Cabarete sopii sekä surffaajien matkakohteeksi että niille, jotka haluavat lomailla värikkäissä, trooppisissa maisemissa.
Cabarete on viihtyisä rantakohde Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolla. Kylässä vallitsee hieman boheemi tunnelma, ja se on hyvin suosittu surffaajien keskuudessa, joita saapuu tänne kaikkialta maailmasta. Cabaretessa kaikkialla vallitsee rento, ystävällinen ja viihtyisä tunnelma. Itse kylä ei ole kovin suuri, sillä se koostuu oikeastaan vain rannasta ja yhdestä kadusta, jonka päästä päähän kulkee vartissa. Kadun varrella on kuitenkin niin monia jännittäviä putiikkeja, ravintoloita ja baareja, että niissä riittää tutkittavaa koko loman ajaksi. Koska monet ravintolat sijaitsevat meren läheisyydessä, voit nauttia samalla myös merituulesta ja näkymistä.

Rantaelämää Cabaretessa

Rannan edustalla sijaitsevan koralliriutan ja sisämaan vuorien ansiosta Cabaretessa on ihanteelliset olosuhteet sekä leijasurffauksen että purjelautailun harrastamiseen. Jos lähdet kokeilemaan näitä aktiviteetteja, et taatusti ole yksin palmujen reunustamalla, kolmen kilometrin pituisella rannalla, jonka 27-asteisesta vedestä nauttii paljon väkeä. Ihmisvilinää riittää myös rannan baareissa ja ravintoloissa, joissa monet nauttivat yöelämän rennosta ja ystävällisestä tunnelmasta.

Koe Dominikaaninen tasavalta

Vaikka Cabareten rannalta ei oikein malttaisikaan poistua, saareen tutustuminen on vaivan arvoista. Puerto Platan ihastuttava pikkukaupunki sijaitsee tunnin bussimatkan päässä Cabaretesta. Matka itsessään on jo elämys, ja perillä voit tehdä ostoksia pikkukaupoissa, katsella elämänmenoa ja vaikkapa hypätä maisemahissiin, joka vie sinut Pico Isabel de Torres -vuoren huipulle nauttimaan rannikolle ja merelle avautuvasta näköalasta.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paljon ravintoloita
  • Edullisia ravintoloita
  • Hyvä purjelautailu- ja leijalautailukohde

Muiden mielipiteet kohteesta Cabarete

Tee matkahaku – Cabarete