calangute)
 • Lähin lentokenttä: 39 km (Dabolim)
Tivai Vaddo, Calangute
403516 Goa
+91 832 6515145
reservations@seabreeze-hotels.com

Kuljetukset kohteeseen

Suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen, jotta pääset sujuvasti hotelliisi. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Lento laskeutuu Etelä-Goaan. Kuljetus lentokentältä Pohjois-Goaan kestää n. 1 t - 1 t 45 min (n. 35-50 km) sen mukaan missä päin hotellisi sijaitsee.

HINNAT JA VARAAMINEN