Matkat – Antigua

Antigua

Antigua on jo pitkään ollut yksi Karibian tuntemattomimmista helmistä. Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus muuttaa asia! Varaa matka Tjäreborgilta saarelle, jossa on 365 rantaa – yksi vuoden jokaiselle päivälle.

Turkoosinsinen meri, huojuvia palmuja ja valkoisia rantoja. Lisäksi hyvää ruokaa, mielenkiintoisia retkikohteita ja rento tunnelma. Antigua tarjoaa parasta Karibialla – sopivassa koossa. Tjäreborgin matkalla voit itse joustavasti valita lähtöpäivän ja lomasi pituuden.

Tjäreborgin Antigua

Ennen kaikkea Antigua on tunnettu valkoisista, kauniista rannoistaan. Suurin osa saaren 365 rannasta sijaitsee länsirannikolla suojassa tuulelta, ja auringonoton ja uimisen lisäksi täällä voit viihtyä monien vesiurheilumahdollisuuksien parissa. Länsipuolella sijaitsee myös suurin osa Tjäreborgin huolella valituista hotelleista. Jos matkustat aikuisten kesken, suosittelemme Prime Select Galley Bay Resortia, viihtyisää ja romanttista All Inclusive -hotelliamme, jossa on ikäraja 18 vuotta.

Näkemistä ja tekemistä

Antigua tarjoaa paljon uusia kokemuksia. Vanha laivaston telakka, Nelson's Dockyard, on yksi suositeltava retkikohde, aivan kuten Shirley Heights, jonne ihmiset kokoontuvat joka päivä katsomaan saaren upeinta auringonlaskua. Pääkaupunki St. John'sissa voit ostella yksinkertaisempia tavaroita. Antigualla on yleisesti ottaen hyvä taso ravintoloissa, ja ateriat ovatkin ihastuttava sekoitus eurooppalaista, karibialaista ja afrikkalaista ruokaa.

Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Antigua

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
28°19°
7
Aurinkotuntia/pv
15
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
28°19°
7
Aurinkotuntia/pv
16
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
29°19°
8
Aurinkotuntia/pv
18
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
30°22°
7
Aurinkotuntia/pv
18
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
30°22°
7
Aurinkotuntia/pv
17
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°23°
7
Aurinkotuntia/pv
15
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°23°
7
Aurinkotuntia/pv
14
Sateettomia päiviä
 • elokuu
31°23°
7
Aurinkotuntia/pv
14
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
31°23°
7
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
30°22°
7
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°22°
7
Aurinkotuntia/pv
13
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
29°20°
7
Aurinkotuntia/pv
14
Sateettomia päiviä
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä yhdellä tai kahdella vaihdolla noin 16-18 tuntia. Vaihtelee lentoreitityksen mukaan

Näin matkustat tänne

Antigualle voit matkustaa joustavasti reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja määritellä itse haluamasi matkan pituuden.
Antigualle matkustat joustavasti reittilennoilla vuoden ympäri ja valitset itse, kuinka kauan lomailet.
Esim. Condor lentää Frankfurtista talvikaudella (marras-maaliskuu). Myös muita lentovaihtoehtoja on tarjolla. Condorilla lentoaika Frankfurtista n. 10 tuntia.
Kuljetukset eivät sisälly hintaan. Taksi tai etukäteen varattu kuljetus. Useimpiin hotelleihin matka kestää n. 30 minuuttia.
Kohdefakta

Palvelumme

Antigua on omatoimikohde.

ECPAT

Olemme olleet jo vuodesta 1999 aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia. Tarkista ennen matkalle lähtöä, että passisi on täysin ehjä ja että passissa on yksi tyhjä sivu.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Antigua. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Suositus: Kurkkumätä-jäykkäkouristus, MPR, hepatiitti A ja B.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Suojautuaksesi hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan, suosittelemme hyttyskarkotetta ja vaaleita, pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Itä-Karibian dollari (XCD). Yhdysvaltojen dollari hyväksytään laajalti, molemmat valuutat ovat sidottuna toisiinsa. Pankkiautomaatteja.

Aikaero

Talviaika: Suomen aika - 6 tuntia. Kesäaika: Suomen aika -7 tuntia

Sähkö

110 V. Adapteri tarvitaan (myös muuntaja, mikäli et voi vaihtaa sähkölaitettasi 110 V teholle).

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tee matkahaku