Matkat – Ibizan kaupunki

Ibiza on todellinen Välimeren klassikkokohde, joka seuraa kuitenkin aikaansa ja jolla on aina jotain tarjottavaa kävijöilleen.
Dalt Vilan muureilta, kaupunkinäkymää hallitsevalta korkealta kalliolta, näet koko Ibizan kaupungin. Satamassa lepäävät mahtavat luksusristeilijät sekä troolarit ja laivoja lähtee ja saapuu. Näet myös Paseo Vara del Reyn, joka on kaupungin keskus ja kävelykatu numero yksi sekä Puig des Molinsin roomalaiset rauniot ja myllyt, jotka aikoinaan jauhoivat kaupunkilaisille jauhot. Ibizan kaupunki on monipuolinen kohde, ja parhaiten tutustut siihen kävelemällä ympäriinsä. Kun haluat levähtää hetken, lähistöllä on aina baareja ja kahviloita. Ibizan kaupungissa kaikki on muutenkin aina lähelläsi ja juuri sopivalla etäisyydellä, joten kävellen pääsee hyvin joka paikkaan.

Tjäreborgilla Ibizan kaupunkiin

Matkustaessasi ilman lapsia mainio vaihtoehto on Prime Select -hotellimme THB Los Molinos, joka sijaitsee lähellä Ibizan keskustaa ja noin kilometrin päässä kaupungin vilkkaasta yöelämästä. Hotellissa on ikäraja 18 vuotta.
Jos haluat asua rannan tuntumassa, kannattaa tutustua suosittuun Hotel Argokseen, josta keskustaan pääsee kätevästi bussilla tai veneellä. Trendikäs ja tyylikäs hotelli on Destino Pacha Ibiza Resort, jossa asut upeassa ympäristössä lähellä vilkasta huvielämää.

Koe Ibizan kaupunki

Dalt Vila on muurien ympäröimä vanhakaupunki, joka sijaitsee korkealla kalliolla. Linnoitusta alettiin rakentaa 1200-luvulla, mutta suurin osa nykyisestä linnoituksesta on pari sataa vuotta nuorempi. Kannattaa ehdottomasti käydä Dalt Vilassa matkasi aikana, vaikka vain katsomassa henkeä salpaavia maisemia ja kiertelemässä pienillä kujilla. Muureilla on useita ravintoloita, joista on upeat näkymät, ja katedraali on koko saaren mahtavimpia. Kannattaa käydä myös satamassa ihailemassa luksusveneitä, jotka ovat yhtä hulppeita kuin Monte Carlon, Nizzan ja Cannesinkin satamissa. Satama-alue on upea ja omalla tavallaan erittäin viehättävä. Hieman kauempaa lähtevät lautat Formenteran naapurisaarelle, joka on erittäin suosittu retkikohde. Lauttoja kulkee aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Figueretes, Playa d'en Bossa vai Talamanca?

Kaikki rannat sijaitsevat kaupungin ulkopuolella. Kun haluat virkistäytyä meressä, helpointa on lähteä bussilla Figueretesin tai Playa d'en Bossan rannalle, joille on keskustasta matkaa vartin verran. Täällä ovat myös useat suuremmat klubit, kuten Ushuaïa ja Space. Jos asut Ibizan kaupungin pohjoispuolella sijaitsevassa Hotel Argoksessa olet suoraan Talamancan lahden kauniilla hiekkarannalla, joka on suosittu sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • Hotelleja keskustassa
  • Kaupunki- ja rantakohde
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Ibizan kaupunki

Tee matkahaku – Ibizan kaupunki