Sunwing huoneopas

Sunwing Family Resorts

Huoneita kaikille

Sunwing Family Resorts – huoneita jokaiseen makuun

Lasten kanssa lomaillessa hotellilla on erityisen tärkeä rooli. Sunwing Family Resorts -hotelleissamme voit valita monista erilaisista huoneistoista juuri sinun perheellesi sopivimman. Seuraavassa voit lukea tarkemmin huoneistojen eroista.

Aina siitä asti kun ensimmäisen Sunwing-hotellin ovet avautuivat yli 50 vuotta sitten, tavoitteenamme on ollut tarjota parasta lomaa lapsiperheille. Olemme pyrkineet suunnittelemaan hotellit niin, että ne pienimpiä yksityiskohtia myöten vastaavat lapsiperheiden tarpeisiin. Monia uudistuksia onkin toteutettu asiakkailtamme saadun palautteen ja toiveiden pohjalta. Tuloksena on valikoima erilaisia huoneistoja, joista löytyy sopiva niin vauvaperheelle kuin isommallekin matkaseurueelle. Teksti: Lén-Veronica Kongerud

Happy Baby

Matkustatko alle 3-vuotiaan lapsen kanssa? Lapsiturvallinen Happy Baby -huoneisto varusteineen voisi olla sopiva teille. Huoneiston varustukseen kuuluu alle 3-vuotiaalle kylpyviitta, lastensänky, syöttötuoli ja kokoontaitettavat kuomulliset lastenrattaat.

Huoneistoissa on yksi tai kaksi huonetta ja tilaa jopa neljälle. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, liesi, mikrouuni ja vedenkeitin. Ruokien tai tuttipullon lämmittäminen sujuu siis helposti. Matkalaukkua ei tarvitse myöskään täyttää pullolleen lastenruokia tai vaippoja, sillä niitä ja muuta tarvittavaa voit ostaa hotellin Mini Marketista.

Lähes kaikki Happy Baby -huoneistot sijaitsevat maatasossa, ja niissä on aidattu terassi/piha, jossa on varjoisia paikkoja. Kaikki Happy Baby -huoneistot sijaitsevat vierekkäin, joten ympärillä asuu myös muita perheitä pienten lasten kanssa. Hotellissa on myös oma babyallas kaikkein pienimmille. Se on enintään 40 cm syvä, ja altaan päällä on auringolta suojaava katos.

Tjäreborgin Sunwing

Happy Baby -huoneisto, Sunwing Makrigialos Beach

Lollo & Bernie Suite

Onko teidän perheessänne Lollo & Bernie -faneja? Tanssimista rakastava kirahvi ja hänen halattavan suloinen karhuystävänsä ovat monien lasten suosikkeja ja heidän tapaamisensa on loman kohokohta. Innokkaimpien fanien perheille sopii Lollo & Bernie Suite.

Huoneistot on sisustettu leikkisästi ja värikkäästi Lollo & Bernie -motiivein ja niissä on monenlaisia pelejä ja leluja. Hintaan sisältyy Lollo & Bernie -tervetulopaketti eli huoneistossa on valmiiksi mehua, hedelmiä, keksejä, snacksejä sekä pikku lahja Lollolta ja Bernieltä. Huoneiston varustukseen kuuluu myös kylpytakit koko perheen käyttöön ja alle 2-vuotiaille kylpyviitta.

Lollo & Bernie Suitet ovat yksiöitä tai kaksioita, joihin voi majoittua enimmillään jopa kuusi henkilöä. Ja ilman muuta – Lollo & Bernie tulevat myös kyläilemään loman aikana!

Royal Family Suite

Jos haluat asua lomalla hieman tasokkaammin, kannattaa tutustua tarkemmin Royal Family -huoneistoihin. Ne ovat yksiöitä, kaksioita tai kolmioita ja niihin mahtuu jopa kuusi henkilöä.

Royal Family -huoneissa on muun muassa erityisen laadukkaat vuoteet ja patjat, tyynyvalikoima, kylpytakit ja aurinkotuolit terassilla tai parvekkeellla. Huoneissa odottaa saapuessanne tervetulopaketti, jossa on kukkia, hedelmiä, snacksejä ja erilaisia juomia.

Ei kannata myöskään unohtaa, että Royal-huoneistot sijaitsevat aina hotellin parhailla paikoilla. Jos haluat perhelomaan hieman ekstra ylellisyyttä, varaa Royal Rooftop Suite, jossa on oma kattoterassi tai Royal Pool Suite, jossa uima-allas on heti terassinoven takana.

Tjäreborgin Sunwing

Royal Family Suite, Sunwing Bangtao Beach

Family, Big Family ja Small Family

Family-huoneistot ovat kaikkein suosituimpia huoneistojamme. Ne ovat tilavia, kivasti ja toimivasti sisustettuja yksiöitä tai kaksioita, joihin mahtuu enimmillään jopa kuusi henkilöä.

Onko teitä monta? Big Family -huoneistoissa on tilaa jopa kahdeksalle henkilölle kolmessa huoneessa. Pienelle perheelle tai yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle sopii Small Family -huoneisto.

Kaikissa Sunwing Family Resorteissa on tarjolla pääosin samat huonetyypit, mutta joitakin pieniä eroja on. Lue lisää huoneistoista.

Tjäreborgin Sunwing

Small Family, Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Family Resorts

• Alle 12-vuotiaat ruokailevat maksutta
• Aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa
• Käytännöllisiä ja edullisia lisäpalveluja
• Spa, kuntosali ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja
• Lastenkerho ja Lollo & Bernie
• Easy Travel, kun lennät Sunclass Airlinesilla
• Varattavissa vaivattomia ateriapaketteja