Hotellit (8)

Matkat – Puerto Plata

Puerto Platan alueella sinua odottavat pitkät rannat, vehreä luonto ja monipuolinen valikoima tekemistä ja nähtävää sekä edullinen hintataso.
Tjäreborgilla on pohjoisrannikon suurimman kaupungin Puerto Platan ulkopuolella kaksi viihtyisää kohdetta Playa Dorada ja Cabarete. Täällä sinua odottavat ihana rantaelämä, hyvin varustellut hotellit, joihin sisältyy All Inclusive sekä monipuoliset retkimahdollisuudet ja paljon nähtävää lähistöllä.

Rantaelämää Dominikaanisessa tasavallassa

Cabarete ja Playa Dorada houkuttelevat molemmat kilometrejä pitkillä rannoillaan, jotka sopivat yhtä hyvin sekä purjelautailuun että auringonottamiseen ja uimiseen. Jos nälkä tai jano yllättää, voit siirtyä aurinkotuoliltasi rantakadulle, jonne pääset sekä rannalta että pääkadulta. Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolla on yhteensä satoja kilometrejä rantoja, ja jos kaipaat vaihtelua Cabareten ja Playa Doradan rantoihin, voit lähteä Sosuaan tai tutustumaan Puerto Platan johonkin pienempään rantaan.

Tjäreborgin hotellit Puerto Platan alueella

Puerto Platan alue sopii mainiosti sekä lapsiperheille, pariskunnille että muille lomailijoille. Täällä on hotelleja, joihin sisältyy All Inclusive, rannalla sijaitsevia hotelleja, lapsiystävällisiä hotelleja ja kaikkea siltä väliltä. Jos haluat viettää lomasi rannalla, voit nauttia olostasi hotellin aurinkotuolilla ja jos taas haluat lähteä kokeilemaan purjelautailua, hotellin henkilökunta auttaa sinut mielellään alkuun.

Koe Dominikaaninen tasavalta

Vaikka Puerto Platan alueen rannat ovatkin houkuttelevia, täällä on myös paljon muuta tekemistä ja nähtävää. Voit esimerkiksi lähteä sisämaassa sijaitseviin luonnonpuistoihin, pelata kierroksen golfia jollain rannikon erinomaisista golfkentistä tai kokeilla maan kansallisurheilulajia baseballia. Voit myös hioa purjelautailu- ja leijasurffaustaitojasi, sillä täällä on kerrassaan mahtavat olosuhteet vesiurheilulajien harrastamiseen.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Puerto Plata

Matkakohteet – Puerto Plata

Playa Dorada/Costa Dorada
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
  • Yöelämä
  • Ostokset
Playa Doradassa voit viettää sekä aktiivista että rentouttavaa lomaa, ja All Inclusive sisältyy hintaan.
Cabarete
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Cabaretessa voit viettää rentouttavan loman vaikka surffaten ja upeita auringonlaskuja ihaillen. Kun varaat hotellin, jossa on All Inclusive -mahdollisuus, voit nauttia lomastasi vieläkin enemmän.