Matkat – San Antonio

San Antoniossa juhlat jatkuvat kellon ympäri, täällä on useita retkimahdollisuuksia ja voit lähteä tutustumaan saaren kauniisiin kyliin.
Illanvietto aloitetaan ihailemalla upeaa auringonlaskua legendaarisesta Café del Marista tai jostain sen naapuripaikasta. Sen jälkeen juhlat jatkuvat juuri niin kauan kuin itse haluat – toiset jatkavat mielellään auringonnousuun asti. Sesonki on parhaimmillaan kesäkuun puolestavälistä syyskuun puoleenväliin, ja silloin San Antonion klubeissa riittää menoa. Isoja tunnettuja klubeja ovat esimerkiksi Es Paradis ja Eden, ja sen lisäksi kaupungin keskustassa ja tyylikkään rantakadun varrella on useita pienempiä klubeja. Kunnon meno on taattu, sillä puolen yön jälkeen diskobussit kuljettavat juhlijoita saaren suurimpien klubien ja yökerhojen välillä, kuten Amnesia, Privilege, Pacha ja monia muita.

San Antonio päivällä

Jos juhlimisen sijaan kaipaat rauhallisempaa lomailua, voit viettää leppoisaa aikaa Badia de San Antonin rannalla, kivenheiton päässä keskustasta. Kilometrin pituisella rannalla tilaa riittää, ja jos haluat levähtää hetken viilentävässä varjossa, rannalla on useita loungebaareja, joissa soi rento musiikki ja tarjolla on virkistäviä juomia. Vaihtelua hektiseen kaupunkielämään saat lähtemällä veneellä San Antonion etelä- ja pohjoispuolella sijaitseviin uimapoukamiin. San Antoniossa ollessasi kannattaa myös käydä saaren pääkaupungissa, joka on suurempi ja historiallisempi ja jossa ostosmahdollisuudet ovat vieläkin laajemmat. Busseja kulkee useita kertoja päivässä, matka kestää 20 minuuttia ja maksaa vain muutaman euron.

Tjäreborgin matkat San Antonioon

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita yksinkertaisemman hotellin keskustasta tai vaihtoehtoisesti asua hieman rauhallisemmassa paikassa sen ulkopuolella. Suosittelemme varaamaan vuokra-auton jo matkavarauksesi yhteydessä. Ibiza on erinomainen kohde lähteä tutkimusretkille, ja auton voi hyvin varata vain muutamaksi päiväksi lomasi aikana.
Hyvä tietää
  • Hotelleja ja huoneistohotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Vilkas yöelämä
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Pitkä rantapromenadi

Muiden mielipiteet kohteesta San Antonio

Tee matkahaku – San Antonio