Matkat – Pohjois-Goa

Pohjois-Goassa on ihania rantoja, mielenkiintoisia ostosmahdollisuuksia sekä paljon näkemistä ja koettavaa.
Pohjois-Goa on tunnettu lähes legendaarisiksi muodostuneista rannoistaan, joita ovat esimerkiksi Calangute ja Candolim. Täällä vietät lomasi mukavissa rantatunnelmissa.
Lähistöllä on kuitenkin myös mielenkiintoisia retkikohteita. Voit lähteä tutustumaan esimerkiksi Mapusan kaupunkiin, jossa on perjantaisin markkinat, tai Panajiin, joka on omanlaatuinen sekoituksensa portugalilaista ja intialaista kulttuuria. Matkalla voit pysähtyä Reis Magoksessa ja ihastella yhtä osavaltion vanhimmista kirkoista. Mainio tapa tutustua Pohjois-Goaan on myös vuokrata polkupyörä, jonka selästä pääset aistimaan tunnelmaa ja koet varmasti unohtumattomia elämyksiä. Entisenä Portugalin siirtomaana Goa eroaa monella tapaa muusta Intiasta. Täällä elintaso on korkeampi, ja myös tunnelma on toisenlainen. Elämäntyyli on Goassa huoleton, ihmiset ovat varovaisen uteliaita ja iloisia. Täällä meno on värikästä ja vilkasta – ihmisiä kuhisevia markkinoita, pyhiä miehiä, pyhiä lehmiä. Lisäksi Goa on yksi edullisimmista matkakohteistamme. Täällä voit syöt hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan, ja jos pidät shoppailusta, Goa on todellinen paratiisi.

Hyvät ostosmahdollisuudet

Pohjois-Goa on täynnä elämyksiä, mihin tahansa suuntaatkin katseesi. Kaikkialla on pieniä kojuja ja putiikkeja, joissa myydään käsitöitä ja vaatteita. Hinnat ovat edullisia, mutta tapoihin kuuluu silti tinkiä hieman.

Tjäreborgin Goa

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita hotellin useista eri vaihtoehdoista. Hotellit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä rannasta, ja kaikissa hotelleissa on myös uima-allas. Goaan matkustetaan reittilennoilla, joten päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit myös yhdistää matkaasi jonkun toisen matkakohteistamme.
Hyvä tietää
  • Yhdistä kaksi lomakohdetta
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet

Muiden mielipiteet kohteesta Pohjois-Goa

Tee matkahaku – Pohjois-Goa