Matkat – San Antonio

San Antoniossa juhlat jatkuvat kellon ympäri. Lisäksi täällä on useita retkimahdollisuuksia, ja voit esimerkiksi lähteä tutustumaan saaren kauniisiin kyliin.
Illanvietto aloitetaan ihailemalla upeaa auringonlaskua legendaarisesta Café del Marista tai jostain sen naapuripaikasta. Sen jälkeen juhlat jatkuvat juuri niin kauan kuin itse haluat – toiset jatkavat mielellään auringonnousuun asti. Sesonki on parhaimmillaan kesäkuun puolestavälistä syyskuun puoleenväliin, ja silloin San Antonion klubeissa riittää menoa. Isoja tunnettuja klubeja ovat esimerkiksi Es Paradis ja Eden, ja sen lisäksi kaupungin keskustassa ja tyylikkään rantakadun varrella on useita pienempiä klubeja. Kunnon meno on taattu, sillä puolen yön jälkeen diskobussit kuljettavat juhlijoita saaren suurimpien klubien ja yökerhojen välillä, kuten Amnesia, Privilege, Pacha ja monia muita.

San Antonio päivällä

Jos juhlimisen sijaan kaipaat rauhallisempaa lomailua, voit viettää leppoisaa aikaa Badia de San Antonin rannalla, kivenheiton päässä keskustasta. Kilometrin pituisella rannalla tilaa riittää, ja jos haluat levähtää hetken viilentävässä varjossa, rannalla on useita loungebaareja, joissa soi rento musiikki ja tarjolla on virkistäviä juomia. Vaihtelua hektiseen kaupunkielämään saat lähtemällä veneellä San Antonion etelä- ja pohjoispuolella sijaitseviin uimapoukamiin. San Antoniossa ollessasi kannattaa myös käydä saaren pääkaupungissa, joka on suurempi ja historiallisempi ja jossa ostosmahdollisuudet ovat vieläkin laajemmat. Busseja kulkee useita kertoja päivässä, matka kestää 20 minuuttia ja maksaa vain muutaman euron.

Tjäreborgin matkat San Antonioon

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita yksinkertaisemman hotellin keskustasta tai vaihtoehtoisesti asua hieman rauhallisemmassa paikassa sen ulkopuolella. Suosittelemme varaamaan vuokra-auton jo matkavarauksesi yhteydessä. Ibiza on erinomainen kohde lähteä tutkimusretkille, ja auton voi hyvin varata vain muutamaksi päiväksi lomasi aikana.
Hyvä tietää
 • Hotelleja ja huoneistohotelleja
 • Hotelleja lähellä rantaa
 • Vilkas yöelämä
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Pitkä rantapromenadi
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta San Antonio

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
San Antonion ranta ulottuu koko Badia San Antonion pituudelle ja sijaitsee vain kivenheiton päässä keskustasta. Rannan leveys vaihtelee kymmenen ja kolmenkymmen metrin välillä, ja se on kilometrin pituinen. Koko rantaa reunustaa vasta rakennettu ja tilava rantapromenadi, jonka varrella on useita baareja ja rantaklubeja. Rannalla on suihkut ja suunnilleen puolivälissä on rampit. Rantapromenadilla voi tehdä myös juoksulenkin ja jatkaa niin pitkälle etelään päin kuin kuntoa riittää.
Ruoka, juoma ja yöelämä
San Antoniossa on paljon erilaisia ravintoloita hampurilaispaikoista hienompiin gourmetravintoloihin, joissa on hyvät ilmastoinnit. San Antonion torin ympärillä on myös useita ulkoilmapaikkoja ja hieman kauempana sataman suunnalla on useita ravintoloita, joista on ihanat merinäköalat. Café del Mar on suosittu kohtaamispaikka, jossa on mukava siemailla drinkkiä ja katsella auringonlaskua. Brittiläisten vaikutus näkyy siinä, että tarjolla on paljon piirakoita, sandwichejä, skonsseja jne. Voit lähteä liikkeelle Passeig de ses Fonts -kadulta ja kävellä sitten ympäriinsä mielesi mukaan.

Ruoka ja juoma Ibizalla

Espanjalaiset syövät mielellään ravintoloissa, ja usein mukana on koko perhe lapsineen ja isovanhempineen. Espanjalaisiin tapoihin kuuluu syödä paljon ja myöhään. Tyypillinen lounasaika on noin klo 13.30-15.30, ja päivällistä syödään klo 20.00-24.00 aikoihin. Koska Ibiza on hyvin turistiystävällinen saari, useimmat ruokapaikat ovat täällä auki muinakin aikoina ja avaavat ovensa lounasaikaan klo 13 sekä klo 19 maissa illalla. Juomaraha ei sisälly hintoihin, vaan se on tapana lisätä summaan.
San Antonio on Ibizan bilekaupunki numero yksi. Myös muualla saarella on diskoja ja klubeja, mutta ainoastaan San Antoniossa tarjonta on näin laaja. Kaduilla tehdään vartalomaalauksia illan rientoihin, asusteet voivat olla hyvin uskaliaitakin ja musiikki soi kaikkialla. Tunnelma on silti todella mukava ja sireenien ääniä kuuluu vain joitain yksittäisiä kertoja tavallisena iltana. Täällä viihtyvät niin brittiläiset, ranskalaiset, saksalaiset kuin skandinaavit. Jos rauhallisempi meno on enemmän mieleesi, täällä on myös useita baareja ja pienempiä klubeja, joissa voit nauttia maukkaista cocktaileista tai katsella jalkapalloa isolta ruudulta.
Ostokset
Ostosvalikoimissa on kaikenlaisia vaatteita ja rantatarvikkeita. Isoilla vaatemerkeillä on liikkeet Ibizan kaupungissa, jossa on muutenkin monipuolisemmat ostosmahdollisuudet. Iltaisin Passeig de ses Fonts -kadun varrella on pieniä kojuja, joissa myydään koruja ja käsitöitä.

Käsityöt

Vaatteita, taidetta ja käsitöitä. Saaren lähestulkoon aidot hipit elättävät itsensä pääasiassa erilaisia käsitöitä tekemällä, ja useat heistä ovat todella ammattimaisia ja verrattavissa eurooppalaisten suunnittelijoiden töihin. Es Canarissa on markkinat keskiviikkoisin, San Carloksessa lauantaisin ja kaikissa saaren kaupungeissa on yksittäisiä kojuja useassa paikassa. Markkinoilla myynnissä olevat käsityöt ovat ainutlaatuisia ja yleensä kohtuullisen hintaisia.

Paikalliset viinit

Saaren omia sekä muita viinejä voi ostaa Hacienda Agricol Cesar -viinikaupasta, joka sijaitsee C-733-tien varrella, noin puolivälissä Ibizan kaupunkia ja Santa Eulaliaa.
Aktiviteetit ja nähtävyydet

Formentera

Formentera on Ibizan pieni naapurisaari, joka ei ole aivan yhtä tunnettu paikka. Tämä saari onkin hyvin varjeltu salaisuus, jonka upeudesta ne, jotka sen tietävät, pääsevät nauttimaan. Formenteralla kannattaa ehdottomasti vuokrata pyörä, ja pyörällä pääseekin liikkumaan kaikkialle. Pyörän selässä koet myös kaikki saaren ihanat tuoksut.

Aquarium Cap Blanc

Sopivan kävelymatkan päässä rannikkoa pitkin San Antoniosta pohjoiseen päin sijaitsee mielenkiintoinen ja informatiivinen Aquarium Cap Blanc, joka on sisällä luolassa. Alun perin luolaa käytettiin kalojen säilytykseen ennen kuin ne laitettiin myyntiin, mutta nykyään täällä voi tutustua meren kaloihin ja sammakkoeläimiin.
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Ibiza on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten varaa Avis-auto jo ennen matkaa.
Ibiza on suhteellisen pieni saari, ja täällä on helppo liikkua paikasta toiseen taksilla, bussilla, vuokra-autolla tai laivalla. Suosittelemme vuokraaman auton, jos haluat lähteä tutustumaan saaren muihin osiin omassa tahdissa.

Bussit

Bussit kulkevat San Antoniosta saaren muihin osiin. Ibizan kaupunkiin ja sieltä takaisin bussit kulkevat noin puolen tunnin välein aamusta puoleenyöhön.

Laivat

Ibizan kaupungin satamasta lähtee pikavene Formenteralle. Laiva kulkee puolen tunnin välein aamusta iltaan. Myös San Antonion pohjois- ja eteläpuolella oleville rannoille pääsee laivalla.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

San Antonio on omatoimikohde.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Ympäristövero San Antonio

Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Pankkiautomaatteja.

Aikaero

Suomen aika -1 tunti

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Lue myös Hyvä tietää -osio sekä Tjäreborgin matkaehdot.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika riippuu lentoyhteyksistä ja vaihtoajan pituudesta.

Näin matkustat tänne

San Antonioon voit matkustaa vuoden ympäri joustavasti reittilennoilla. Lento laskeutuu Ibizan lentokentälle.
Suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen, jotta pääset sujuvasti hotelliisi. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Ajoaika Ibizan lentokentältä San Antonioon on n. 30-45 min (n. 20 km), riippuen muusta liikenteestä.
Sää
 • tammikuu
15°7°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°7°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
16°9°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
19°11°
7
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°14°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
26°18°
10
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°21°
11
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°22°
10
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°20°
7
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
23°15°
6
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°12°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°9°
5
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – San Antonio
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.