Tjäreborgin muutos- ja peruutusturva

JOSKUS SUUNNITELMAT MUUTTUVAT

MUUTOS- JA PERUUTUSTURVA

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva

Joskus voi tulla tarvetta muuttaa lomasuunnitelmia. Yllättäen sitä saakin kutsun ystävän viisikymppisille tai suunnitellulle lomaviikolle osuu ihan ohittamaton konsertti. Tällaiseen muutostarpeeseen ei matkavakuutuksesta tai kotivakuutuksesta ole apua.

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva lomalennoilla toteuttaville matkoille antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa matkavaraustasi ilman muutoskuluja vaikka useamman kerran, kunhan teet sen viimeistään 30 päivää ennen lähtöä. Syystä riippumatta. Muutosta ei voi tehdä alennettuun hintaan (uuden matkan mahdolliset alennukset poistetaan). Jos uusi matka on kalliimpi, on maksettava hinnanerotus. Vastaavasti ylimääräinen maksuosuus palautetaan, jos uusi matka on edullisempi.

Heinäkuun 2018 alussa voimaantulleet yleiset matkapakettiehdot asettavat matkustajalle peruutustapauksissa aikaisempaa suuremman vastuun, joten hyvä vakuutusturva on entistäkin tärkeämpi. Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva antaa tarpeellista joustoa ja turvaa matkasuunnitelmiisi.

Muutos- ja peruutusturva:

  • Avoin kauppa 3 kk (90 päivää)
  • Varauksen muuttaminen
  • Matkustajan vaihtaminen
  • Peruutus sairastapauksessa
  • Peruutus irtisanomistapauksessa
  • Ei lisämaksuja, jos joku matkaseurueestasi peruuttaa

MUUTOS- JA PERUUTUSTURVAAN SISÄLTYY

Joustoa matkasuunnitelmiin alk. 25,-/henkilö/vk

Avoin kauppa 3 kk (90 päivää)
Voit peruuttaa matkavarauksesi ilman kuluja 90 päivän sisällä varauksesta, jos matkavaraus tehdään viimeistään 180 päivää ennen lähtöä. 90 päivän avoin kauppa ei koske muutostilanteita, joissa varausta muutetaan ja varausnumero vaihtuu. Kuluina pidätetään maksetusta summasta ainoastaan muutosturvan osuus.
 
Kuluton varauksen muutos
Jos suunnitelmiisi tulee muutoksia tai vain yksinkertaisesti muutat mieltäsi, voit vaihtaa lähtöpäivää, matkan kestoa, lomakohdetta tai hotellia ilman muutoskuluja, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää. Muutosta ei voi tehdä alennettuun hintaan (uuden matkan mahdolliset alennukset poistetaan). Jos uusi matka on kalliimpi, on maksettava hinnanerotus. Vastaavasti ylimääräinen maksuosuus palautetaan, jos uusi matka on edullisempi.

Kuluton matkustajan vaihdos
Voit muuttaa matkustajan nimeä ilman kuluja aina lähtöpäivään saakka.

Peruutus sairastapauksessa
Jos sinä sairastut tai lähiomaisesi sairastuu, voit peruuttaa matkan ja saat rahasi takaisin.

Peruutus irtisanomistapauksessa
Voit peruuttaa matkan ja saat rahasi takaisin, jos kävisi niin epäonnisesti, että tulisit irtisanotuksi työpaikastasi.

Ei lisämaksuja, jos joku matkaseurueestasi peruuttaa
Jos joku matkaseurueestasi joutuu peruuttamaan matkansa sairastumisen vuoksi, saat silti pitää varatun hotellihuonetyypin etkä joudu maksamaan lisäkuluja.

Hinta per henkilö (lapset 2-11 vuotta)

Välimeren matkakohteet 25,- (19,-)
Kanariansaaret, Madeira, Egypti 33,- (20,-)
Gambia, Kap Verde, Thaimaa, Dominikaaninen tasavalta 48,- (33,-)

VARAA TURVAA

Helpoiten varaat Muutos- ja peruutusturvan samalla kun teet matkavarauksen. Voit myös lisätä sen jälkikäteen, kunhan teet sen ennen ennakkomaksun suorittamista. Kaikilla samalla varauksella olevilla matkustajilla tulee olla Muutos- ja peruutusturva, jotta varauksen muutosehdot ovat voimassa. Muutos- ja peruutusturva maksetaan ennakkomaksun yhteydessä, eikä sitä voi muuttaa ennakkomaksun maksamisen tai avoimen kaupan umpeutumisen jälkeen.

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan ehdot

Muutos- ja peruutusturvan voi yhdistää ainoastaan lomalennolla (tilauslennolla) toteutettaviin matkapaketteihin lukuun ottamatta aktiivi- ja ryhmämatkoja. Reittilennoilla toteuttavalle lomamatkalle on voit ottaa Peruutusvakuutuksen.

Avoin kauppa 3 kk

Avoin kauppa 3 kk (90 päivää)

”Meillä on ollut tapana varata lomamatka koululaisten syyslomaviikolle hyvissä ajoin jo tammikuussa, jotta saamme juuri haluamamme hotellin. Maaliskuussa meillä sattui keittiössä vesivahinko, ja päätimme korjauksen yhteydessä pistää koko keittiön uusiksi. Muutos- ja peruutusturvan voimme peruuttaa loman ja käyttää rahat tällä kertaa keittiöremonttiin.”

Varauksen muuttaminen

Varauksen muuttaminen

”Varasimme koko perheen lomareissun Sunwing Alcudiaan heti kesäkuun ensimmäiselle lomaviikolle. Varaamisen jälkeen kuulimme, että poikamme Leevi voisi juuri tuolla viikolla päästä mukaan jalkapalloleirille. Muutos- ja peruutusturvan ansiosta saimme siirrettyä lomaa viikolla eteenpäin ilman lisäkuluja, ja nyt kaikki ovat tyytyväisiä!”

Sairastuminen

Sairastuminen

”Minulla oli tarkoitus lähteä vaimoni kanssa keväällä viikoksi golfaamaan Turkkiin. Anoppini Ulla oli lupautunut pitämään seuraa 6-vuotiaalle Lina-tyttärellemme. Matkasuunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun Ulla kaatui ja hänen jalkansa murtui vain viikkoa ennen matkaamme. Saimme Muutos- ja peruutusturvan ansiosta käytännössä koko matkan hinnan takaisin.”

Ei lisämaksuja peruutustapauksessa

Ei lisämaksuja peruutustapauksessa

”Meillä on ystävieni kanssa tapana tehdä nelistään lomareissu joka vuosi ja varata yhteinen, isompi lomahuoneisto. Kun tänä vuonna yksi porukasta sairastui eikä päässytkään mukaan, saimme kuitenkin pitää varatun neljän hengen huoneiston ilman lisäkustannuksia, koska meillä kaikilla oli Muutos- ja peruutusturva.”

Katso myös