Matkat – Santa Eulalia

Santa Eulalia on täysin omanlaisensa kaupunki, johon on helppo ihastua. Kaupungissa vallitsee täysin omanlaisensa tunnelma, ja se on samaan aikaan sekä viehättävä että itsepäinen oman tiensä kulkija.
Santa Eulalia on Ibizan kolmanneksi suurin kaupunki, jossa on turistien lisäksi paljon paikallistakin elämää. Siksi kaupungissa vallitseekin ihan omanlaisensa mainio tunnelma, joka sopii hyvin sinulle, joka haluat kokea palan aitoa Espanjaa matkasi aikana. Täällä voit sukeltaa espanjalaiseen arkeen toreilla, joissa paikalliset viettävät aikaa tavaten toisiaan sekä tehdä ostoksia kortteleiden pikkukaupoissa.

Rantaelämää Santa Eulaliassa

Santa Eulalian ranta on yksi Ibizan mukavimmista rannoista. Rantaa reunustaa koko matkalta promenadi, ja kahvilat ja baarit ovat aina lähettyvilläsi. Ranta päättyy upeiden luksusveneiden täyttämään satamaan ja tunnelma on täällä täysin toisenlainen. Satama-alue huokuu ylellisyyyttä ja myös kaupat ovat täällä hienommasta päästä kuin muualla kaupungissa. Santa Eulaliassa kohtaa kaksi erilaista maailmaa, jotka ovat molemmat viehättäviä omalla tavallaan. Tyylikkään satama-alueen vastakohtana on kaupungin keskustassa vallitseva aito paikallinen tunnelma - voit hyvin nauttia molemmista tunnelmista lomasi aikana.

Asu hyvin Tjäreborgin matkalla

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita useista eri hotellivaihtoehdoista. Jos haluat asua keskeisellä sijainnilla, mainio vaihtoehto on suosittu Invisa Hotel La Cala. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, ja sen ikäraja on 18 vuotta. Koska Santa Eulalia on suhteellisen pieni kaupunki, voit kävellä kaikkialle asuitpa sitten missä tahansa. Olet siis aina lähellä rantaklubeja, keskustan kauppoja ja sataman lounaspaikkoja.

Tjäreborgin matkat Santa Eulaliaan

Santa Eulaliaan matkustat kätevästi Tjäreborgin reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit myös yhdistää matkaasi useampia kohteita, jolloin saat lomastasi irti kaiken mahdollisen.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Yhdistelmämatkoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Santa Eulalia

Tee matkahaku – Santa Eulalia