Supetar, Brac

Tanssimatka Kroatiaan

Ajankohta: 10.–17.5.2024
Kohde: Kroatia, Brac
Hinta: alk. 1 075,- /hlö
Täynnä!

Miltä kuulostaisi varaslähtö kesään? Nyt on hyvä hetki lähteä aktiivilomalle Kroatiaan, kauniille Bracin saarelle ja upeaan Waterman Supetrus Resort hotelliin.

Tanssilajeina tällä matkalla on fusku, rumba, salsa, bachata ja bugg. Tanssin pyörteissä löytyy samanhenkistä seuraa ja uusia ystäviä, koska tanssi luonnollisella tavalla tutustuttaa ihmiset. Luvassa on myös iltatansseja ja mukavaa rentoa yhdessäoloa. Opettajat rohkaisevat lähtemään matkalle, vaikka omaa ystävää ei saisikaan houkuteltua mukaan.

Tanssin lisäksi voimme nauttia saaren ravintolatarjonnasta isommissakin seurueissa. Kroatiassa on kaikkea: upeita rantoja, kauniita maisemia ja paljon erilaisia aktiviteetteja.

 • Tanssin riemua
 • Yhdessäoloa
 • Kokeneet ohjaajat Marika ja Kimmo Lasanen
Tanssin pyörteissä
Waterman Resort
Waterman Supetar Resort

Lisätietoa ja alustava ohjelma

Opetus sovitetaan ryhmän tason mukaiseksi. Kurssilla toimii parinvaihto, joten omaa paria ei tarvita.
Tanssikurssit pidetään pääsääntöisesti klo 10–12, jotta loppupäivästä jää aikaa muuhun lomailuun.
Paritasapainoa, eli sitä kuinka paljon seuraajia on suhteessa viejiin, voidaan tarvittaessa joutua rajaamaan. Tämän vuoksi ilman paria ilmoittautuvien seuraajien kannattaa ilmoittautua ajoissa, jotta varmistaa paikkansa matkalle.

Päiväohjelma on alustava ja siihen voidaan tehdä muutoksia paikan päällä.

Esimerkki aktiivilomaviikosta

Perjantai: Saapuminen kohteeseen
Lauantai: Fusku klo 10–12
Sunnuntai: Salsa klo 10–12
Maanantai: Rumba klo 10–12
Tiistai: Vapaapäivä
Keskiviikko: Bachata klo 10–12
Torstai: Bugg klo 10–12
Perjantai: Kotimatka

Ohjatusta tanssista matkalla vastaavat Marika ja Kimmo Lasanen. Aktiiviloman tarkempi päiväkohtainen ohjelma toimitetaan matkan ostaneille viimeistään kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Viikon ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme tekijänoikeudellista syistä.

Matkan hinta

1 075,-/henkilö – Kaksio, parveke ympäristön suuntaan. Noa Roko -rakennus.
1 375,-/henkilö – Kaksio, parveke ympäristön suuntaan, yhden henkilön käyttöön. Noa Roko -rakennus.

Jos olet lähdössä yksin matkalle, sinun tulee varata huoneisto omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneistossa.

Lisämaksusta mahdollista saada myös muita huonetyyppejä saatavuuden mukaan, lisätietoja: groups@tjareborg.fi

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Kroatiaan
 • Matkatavarat lennolla (23+8 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
 • Monipuolinen viikko-ohjelma

Lisämaksusta:

Ohjaajat

Tanssigurun tanssinopettajat

Kimmo ja Marika Lasanen Tanssikoulu TanssiGurusta

Opettajina toimivat Kimmo ja Marika Lasanen Tanssikoulu TanssiGurusta. He ovat kokeneita ja ammattitaitoisia tanssinopettajia ja heidän intohimonsa on suomalaisten lavatanssien lisäksi karibialaisissa lattareissa, joita tällä reissulla myös opetellaan. Kimmon ja Marikan opetus on loogisesti etenevää ja selkeää. Tunneilla on rento ilmapiiri ja tanssia opetellaan hymy huulilla. Opetuksessa painotetaan vartalolähtöistä vientiä/seuraamista ja päämääränä on aina, että tanssi tuntuu hyvältä molemmista. Kimmo ja Marika ovat tehneet tanssimatkoja Kuubaan 10 vuoden ajan ja sen lisäksi useita Euroopan tanssimatkoja. Tanssimatkat ovat olleet pidettyjä ja niiden suosiosta kertoo myös se, että osallistujat haluavat lähteä matkalle mukaan aina uudelleen ja uudelleen.

Majoitus ja lennot

Waterman Supetrus Resort

Waterman Supetrus Resort

Hotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä Supetarin kylässä. Hotellista on mukava kävelymatka kylän viehättävään satamaan, jossa on kauppoja, ravintoloita ja baareja. Hotellialue on laaja ja se koostuu useista rakennuksista ja alueista, joista muodostuu ikään kuin lomakylä, jossa jokaisella alueella ja rakennuksella on omat ominaispiirteensä.

Finnair

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Finnair
Menomatka: Perjantai 10.5.2024
Helsinki (HEL) klo 17.30 – Kroatia (SPU) klo 19.30
Paluumatka: Perjantai 17.5.2024
Kroatia (SPU) klo 20.30 - Helsinki (HEL) klo 00.25

Hyvä tietää

 • Paikat matkalle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mu-kaan! Tämän matkan toteutumiseen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa. Pidätämme oikeuden muutok-siin.
 • Matkan varausmaksu 200,-/henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä.
 • Matkan loppumaksu maksetaan 45 päivää ennen matkaa.

Lisätietoa maksamisesta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-to klo 10-12)

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin