Matkat – Playa Dorada/Costa Dorada

Playa Dorada sijaitsee Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolla pitkien, kutsuvien hiekkarantojen äärellä.
Playa Doradan lomakohde sijaitsee aivan Puerto Platan kaupungin ulkopuolella. Täällä voit nauttia kultaisista palmujen reunustamista rannoista ja majoittua mukavassa hotellissa. Aivan kohteen lähellä on kauppoja sekä monenlaisia ravintoloita, ja sen ympärillä levittäytyy vehreä viidakko, joka kohoaa ylös Pico Isabel de Torres -vuoren rinteille. Playa Dorada on yksi pohjoisrannikon parhaiten järjestetyistä ja mukavimmista kohteista, jossa All Inclusive -hotellit reunustavat helminauhan lailla rantaa. Erona moniin etelärannikon kohteisiin täällä on paljon nähtävää myös rannan ja hotellialueen ulkopuolella. Voit esimerkiksi tehdä jännittäviä retkiä vehreään luontoon, käydä ihailemassa lähellä sijaitsevia vesiputouksia tai vaikkapa matkustaa bussilla Puerto Plataan. Illan tullen voit joko pysytellä hotellissasi tai lähteä tutustumaan paikalliseen yöelämään, jota säestävät bachata, merengue ja salsa.

Karibian edullisimmat hinnat

Moni huomaa Playa Doradassa ilokseen, että matkakassa riittääkin täällä hieman pidempään. Vaikka hotellissa olisikin All Inclusive, voi silti olla hauskaa kokeilla paikallista ravintola-
ja yöelämää, ja edullisten hintojen ansiosta voitkin maistella kaikenlaista. Tuoreista äyriäistä valmistetut ruuat ovat paikallinen hieno erikoisuus, ja voit helpostikin saada maittavan illallisen alle kympillä.

Rantaelämää

Playa Doradan rannat ovat leveitä ja pitkiä, ja niillä on hienoa, kultaista hiekkaa sekä paljon tilaa niin rentoutumiselle kuin erilaisille aktiviteeteillekin. Jos aurinko paistaa liian kuumasti, voit lähteä snorklaamaan, melomaan tai kokeilemaan purjelautailua. Pohjoisrannikolla on usein hyvät tuuli- ja aalto-olosuhteet, mikä tekee erilaisista vesiurheilulajeista entistä kiinnostavampia.

Lapsiystävällinen Playa Dorada

Jos matkustat Playa Doradaan lasten kanssa ja haluat asua rannalla, Iberostar Costa Dorada -hotelli on kuin sinulle tehty. Hotellilla on suuri, tilava allasosasto, ja rantakin on vain muutaman askelen päässä. All Inclusive kuuluu hintaan, mikä tekee perhelomastasi helpon ja vaivattoman.

Koe Dominikaaninen tasavalta

Jos maltat poistua rannalta hetkeksi, suosittelemme retkeä Puerto Plataan, joka on eloisa dominikaanikaupunki. Täällä koet aitoa paikallista tunnelmaa värikkäiden talojen ja tunnelmallisten baarien keskellä. Jos pelaat golfia, sinun kannattaa suunnistaa Playa Doradan kuuluisalle, Robert Trent Jonesin suunnittelemalle 18-reikäiselle kentälle, jolla on leveät väylät ja korkea tasoitusraja. Puerto Platasta menee myös maisemahissi Pico Isabel de Torres -vuoren huipulle, jolla voi nauttia upeasta näkymästä ja vehreästä luonnosta.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Perhehotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • All Inclusive
  • Upeita hiekkarantoja
  • Edullisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Playa Dorada/Costa Dorada

Tee matkahaku – Playa Dorada/Costa Dorada