• perheystävällinen

Inturotel Azul Garden

Inturotel Azul Garden on viihtyisä ja koko perheelle hyvin sopiva huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä Cala Esmeraldan rantaa. Täällä asut vain noin
15 minuutin kävelymatkan päässä Cala d'Orin keskustasta.
Hotellin kauniilla allasalueella on uima-allas, lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja, kun haluat nauttia olostasi ja loikoilla
aurinkotuolilla vaikka lueskellen hyvää kirjaa. Inturotel Azul Gardenin allasbaarista voit käydä ostamassa juomia sekä pientä syötävää ja snackseja pitkin päivää. Kun haluat tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman, valittavanasi on useita erilaisia ateriapaketteja, jotka voit lisätä matkavarauksellesi. Ja kun varaat etukäteen ateriapaketit, 0–11-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi ruokaillessaan maksavan aikuisen seurassa.
Hotellin henkilökunta järjestää erilaisia aktiviteetteja useamman kerran viikossa koko perheelle, ja Inturotel Esmeralda Park -sisarhotellin kansainvälisessä lastenkerhossa lapset voivat käydä leikkimässä, puuhastelemassa kaikkea kivaa ja tutustua uusiin kavereihin. Lähde kävelylle iltahämärässä Cala d`Oriin ja nauti hyvästä ruuasta, käy shoppailemassa ja seuraa ihmisvilinää. Toinen hyvä ja suosittu iltaretkikohde on huvivenesatama, jossa on myös paljon hyviä ruokapaikkoja, joissa voit nauttia illalliseksi espanjalaista tai kansainvälistä ruokaa mukavassa tunnelmassa.
Inturotel Azul Gardenissa asut hienossa ja viihtyisässä huoneistossa, jossa on myös parveke.
Inturotel Azul Gardenin vieraana käytössäsi ovat myös tietyt palvelut sisarhotelleissa Inturotel Cala Azul ja Inturotel Esmeralda Park.

Nettiyhteys

WiFi koko hotellissa sisältyy hintaan
WiFi huoneissa sisältyy hintaan

Lisätiedot

Pysäköinti hotellialueella on ilmainen vapaiden paikkojen puitteissa
Rakennettu 1997
Kunnostettu 2006
1 rakennus(ta)
3 kerros(ta)
126 huonetta/huoneistoa
Hissi
Vastaanotto
Matkatavarasäilytys
Pesulapalvelu lisämaksusta

Palvelumme kohteessa

Tjäreborgin sovelluksesta löydät lisätietoa lomakohteestasi ja paljon muuta hyödyllistä tietoa sekä ennen matkaa että matkan aikana. Saat meihin helposti yhteyttä, kun haluat matkasi aikana esimerkiksi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä ja neuvoja. Tavoitat meidät ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeemme sekä lähettämällä tekstiviestin tai sähköpostia klo 8–20.

Verot & maksut

Baleaarien saarten viranomaiset perivät saarilla majoittuvilta majoitusveron. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana samassa hotellissa. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä samassa hotellissa myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 3.
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Huoneita jopa 5 hengelle
 • Lastenallas
 • Ympäristösertifioitu
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  On
 • Lastenallas (osa aikuisten altaasta)
  On
 • Baari
  On
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Kyllä
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Minimarket
  Ei
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  100 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  300 m

HINNAT JA VARAAMINEN