Ocean Beach Club Spa
Ocean Beach Club

Spa-hoidot 50 min

Tästä voit lukea lisätietoja 50 minuutin spa-hoidoistamme.

Anti-age
Hoitoon sisältyy: puhdistus, kuorinta, lämpimät pyyhkeet, erityinen anti-age-hieronta, kasvonaamio, käsi- ja käsivarsihieronta ja lopuksi hoitava voide.

Classic Face
Klassinen perusteellinen kasvohoito. Hoitoon sisältyy: puhdistus, kuorinta, lämpimät Oshibori-pyyhkeet, höyrytys ja syväpuhdistus, kasvohieronta, naamio ja lopuksi hoitovoide. Hoito tehdään Maria Åkerbergin tuotteilla.



Aroma Experience Massage
Rentouttava ja ihana kokovartalohieronta, jossa käytetään Maria Åkerbergin luksusmaista aromaöljyä. Kokovartalo.

Body Scrub Ritual
Ihana kuorinta, joka puhdistaa ja pehmentää koko kehosi ihon. Kokovartalokuorinta & selkähieronta.

Classic Massage
Jännittyneet lihakset pehmitetään syvävaikutteisella klassisella hierontatekniikalla. Kokovartalo.

Hot Stone Massage
Rentouttava ja tasapainottava hieronta, jossa käytetään lämpimiä laavakiviä, jotka avaavat tukoksia, pehmentävät jäykkiä ja kipeitä lihaksia sekä rentouttavat täydellisesti. Hieronta lisää veren- ja lymfanestekiertoa, ja sillä on syvälle ulottuva vaikutus. Samalla kun se rauhoittaa ja alentaa stressitasoa, se antaa myös uusia voimia ja energiaa. Hot Stone Massage sopii hyvin sinulle, joka haluat nauttia sekä koko kehon että sielun kokonaisvaltaisesta elämyksestä.

Relaxing Massage
Pehmeä ja rentouttava hieronta, jossa käytetään lämmintä luomuöljyä. Sopii kaikenikäisille. Kokovartalo.

Mother-to-be
Mukava ja rentouttava kasvo- ja vartalohoito tuleville äideille. Tämä hoito sopeutetaan jokaiselle henkilökohtaisesti sen mukaan missä raskausvaiheessa kukin on.


Teen Ritual
Teen Ritual koostuu ihanasta ja rentouttavasta vartalohieronnasta sekä Teen Face -kasvohoidosta, johon kuuluu puhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, naamio ja lopuksi hoitovoide.

Jalat & sääret

Classic Pedicure
Jalkahoito terveille jaloille. Aluksi jalat kylvetetään, kynnet leikataan, kovettumat poistetaan, jalat viilataan ja lopuksi jalat ja sääret hierotaan. Voit itse valita haluatko kynsien lakkauksen vai pidemmän hieronnan.

Foot & Leg Massage
Syvähieronta jaloille ja pohkeille - auttaa jännittyneitä lihaksia rentoutumaan

Så här bokar du

Näin varaat

Omilta sivuilta voit varata spa-paketin ja liittää sen varsinaiseen matkavaraukseesi. Halutessasi voit myös soittaa meille numeroon 09 123 71, niin autamme sinua. Perillä kohteessa sovit tarkemman ajankohdan ja minkä hoidon / mitkä hoidot haluat.

Ikäraja spa-osastolle on 15 vuotta (ei koske Spa Together -pakettia, Teen Face -kasvohoitoa ja Spa-hoitoja lapsille).