Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva

Juuri nyt sisältyy Muutos- ja peruutusturvamme (arvo alk. 25,-/hlö) matkavaraukseesi.

Paitsi, että rahasi palautetaan seitsemän päivän sisällä mikäli matkasi jostain syystä joudutaan perumaan saat myös maksuttoman muutosoikeuden viimeistään 30 päivää ennen matkan alkua, sairastumistapauksissa kuluttoman peruutusoikeuden, myös syystä riippumattoman muutosoikeuden matkaasi, kunhan teet sen viimeistään 60 päivää ennen matkaa.

Muutos- ja peruutusturva:

  • Peruutusoikeus 3 kk (90 päivää) Muutos- ja peruutusturvan hinnalla
  • Varauksen muuttaminen
  • Matkustajan vaihtaminen
  • Peruutus sairastapauksessa
  • Peruutus irtisanomistapauksessa
  • Ei lisämaksuja, jos joku matkaseurueestasi peruuttaa

MUUTOS- JA PERUUTUSTURVAAN SISÄLTYY

Joustoa matkasuunnitelmiin. Arvo alk. 25,-/henkilö/vk

Peruutusoikeus 3 kk (90 päivää) Muutos- ja peruutusturvan hinnalla
Voit peruuttaa matkavarauksesi 90 päivän sisällä varauksesta, jos matkavaraus tehdään viimeistään 180 päivää ennen lähtöä. 90 päivän peruutusoikeus ei koske muutostilanteita, joissa varausta muutetaan ja varausnumero vaihtuu. Kuluina pidätetään maksetusta summasta ainoastaan muutosturvan osuus.
 
Kuluton varauksen muutos
Jos suunnitelmiisi tulee muutoksia tai vain yksinkertaisesti muutat mieltäsi, voit vaihtaa lähtöpäivää, matkan kestoa, lomakohdetta tai hotellia ilman muutoskuluja, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää. Muutosta ei voi tehdä alennettuun hintaan (uuden matkan mahdolliset alennukset poistetaan). Jos uusi matka on kalliimpi, on maksettava hinnanerotus. Vastaavasti ylimääräinen maksuosuus palautetaan, jos uusi matka on edullisempi.

Kuluton matkustajan vaihdos
Voit muuttaa matkustajan nimeä ilman kuluja aina lähtöpäivään saakka.

Peruutus sairastapauksessa
Jos sinä sairastut tai lähiomaisesi sairastuu, voit peruuttaa matkan ja saat rahasi takaisin.

Peruutus irtisanomistapauksessa
Voit peruuttaa matkan ja saat rahasi takaisin, jos kävisi niin epäonnisesti, että tulisit irtisanotuksi työpaikastasi.

Ei lisämaksuja, jos joku matkaseurueestasi peruuttaa
Jos joku matkaseurueestasi joutuu peruuttamaan matkansa sairastumisen vuoksi, saat silti pitää varatun hotellihuonetyypin etkä joudu maksamaan lisäkuluja.

Hinta per henkilö (lapset 2-11 vuotta)

Välimeren matkakohteet 25,- (19,-)
Kanariansaaret, Madeira 33,- (20,-)
Gambia, Thaimaa 48,- (33,-)

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan ehdot

Muutos- ja peruutusturvan voi yhdistää ainoastaan lomalennolla (tilauslennolla) toteutettaviin matkapaketteihin lukuun ottamatta aktiivi- ja ryhmämatkoja. Reittilennoilla toteuttavalle lomamatkalle voit ottaa Peruutusvakuutuksen.

Avoin kauppa 3 kk

Peruutusoikeus 3 kk (90 päivää) Muutos- ja peruutusturvan hinnalla

”Meillä on ollut tapana varata lomamatka koululaisten syyslomaviikolle hyvissä ajoin jo tammikuussa, jotta saamme juuri haluamamme hotellin. Maaliskuussa meillä sattui keittiössä vesivahinko, ja päätimme korjauksen yhteydessä pistää koko keittiön uusiksi. Muutos- ja peruutusturvan voimme peruuttaa loman ja käyttää rahat tällä kertaa keittiöremonttiin.”

Varauksen muuttaminen

Varauksen muuttaminen

”Varasimme koko perheen lomareissun Sunwing Alcudiaan heti kesäkuun ensimmäiselle lomaviikolle. Varaamisen jälkeen kuulimme, että poikamme Leevi voisi juuri tuolla viikolla päästä mukaan jalkapalloleirille. Muutos- ja peruutusturvan ansiosta saimme siirrettyä lomaa viikolla eteenpäin ilman lisäkuluja, ja nyt kaikki ovat tyytyväisiä!”

Sairastuminen

Sairastuminen

”Minulla oli tarkoitus lähteä vaimoni kanssa keväällä viikoksi golfaamaan Turkkiin. Anoppini Ulla oli lupautunut pitämään seuraa 6-vuotiaalle Lina-tyttärellemme. Matkasuunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun Ulla kaatui ja hänen jalkansa murtui vain viikkoa ennen matkaamme. Saimme Muutos- ja peruutusturvan ansiosta käytännössä koko matkan hinnan takaisin.”

Ei lisämaksuja peruutustapauksessa

Ei lisämaksuja peruutustapauksessa

”Meillä on ystävieni kanssa tapana tehdä nelistään lomareissu joka vuosi ja varata yhteinen, isompi lomahuoneisto. Kun tänä vuonna yksi porukasta sairastui eikä päässytkään mukaan, saimme kuitenkin pitää varatun neljän hengen huoneiston ilman lisäkustannuksia, koska meillä kaikilla oli Muutos- ja peruutusturva.”

Katso myös