Cabarete sopii sekä surffaajien matkakohteeksi että niille, jotka haluavat lomailla värikkäissä, trooppisissa maisemissa.
Cabarete on viihtyisä rantakohde Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolla. Kylässä vallitsee hieman boheemi tunnelma, ja se on hyvin suosittu surffaajien keskuudessa, joita saapuu tänne kaikkialta maailmasta. Cabaretessa kaikkialla vallitsee rento, ystävällinen ja viihtyisä tunnelma. Itse kylä ei ole kovin suuri, sillä se koostuu oikeastaan vain rannasta ja yhdestä kadusta, jonka päästä päähän kulkee vartissa. Kadun varrella on kuitenkin niin monia jännittäviä putiikkeja, ravintoloita ja baareja, että niissä riittää tutkittavaa koko loman ajaksi. Koska monet ravintolat sijaitsevat meren läheisyydessä, voit nauttia samalla myös merituulesta ja näkymistä.

Rantaelämää Cabaretessa

Rannan edustalla sijaitsevan koralliriutan ja sisämaan vuorien ansiosta Cabaretessa on ihanteelliset olosuhteet sekä leijasurffauksen että purjelautailun harrastamiseen. Jos lähdet kokeilemaan näitä aktiviteetteja, et taatusti ole yksin palmujen reunustamalla, kolmen kilometrin pituisella rannalla, jonka 27-asteisesta vedestä nauttii paljon väkeä. Ihmisvilinää riittää myös rannan baareissa ja ravintoloissa, joissa monet nauttivat yöelämän rennosta ja ystävällisestä tunnelmasta.

Koe Dominikaaninen tasavalta

Vaikka Cabareten rannalta ei oikein malttaisikaan poistua, saareen tutustuminen on vaivan arvoista. Puerto Platan ihastuttava pikkukaupunki sijaitsee tunnin bussimatkan päässä Cabaretesta. Matka itsessään on jo elämys, ja perillä voit tehdä ostoksia pikkukaupoissa, katsella elämänmenoa ja vaikkapa hypätä maisemahissiin, joka vie sinut Pico Isabel de Torres -vuoren huipulle nauttimaan rannikolle ja merelle avautuvasta näköalasta.
Hyvä tietää
 • Rantahotelleja
 • Upeita hiekkarantoja
 • Paljon ravintoloita
 • Edullisia ravintoloita
 • Hyvä purjelautailu- ja leijalautailukohde
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Cabarete

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
Cabareten pitkällä hiekkarannalla tuulee usein enemmän kuin saaren muilla rannoilla. Ranta kuuluukin maailman kymmenen parhaan leijasurffaukseen soveltuvan rannan joukkoon. Jotkin rantabaarit ja -ravintolat vuokraavat aurinkotuoleja ja -varjoja, mutta ne kuuluvat usein myös hotellien palveluihin. Dominikaanisen tasavallan rannikolla on yli 500 kilometrin pituudelta upeita rantoja, aina suurista turistirannoista pieniin, syrjäisiin paratiisirantoihin. Pienille rannoille päästäkseen on mentävä turistialueiden ulkopuolelle. Dominikaanisessa tasavallassa rannat ovat yleensä matalia ja vesi kirkasta.

Sosua Beach – suosittu ranta ja koralliriutta

Hienohiekkainen ja kirkasvetinen Sosua Beach on yksi saaren suosituimmista rannoista. Rannan edustalla, noin 30 metrin päässä vesirajasta on koralliriutta, jonka ansiosta ranta soveltuu erinomaisesti snorklaukseen.

Playa Grande – kaunis hiekkaranta

Puerto Platan lähellä sijaitsee Playa Granden puolentoista kilometrin pituinen paratiisiranta, jota ympäröi vehreä kasvillisuus. Myös idempänä, Samanan alueella, on kilometrikaupalla kauniita rantoja.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Cabareten rannan tuntumassa sijaitsee pitkä rivi ravintoloita ja baareja, joihin pääsee joko pääkadun tai rannan puolella.

Ruoka ja juoma Dominikaanisessa tasavallassa

Dominikaaninen tasavalta on värikäs sekoitus eri kulttuureja, mikä on vaikuttanut myös maan ruokakulttuuriin. Espanjalaisten, afrikkalaisten ja ranskalaisten vaikutteiden seurauksena on syntynyt comida criolla, joka on maukasta, yksinkertaista ja miedosti maustettua ruokaa.

Liha ja kala

Liha muodostaa saaren ruokakulttuurin perustan, ja sian-, naudan- ja vuohenlihaa sekä kanaa käytetään runsaasti. Kalaa ja äyriäisiä pidetään suurena herkkuna, ja niitä saa monista ravintoloista. Suosittuja äyriäisiä ovat simpukat, katkaravut ja hummeri. Dominikaanisessa tasavallassa on monia paikallisia ruokalajeja. Yksi suosituimmista on sancocho, johon tulee riisiä, papuja ja lihaa. Grillattu sianliha ja kana friteeratun banaanin kera on myös suosittua ruokaa.

Mausteet

Monet saarella käytetyistä mausteista, kuten oregano ja chili, saadaan suoraan luonnosta. Mausteiden monipuolisuudesta huolimatta dominikaaninen ruoka ei ole erityisen vahvasti maustettua. Saaren omat mausteet ovat hauska ja käytännöllinen tuliainen, ja niitä voi ostaa edullisesti.

Hedelmät

Dominikaaninen tasavalta on kuin suuri kasvihuone, jossa viihtyy monia hedelmäpuita. Täällä tuoreita hedelmiä on saatavilla vuoden ympäri edullisesti. Jos siis pidät hedelmistä, olet todellakin saapunut paratiisiin! Maista saarella kasvanutta ananasta, papaijaa, mangoa ja kookospähkinää. Myös tavanomaisemmat hedelmät, kuten banaanit ja melonit, maistuvat täällä erityisen hyvältä, sillä ne ovat saaneet kypsyä kunnolla auringossa.

Vihannekset

Vihannekset ovat myös tärkeä osa monia ruokalajeja, ja niitä käytetään sekä salaateissa että lämpimissä ruuissa. Tavallisimpia vihanneksia ovat salaatti, kaali, tomaatti, sipuli, kurkku ja usein myös avokado. Perunaa ja platanoa eli keittobanaania käytetään myös paljon pääruokien lisukkeena. Platano on yksi kansallisruuista, ja sitä voi maistaa joko friteerattuna, paistettuna tai keitettynä.

Riisi

Pieniä riisiviljelmiä on lähes kaikkialla saarella. Riisi onkin dominikaanien tärkein ravinnonlähde ja muodostaa jopa neljäsosan köyhimpien ruokavaliosta.

Rommi

Yksi tavallisimmista Karibian juomista on rommi. Ennen vanhaan vain merirosvot, merimiehet ja banaanivaltioiden machomiehet joivat rommia, mutta nykyisin siitä on tullut kaikkien suosima juoma. Rommi valmistetaan sokerinvalmistuksen sivutuotteista, kuten melassista ja sokeriruokojen mehusta. Rommityyppi, jota valmistusprosessissa syntyy, riippuu veden määrästä ja säilytystavasta.

Rommia on kolmenlaista tyyppiä: valkoista, kultaista ja añejoa.

Ron Blanco – valkoinen rommi
Yleisin rommityyppi. Vaalea, kuiva, korkea alkoholipitoisuus.

Ron Dorado – kultainen rommi
Matalampi alkoholipitoisuus, joka tekee mausta ja aromista täyteläisemmän.

Ron Añejo
Erityisen hieno rommi. Golden rum -rommia (eräänlaista añejo-rommia) kypsytetään useita vuosia puutynnyrissä oikean maun saavuttamiseksi. Tässä rommissa on täyteläisin maku, ja sitä voi verrata konjakkiin.

Kolme Dominikaanisen tasavallan tunnetuinta ja tavallisinta rommimerkkiä ovat "kolme B:tä" – Brugal, Bermudez ja Barceló. Niitä voi ostaa jokaisesta kadunkulmasta, ja jos haluat ensin maistiaiset, näitä merkkejä myydään useimmissa baareissa.

Olut

Saarelta saa monia erityyppisiä oluita, joista tunnetuin on Presidente. Muita paikallisia oluita ovat Quisqueya ja Bohemia. Tarjolla on myös ulkomaisia oluita, kuten meksikolaista Coronaa ja amerikkalaista Budweiseria.

Viini

Useimmat viinit tulevat Espanjasta, Chilestä, Argentiinasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista. Tuontiviinit ovat yleensä kalliimpia. Paikallisia viinejä tuotetaan pieninä määrinä yksittäisillä pienillä viinitiloilla, jotka sijaitsevat maaseudulla.

Mama Juana on paikallinen juoma, johon tulee rommia, punaviiniä ja hunajaa sekä salaisia ainesosia. Aito paikallinen erikoisuus ja varsinainen makuelämys!

Paikallisia erikoisuuksia

La bandera dominicana: Lihaa tai kanaa, riisiä ja papuja.
Sancocho: Täyttävä lihamuhennos.
Quipe: Öljyssä paistettuja lihapullia.
Chicharrones de pollo: Paneroituja kanapaloja, joita saa melkein kaikkialta kadunkulmien pikkukioskeista.
Frito verde: friteerattuja banaanisiivuja
Majarete: Makea, kermainen maissivanukas, johon tulee kookosmaitoa, vaniljaa ja kanelia

Juomaraha

Ravintolalaskuun lisätään usein 16 prosentin vero. Tapana on myös jättää juomarahaa 10 prosenttia laskun loppusummasta.
Cabaretessa on paljon pieniä baareja ja klubeja sekä useita yökerhoja. Yöelämä on keskittynyt rannalle, jolla baareja on vieri vieressä.
Ostokset
Cabaretessa on noin 3,5 kilometriä pitkä pääkatu, jonka varrella on vaatekauppoja, matkamuistomyymälöitä ja minimarketteja. Myynnissä on paljon käsityöitä, kuten tauluja ja puuveistoksia.

Santo Domingo

Pääkaupunki Santo Domingossa paras ostosvalikoima on Calle del Conde-, Calle Duarte- ja Calle Mella -nimisillä kaduilla. Täällä on tietenkin myös useita suuria ostoskeskuksia, kuten Blue Mall, Acropolis, Nacional, Plaza Criolla ja Galerias Comerciales, joista saa lähes mitä tahansa.

Santiago

Santiagossa on useita suuria ostoskeskuksia, joista suurin valikoima on Nacionalissa. Keskustassa on myös paljon pieniä kauppoja. Suosituin ostoskatu on nimeltään Calle del Sol.

Puerto Plata

Jos kaipaat suurempaa ostosvalikoimaa, Puerto Platan kaupunkiin on Cabaretesta vain noin puolen tunnin taksimatka. Sieltä voit ostaa esimerkiksi saaren nyt jo kadonneen alkuperäiskansan, tainojen, taide-esineitä. Kaupungissa on myös useita suuria ostoskeskuksia ja paljon pienempiä kauppoja, joista voi ostaa vaatteita, kenkiä ja matkamuistoja. Suurin tavaratalo on Malecon-kadun alkupäässä sijaitseva La Sirenas, ja toinen iso ostoskeskus on Tienda Jimenez, joka on keskittynyt vaatteisiin. Lisäksi kaupungissa on suuri elintarvikeliike Tropical. Puerto Platassa on myös Brugal-rommin tislaamo, jossa rommia voi maistaa.

Meripihka

Dominikaanisen tasavallan meripihka on kenties maailman hienointa. Parhaat kaupat upeiden meripihkakivien ostoon löydät Santo Domingosta ja Puerto Platasta.

Larimar

Turkoosi korukivi, jota esiintyy vain Hispaniolan saarella.

Taulut

Haitilaista taidetta pidetään Karibian parhaana. Varo kuitenkin halpoja väärennöksiä.

Keramiikka

Kasvottomat nuket, muñecas sin rostros, symboloivat saaren monikulttuurista väestöä.

Rummut

Voodooseremonioissa käytettävät rummut soveltuvat myös matkamuistoiksi.

Sikarit

Käsinrullattuja sikareita voi ostaa edulliseen hintaan.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Cabaretessa suurin osa aktiviteeteista liittyy luonnollisesti veteen. Täällä voit harrastaa surffausta, purjehdusta, snorklausta ja sukellusta sekä pelata tennistä.

Golf

Dominikaanisessa tasavallassa on 21 golfkenttää. Lähimpänä Cabaretea sijaitsevat 18-reikäiset kentät Playa Dorada Golf Course ja Playa Grande Golf Course.

Luonnonpuistot

Saarella on useita luonnonpuistoja, joissa voi vierailla. Luonnonsuojelualueille ja vuoristovaelluksille voi lähteä ainoastaan oppaan seurassa.

Purjelautailu ja leijasurffaus

Cabareten ranta tarjoaa erinomaiset puitteet surffaukselle. Ranta onkin yksi maailman kymmenestä parhaasta purjelautailuun ja leijasurffaukseen soveltuvista rannoista. Rannalla voi sekä vuokrata surffilautoja että osallistua kursseille. Helmikuun lopussa täällä järjestetään leijasurffauksen MM-kisat.

Baseball

Baseball on Dominikaanisen tasavallan kansallisurheilulaji. Kausi kestää lokakuusta helmikuuhun, ja maan liigassa pelaa kuusi joukkuetta.

Lennot

Vol Air -lentoyhtiö liikennöi maan suurimpien kaupunkien eli Santo Domingon, Puerto Platan ja Punta Canan välillä.

Paikallisbussit

Cabareten ja Puerto Platan välillä kulkee bussilinja. Vakituisia aikatauluja ja pysäkkejä ei ole, vaan bussin voi viittoa pysähtymään pääkadun varrelle. Busseissa on ahdasta, mutta niillä matkustaminen on edullista. Cabaretesta on Puerto Plataan vain noin 33 kilometriä, mutta matkaan kannattaa varata reilusti aikaa, sillä kuljettaja päättää reitin sen perusteella, missä hän uskoo olevan asiakkaita.

Caribe Tours
Pidemmille matkoille voi lähteä kätevästi Caribe Toursin ilmastoiduilla busseilla, joissa on kattavampi palvelu. Bussiasemia on maan suurimmissa kaupungeissa. Bussimatka Puerto Platasta Santo Domingoon kestää noin 4 tuntia.

Paikalliset juhlapäivät

Pääsiäisviikko, Semana santa, on Dominikaanisen tasavallan tärkein juhla, ja sitä vietetään seuraavan kerran 13.4.-20.4. (pitkäperjantai19.4.) 2019. Juhlan aikaan kaikissa lomakohteissa on hyvin vilkasta. Pääsiäisviikolla moottoriajoneuvoilla tapahtuva vesiurheilu on kokonaan kiellettyä, ja ilman moottoria tapahtuva vesiurheilu voi myös olla osittain tai kokonaan kiellettyä.

Juhlat ja karnevaalit

Dominikaanisen tasavallan elämää värittävät monenlaiset juhlat. Suosittuja ovat esimerkiksi Santo Domingon ja Puerto Platan merengue-festivaalit. Tanssin lisäksi festivaaleihin kuuluu muun muassa käsityönäyttelyitä, urheilukisoja ja monenlaisia esityksiä.

Jazzfestivaali
Cabaretessa järjestetään vuosittain suosittu jazzfestivaali, Dominican Republic Jazz Festival, joka tunnetaan koko Karibian alueella.

Joulu ja uusivuosi
Kuten monissa muissakin maissa, joulu on Dominikaanisessa tasavallassa perhejuhla. Joulupäivällistä syödään kotona, ja sen jälkeen paikalliset lähtevät usein ulos tanssimaan. Uusivuosi on perinteisesti hieman riehakkaampi juhla. Hotellit koristellaan kauniisti, ja niissä järjestetään joulu- ja uudenvuodenpäivällisiä sekä monenlaista ohjelmaa.

Karnevaalit
Dominikaanisessa tasavallassa karnevaaleja vietetään helmikuussa, ja ne ovat hyvä tilaisuus päästä näkemään monenlaisia perinneasuja. Lomakohteissa karnevaaliaikaa ei juuri huomaa, mutta Puerto Platan rantakadulla on vilinää ja vilskettä helmikuun jokaisena viikonloppuna. Karnevaaliaika huipentuu itsenäisyyspäivään 27. helmikuuta, jolloin järjestetään karnevaalikulkueita, pukeudutaan perinteisiin asuihin ja huvitellaan monin eri tavoin. Suurimmat karnevaalit pidetään La Vegan kaupungissa, joka sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä Puerto Platasta Santo Domingoon päin.
Auringon ja uimisen lisäksi Dominikaanisella tasavallalla on tarjottavanaan myös paljon muuta. Saaren eri osissa on monenlaisia nähtävyyksiä.

Santiago

Maan toiseksi suurimmassa kaupungissa Santiagossa on paljon nähtävää, esimerkiksi Museo Histórico Fortaleza San Luis tai historiallinen museo San Luis Fort Museum, joka toimi aiemmin vankilana. Kaupungin puistossa voi ihailla suurta monumenttia, Monumento a los Héroes de la Restauraciónia, joka on suosittu käyntikohde paikallisten keskuudessa.

Cabareten luolat

Noin kahden kilometrin päässä Cabareten pääkadulta sijaitsevat Cabareten luolat. Ne ovat kalkkikiviluolia, jotka olivat muinoin tärkeitä paikkoja taino-kansan uskonnollisissa seremonioissa. Opastettu kierros luolissa kestää noin kaksi tuntia.

Santo Domingo

Maan pääkaupunkiin Santo Domingoon on Puerto Platasta noin neljän tunnin bussimatka. Täällä voit muun muassa nähdä Amerikan vanhimman katedraalin, Kristoffer Kolumbuksen talon, Calle los Damasin kadun ja Calle El Conden ostoskadun.

Puerto Plata

Puerto Platassa on monenlaisia nähtävyyksiä, kuten San Felipen katedraali ja San Felipen linnoitus Malecon-rantakadun varrella. Vanhassa kaupunginosassa on värikkäitä viktoriaanisen ajan puutaloja. Kaupungissa on myös maisemahissi, jolla pääsee Pico Isabel de Torres -vuoren huipulle, sekä meripihkamuseo ja Brugalin tislaamo.
Kulkuyhteydet
Dominikaanisessa tasavallassa on paljon nähtävää, joten sinun kannattaa ehdottomasti kierrellä saaren eri kolkissa lomasi aikana, jolloin pääset tutustumaan paikalliseen väestöön ja heidän arkielämäänsä. Emme suosittele auton vuokraamista saarella, koska liikenne on todella hektistä.

Taksi

Valtion omistamat taksiautot ovat beigejä ja näyttävät samalta kaikkialla. Jotkut taksit käyttävät taksamittaria, mutta yleensä kuljettaja ja matkustaja sopivat hinnasta etukäteen. Suurimmilla hotelleilla on omia takseja, joiden hinnasto on nähtävissä vastaanotossa. Taksimatka Cabaretesta Puerto Plataan kestää noin puoli tuntia. Carro publicot ovat henkilöautoja, jotka toimivat paikallisbussien tapaan. Kyytiin noustaan pääkadun varrelta, sillä varsinaisia bussipysäkkejä ei ole. Autojen katoilla on kyltti "transporte" sekä auton reitti. Matkaan lähdetään, kun asiakkaita on noussut kyytiin tarpeeksi, ja hinta määräytyy matkustajamäärän mukaan.

Mopotaksi

Paikallinen väestö liikkuu tavallisesti mopotakseilla. Emme kuitenkaan suosittele niitä, sillä ne voivat olla muita matkustusmuotoja vaarallisempia. Tulet suurella todennäköisyydellä näkemään kokonaisia perheitä matkustamassa mopotaksilla. Jos kuitenkin päätät nousta mopotaksin kyytiin, sovi hinnasta etukäteen ja maksa vasta, kun olet päässyt sovittuun päämäärään.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin suomenkielistä opaspalvelua.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Lisäksi suositellaan A-hepatiittisuojaa sekä harkinnanvaraisena B-hepatiittisuojaa.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Suojautuaksesi hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan, suosittelemme hyttyskarkotetta ja vaaleita, pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Dominikaaninen peso (DOP). American Express, Mastercard ja VISA -luottokortit käyvät useimmissa paikoissa. Monissa hotelleissa, kaupoissa sekä myös takseissa voi maksaa US-dollareilla.
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Talvella - 6 tuntia vähemmän kuin Suomessa, - 7 tuntia kesällä.

Sähkö

110 v. Muuntaja ja adapteri tarvitaan. 220 volttisille laitteille tarvitaan muuntaja.

Kieli

Espanja.

Lisätiedot

Lomakohteessa on paljon korkeuseroja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Näin matkustat tänne

Cabareteen voit matkustaa reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa. Lento laskeutuu Puerto Plataan.
Suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen, jotta pääset sujuvasti hotelliisi. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Lento laskeutuu Puerto Plataan. Kuljetus lentokentältä Cabareteen kestää n. 30 min (n. 20 km).
Sää
 • tammikuu
28°17°
6
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
28°17°
7
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
29°18°
7
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
30°18°
7
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°20°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
32°20°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
32°21°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • elokuu
33°21°
8
Aurinkotuntia/pv
29°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
33°21°
7
Aurinkotuntia/pv
29°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
32°20°
7
Aurinkotuntia/pv
29°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
30°19°
6
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
28°18°
6
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Cabarete
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.