Matkat – Playa d´en Bossa

Playa d'en Bossan ranta sijaitsee Ibizan kaupungista etelään, ja täällä sijaitsevat myös useat saaren suurimmista ja parhaimmista klubeista.

Playa d'en Bossa on noin kaksi kilometriä pitkä huvittelukeskus, jossa meri kimmeltää toisella puolella ja toisella puolella on runsaasti erilaisia baareja, ravintoloita, klubeja ja muita houkutuksia. Noin kesäkuun puolivälistä syyskuun puoliväliin yöelämää löytyy Ibizan tunnetuimmilta klubeilta, esimerkiksi Ushuaïa ja Space. Playa d'en Bossa on oikea paikka sinulle, joka haluat juhlia koko yön ja ehkäpä suunnata bussilla Ibizan kaupunkiin päivisin katselemaan nähtävyyksiä ja shoppailemaan. Ja tietenkin voit aina myös jäädä lepäilemään ja viettää koko päivän rannalla.

Asu rannalla

Suurin osa Playa d'en Bossan hotelleista sijaitsee rannalla tai rantakadun varrella, joka sopii hyvin niin juoksulenkille auringonnousun aikaan kuin mukavaan iltakävelyyn. Kun haluat asua Ibizan lomallasi todella upeassa ja erilaisessa hotellissa, niin silloin suosittelemme sinulle Ushuaïa -hotellia, joka on sekä tyylikkäiden ihmisten anniskelu- ja kokoontumispaikka että kuumin nimi dj-rintamalla. Huoneet ovat näyttäviä ja palvelu viimeisen päälle.

Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Playa d´en Bossa

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
15°7°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°7°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
16°9°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°11°
7
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°14°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°18°
10
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°21°
11
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°22°
10
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°20°
7
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°15°
6
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°12°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°9°
5
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika riippuu lentoyhteyksistä ja vaihtoajan pituudesta.

Näin matkustat tänne

Playa d'en Bossaan matkustat Tjäreborgin kautta joustavasti reittilennoilla vuoden ympäri, ja voit itse valita matkan pituuden ja lähtöpäivän. Lento laskeutuu Ibizan lentokentälle.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Ibizan lentokentältä Playa d´en Bossaan on n. 15 min (n. 5 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä

Ruoka ja juoma Ibizalla

Espanjalaiset syövät mielellään ravintoloissa, ja usein mukana on koko perhe lapsineen ja isovanhempineen. Espanjalaisiin tapoihin kuuluu syödä paljon ja myöhään. Tyypillinen lounasaika on noin klo 13.30-15.30, ja päivällistä syödään klo 20.00-24.00 aikoihin. Koska Ibiza on hyvin turistiystävällinen saari, useimmat ruokapaikat ovat täällä auki muinakin aikoina ja avaavat ovensa lounasaikaan klo 13 sekä klo 19 maissa illalla. Juomaraha ei sisälly hintoihin, vaan se on tapana lisätä summaan.
Kohdefakta

Palvelumme

Playa d'en Bossa on omatoimikohde.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Espanjan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Espanjan lähetystöstä/konsulaatista
.... Espanjan suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 6877080.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Ympäristövero Playa d'en Bossassa

Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus
.... Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Pankkiautomaatteja.

Aikaero

Suomen aika -1 tunti

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tee matkahaku