Retket, Cala d'Or

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Ennakkoon varattavat retket tulee varata vähintään 7 vuorokautta ennen matkaa.

Huom! Retkiohjelmaa on jouduttu supistamaan koronaviruksen vuoksi ja aktiviteetteihin saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla. Esim. kasvomaskien käyttö saattaa olla pakollista ja ravintolakäynnit saatetaan korvata ruokapaketeilla, jotka retkelle osallistujat saavat mukaansa. Lue lisää kohteen omilta https://mydestination.tjareborg.fi/.

Palma shopping - Englanninkielinen opastus

Palma shopping - Englanninkielinen opastus

Haluatko päästä shoppailemaan kunnolla trendikkääseen suurkaupunkiin, jossa on myös runsaasti nähtävää? Silloin retki Mallorcan kauniiseen pääkaupunkiin, Palmaan, on juuri sinua varten!

Lue lisää Pienennä

Palma de Mallorcan sykkivä kaupunki suorastaan huokuu historiaa. Kaupunki on viettelevä sekoitus kauniita rakennuksia, kuuluisia muotiliikkeitä, kirkkoja, museoita, ravintoloita ja kahviloita. Kun lähdet kävelylle rantakatua pitkin, pääset ihastelemaan upeita huvijahteja tai istahda Placa de Majorille ihmettelemään maailman menoa.

Upean La Seu -katedraalin vieressä on Passeig Del Bornin ostoskatu, jonka varrella sijaitsevat niin suuret merkkiliikkeet, kuten Louis Vuitton ja Hugo Boss, kuin pienemmät paikalliset putiikit. Katu päättyy Placa Rei Joan Charles -torille. Mikäli jatkat matkaa vasemmalle, päädyt Jaime III -kadulle, jonka varrella on lisää kauppoja sekä suuri Corte Inglésin tavaratalo.

Palmassa on kätevää liikkua punaisilla sightseeingbusseilla. Bussit pysähtyvät 16 Palman suosituimman nähtävyyden luona ja matkan varrella kuulet Mallorcan historiasta englanniksi, ruotsiksi tai espanjaksi. Nojaa taaksepäin ja nauti kaupungista, joka kestää vertailun minkä tahansa Euroopan suurkaupungin kanssa!

Päivän päätteeksi ehdimme vielä pitää kuvaustauon Castello de Bellverin luona, josta avutuvat upeat näkymät Palman kaupungin ja lahden yli. Sinun ei tarvitse olla ammattivalokuvaaja saadaksesi täältä postikortinkauniita kuvia.

Paluumatkalla hotelleille ohitamme useita viehättäviä kyliä ja pieniä kaupunkeja.

Ateriat ja juomat:
Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan. Päivän aikana pidämme useita pysähdystaukoja, joiden aikana sinulla on mahdollisuus ostaa juotavaa ja syötävää.

Opastus:
Englanninkielinen opas, joka voi myös tarvittaessa opastaa saksaksi, ranskaksi ja italiaksi.

Muuta:
Retken järjestää yhteistyökumppanimme ROIG. Retken ohjelma saattaa aika ajoin vaihdella.

Katamaraanilla Es Trenc -rannalle

Katamaraanilla Es Trenc -rannalle

Välimerellä lomaillessa on suorastaan pakko lähteä ainakin yhdeksi päiväksi nauttimaan merellä olosta!

Lue lisää Pienennä

Nauti päivästä meren aalloilla Magic-katamaraanilla, joka lähtee liikkeelle Colonia Sant Jordista. Täältä seilaamme Es Trenciin, yhdelle ehkäpä Mallorcan puhutuimmista ja suosituimmista rannoista.

Päivän aikana saamme mahdollisuuden vilvoitella meressä ja tutkia merenalaista elämää. Veneellä on lainattavissa snorklausvälineitä. Miehistö valmistelee meille maittavan lounaan, joka nautitaan veneellä

Ruoka ja juoma:
Kevyt lounas sisältyy hintaan sekä lasillinen vettä/sangriaa. Baarista voi ostaa juomia päivän aikana.

Ota mukaan:
Uimavarusteet, aurinkovoide, rahaa.

Muuta:
Retken voi varata ilman kuljetusta tai kuljetuksen kanssa, jolloin hinta on korkeampi.

Reitti saattaa muuttua huonojen sääolosuhteiden vuoksi.

Palma Visit

Palma Visit

Haluatko nauttia mukavasta päivästä suurkaupungin sykkeessä? Silloin tämä retki Mallorcan kauniiseen pääkaupunkiin, Palmaan, sopii sinulle erinomaisesti.

Lue lisää Pienennä

Matkalla Mallorcan pääkaupunkiin, Palmaan, ajamme aluksi ohi Felanitx'in kylän. Bussin ikkunoista näemme keskiaikaisen San Salvadorin luostarin, joka sijaitsee ylhäällä vuoren huipulla. Felanitx'in kylässä on myös syntynyt kuuluisa taiteilija, Miquel Barceló, jonka upea veistos koristaa esimerkiksi yhtä Palman valtavan La Seu -katedraalin kappeleista.

Jatkamme matkaa ja ajelemme vielä läpi muutaman Palman kauniimmista kylistä, minkä jälkeen saavumme Palman kaupunkiin. Pysähdymme 1200-luvulla rakennetun mahtavan La Seun katedraalin ulkopuolelle. Vuorossa on opastettu kierros katedraalissa paikallisoppaan kanssa. Hän kertoo lisää katedraalin historiasta ja me voimme samalla nauttia kaikista nähtävillä olevista taideteoksista ja arkkitehtuurista. Tämä jälkeen on hieman aikaa tutustua omin päin Palmaan. Voit vaikka lähteä ostoksille Passeig Del Bornin kauppoihin, tai käy syömässä lounas jossakin kaupungin mukavista tapasravintoloista.

Palmassa vietetään aikaa noin 2–3 tuntia, minkä jälkeen on aika lähteä paluumatkalle. Pysähdymme vielä Bellverin linnan vieressä olevalla näköalapaikalla. Tämä linna on rakennettu 1400-luvulla ja se on Euroopan ainoa pyöreä linna. Se toimi pitkään vankilana, mutta nykyään linnassa on Palman historiallinen museo. Linnalta avautuu mahtava näköala yli koko Palman, joten kamera kannattaa ottaa ehdottomasti mukaan!

Ateriat ja juomat:
Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Päivän aikana pidetään taukoja, jolloin sinulla on myös mahdollisuus käydä ostamassa syötävää ja juotavaa.

Opastus:
Englanninkielinen opas, joka opastaa tarvittaessa myös saksaksi, ranskaksi tai italiaksi.

Hintaan sisältyy:
Sisäänpääsy katedraaliin & opastettu kierros.

Muuta:
Retken järjestää yhteistyökumppanimme ROIG. Retken ohjelma saattaa aika ajoin vaihdella.

Son Amar

Son Amar

Juhlava ilta ja maailmanluokan viihdettä legendaarisessa Son Amarissa.

Lue lisää Pienennä

Son Amarin historiallinen kartano on jo vuodesta 1963 ollut monien arvostettujen ja näyttävien iltaesitysten pitopaikka, ja katsojat ovat pääseet nauttimaan kiehtovista kokemuksista. Son Amarissa vierailee artisteja kaikkialta maailmasta, ja yhdessä he tarjoavat katsojilleen mahtavan annoksen viihdettä ja unohtumattomia elämyksiä illan aikana.

Vuoden taianomainen koreografia koostuu taitavasti yhdistetyistä eri tyyleistä ja kulttuureista, idästä länteen. Esitys tunkeutuu syvälle sydämiimme ja sieluumme, ja samalla pääset nauttimaan kansainvälisestä tanssista ja musiikista, henkeäsalpaavista akrobaattiesityksistä, hauskoista koomisista elementeistä, kuumista flamencoshown pyörteistä ja luvassa on myös paljon muuta mukavaa.

Maailmanluokan upea Son Amar -show on ainoa laatuaan – lähde mukaan fantastiseen show-maailmaan!

Useimmista lomakohteissamme on myynnissä GOLD-lippu, johon sisältyy kuljetus.

Ruoka ja juoma:
Kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen

Kesto:
Lähtö hotelleilta n. klo 17.30-18.30, Son Amarissa n. klo 19.00–24.00

Opastus:
Englanninkielinen opastus

Koe enemmän Mallorcaa

Koe enemmän Mallorcaa

Tutustu Mallorcan kauniisiin maisemiin! Mantelipuita, pieniä kyliä ja paikalliset markkinat sekä paljon muuta nähtävää. Kevyt lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Tämä kokopäiväretki johdattaa sinut saaren pohjoisosiin, ja koko päivän mukana on myös skandinaavinen oppaamme. Itärannikolta lähdemme ajelemaan saaren keskiosaan ja matkan varrella näet kauniita maisemia, mantelipuita, viljapeltoja ja kodikkaita pikku kyliä. Vierailemme Incassa paikallisilla markkinoilla, jonne myös paikalliset saapuvat vaihtamaan kuulumisia ja ostamaan tuoreita vihanneksia. Täällä sinulla on omaa aikaa ja voit tutustua paikalliseen elämänmenoon ja nauttia tunnelmasta kaikessa rauhassa.

Lounasaikaan vierailemme yhteistyökumppanimme Purowoolin luona. Ruokailun lomassa voit seurata heidän tuote-esittelyään, ja halutessasi sinulla on myös mahdollisuus ostaa näitä villatuotteita edullisesti.

Matka jatkuu kohti Alcudian Vanhaakaupunkia, jossa voit kierrellä omin päin kujilla, tutustua pienten putiikkien tarjontaan ja ihailla kaunista arkkitehtuuria. Halutessasi voit myös kävellä ylös kaupunginmuurille.

Alcudia-kierroksen jälkeen lähdemme paluumatkalle takaisin saaren itärannikolle.

Ruoka ja juoma:
Kevyt lounas ja juoma Purowool-esittelyn yhteydessä.

Ota mukaan:
Mukavat kengät jalkaan.

Opastus:
Skandinaavinen opastus

Muuta:
Retki toteutetaan yhteistyössä Purowool-yrityksen kanssa, joka on yksi johtavista makuuhuonetuotteiden valmistajista Skandinaviassa. Tämän vuoksi voimme tarjota retken yli puolet normaalia retkihintaa edullisemmin.

Lohikäärmeluolat

Lohikäärmeluolat

Lähde kuuluisille Cuevas del Drach -lohikäärmeluolille, Mallorcan itärannikolle. Ateriat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Lohikäärmeluolat sijaitsevat saaren itärannikolla, n. 6 kilometriä Cala Millorista etelään päin. Opastettu luolakierros on hieman yli kilometrin pituinen ja kestää noin tunnin.

Matkan varrella ohitamme Euroopan suurimman maanalaisen järven, joka on nimeltään Martel. Järvellä soitetaan klassista musiikkia, kuten Chopinia, Martinia, Offenbachia ja Caballeroa. Istumme hetkeksi nauttimaan musiikista, luolan mahtavasta akustiikasta ja järven yli liukuvista veneistä, jotka valaisevat luolan. Esityksen jälkeen nousemme veneeseen ja teemme kierroksen maanalaisella järvellä. Saamme kokea luolan aivan toisenlaisesta perspektiivistä.

Retki päättyy "Majorica"-myymälään, jossa on esillä majorica-helmiä. Niitä pidetään maailman hienoimpina keinotekoisina helminä. Edelle menevät vain aidot ja viljeltyt helmet.

Ruoka ja juoma:
Eivät sisälly hintaan. Juomia ja voileipiä voi ostaa luolan sisäänmenon luota.

Sisäänpääsymaksut:
Sisäänpääsymaksu Lohikäärmeluoliin sisältyy hintaan.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 09.30-14.00.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Muuta:
Retken järjestää yhteistyökumppanimme ROIG. Retken ohjelma saattaa aika ajoin vaihdella.