Tjäreborgin muutosturva
JOSKUS SUUNNITELMAT MUUTTUVAT
HANKI MUUTOSTURVA

Tjäreborgin Muutosturva

Joskus voi tulla tarvetta muuttaa lomasuunnitelmia. Yllättäen sitä saakin kutsun ystävän viisikymppisille tai suunnitellulle lomaviikolle osuu ihan ohittamaton konsertti. Tällaisissa muutostapauksissa ei matkavakuutuksesta tai kotivakuutuksesta ole apua.

Tjäreborgin Muutosturva antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa matkavaraustasi ilman muutoskuluja vaikka useamman kerran, kunhan teet sen viimeistään 30 päivää ennen lähtöä. Syystä riippumatta.

Muutosturva:

  • Avoin kauppa 3 kk
  • Kuluttomat muutokset varaukseen
  • Kuluttomat nimenmuutokset

MUUTOSTURVAAN SISÄLTYY

Joustoa matkasuunnitelmiin alk. 10,-

Avoin kauppa 3 kk
Voit peruuttaa matkavarauksesi ilman kuluja 3 kuukauden sisällä varauksesta, jos matkavaraus tehdään viimeistään 6 kuukautta ennen lähtöä.
 
Kuluton muutos
Jos suunnitelmiisi tulee muutoksia tai vain muutat mieltäsi, voit vaihtaa lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia ilman kuluja, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää. Matkaa ei voi muuttaa alennushintaiseen matkaan. Uuden lähtöpäivän tulee olla kuuden kuukauden sisällä alkuperäisestä lähtöpäivästä.

Kuluton nimenmuutos
Voit muuttaa matkustajan nimeä ilman kuluja aina lähtöpäivään saakka.

Hinta per henkilö (lapset 2-11 vuotta)

Välimeren matkakohteet 10,- (7,-)
Kanariansaaret, Madeira, Hurghada 12,- (9,-)
Gambia, Kap Verde, Thaimaa 15,- (10,-)

Muutosturvan hinta määräytyy varatun matkakohteen mukaan. Jos vaihdat matkakohdettasi, Muutosturvan hinta päivittyy uuden matkakohteen mukaiseksi.

VARAA MUUTOSTURVA

Helpoiten varaat Muutosturvan samalla kun teet matkavarauksen. Voit myös lisätä sen jälkikäteen, kunhan teet sen ennen ennakkomaksun suorittamista. Kaikilla samalla varauksella olevilla matkustajilla tulee olla Muutosturva, jotta varauksen muutosehdot ovat voimassa. Muutosturva maksetaan ennakkomaksun yhteydessä, eikä sitä voi muuttaa ennakkomaksun maksamisen tai avoimen kaupan umpeutumisen jälkeen.

Tjäreborgin Muutosturvan ehdot

Muutosturvan voi yhdistää ainoastaan tilauslennolla (lomalennolla) tehtäviin valmismatkoihin lukuun ottamatta aktiivi- ja ryhmämatkoja.

ESIMERKKEJÄ MUUTOSTURVASTA

Avoin kauppa 3 kk
Avoin kauppa 3 kk

Niemisen perhe varaa lomamatkan koululaisten syyslomaviikolle hyvissä ajoin tammikuussa, jotta he saavat varmistettua haluamansa hotellin. Keväällä Niemisten keittiössä tapahtuu vesivahinko, ja Niemiset päättävät korjauksen yhteydessä remontoida koko keittiön. Muutosturvan ansiosta he voivat peruuttaa varatun lomamatkan ja käyttää rahat tällä kertaa keittiöremonttiin.

Lähtöpäivän muutos
Lähtöpäivän muutos

Lindströmin perhe suunnittelee matkustavansa Sunwing Alcudiaan heti koulujen loputtua kesäloman ensimmäisellä viikolla. Varaamisen jälkeen tuleekin tieto, että perheen poika voisi juuri tuolla viikolla päästä mukaan jalkapalloleirille. Muutosturvan ansiosta lomamatkaa voidaan ilman muutoskuluja siirtää viikolla eteenpäin, ja kaikki ovat tyytyväisiä!

Nimenmuutos
Nimenmuutos

Kaveriporukalla on tapana tehdä yhteinen lomareissu joka kesä, ja aikataulujen yhteensovittaminen on välillä tosi haastavaa. Opiskelu- tai työesteitä tai muuten vain muutoksia suunnitelmiin saattaa tulla. Muutosturva mahdollistaa nimenmuutoksen tekemisen ilman lisäkuluja eli esteen ilmaantuessa matkaporukkaan voikin lähteä toinen matkustaja alkuperäisen matkustajan sijaan.

Katso myös