Pariskunta lomalla

Muutos- ja peruutusturva

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva

Varaa lomamatka levollisin mielin – Muutos- ja peruutusturva antaa mahdollisesti tarvittavaa joustoa matkasuunnitelmiisi. Voit esimerkiksi muuttaa matkavaraustasi kuluitta, kunhan teet sen viimeistään 30 päivää ennen lähtöä. Lue Muutos- ja peruutusturvan eduista yksityiskohtaisemmin tältä sivulta.

Huomaa, että Muutos- ja peruutusturvan voi liittää varaukseen vain varauksen yhteydessä tai ennen ensimmäistä maksuerää.

Muutos- ja peruutusturva:

  • Peruutusoikeus 3 kk (90 päivää)
  • Varauksen muuttaminen
  • Matkustajan vaihtaminen
  • Peruutus sairastapauksessa
  • Peruutus irtisanomistapauksessa
  • Ei lisämaksuja, jos joku matkaseurueestasi peruuttaa

MUUTOS- JA PERUUTUSTURVAAN SISÄLTYY

Joustoa matkasuunnitelmiin.

Peruutusoikeus 3 kk (90 päivää) Muutos- ja peruutusturvan hinnalla
Voit peruuttaa matkavarauksesi 90 päivän sisällä varauksesta, jos matkavaraus tehdään viimeistään 180 päivää ennen lähtöä. Huomaathan kuitenkin, että Muutos- ja peruutusturvan hintaa ei tällöin palauteta.

Kuluton varauksen muutos
Jos suunnitelmiisi tulee muutoksia tai vain yksinkertaisesti muutat mieltäsi, voit vaihtaa lähtöpäivää, matkan kestoa, lomakohdetta tai hotellia ilman muutoskuluja, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää. Jos uusi matka on kalliimpi, maksat hintojen erotuksen. Vastaavasti ylimääräinen maksuosuus palautetaan, jos uusi matka on edullisempi. Muutosta ei voi tehdä alennettuun hintaan.

Kuluton matkustajan vaihdos
Voit muuttaa matkustajan nimeä ilman kuluja aina lähtöpäivään saakka.

Peruutus sairastapauksessa
Jos sinä sairastut tai lähiomaisesi sairastuu, voit peruuttaa matkan ja saat rahasi takaisin.

Peruutus irtisanomistapauksessa
Voit peruuttaa matkan ja saat rahasi takaisin, jos kävisi niin epäonnisesti, että tulisit irtisanotuksi työpaikastasi.

Peruutus tulipalon, tulvan tai murron sattuessa
Jos tulipalo, tulva tai murto aiheuttaa vahinkoa kodissasi tai yrityksessäsi lähellä lähtöä, voit peruuttaa matkan ja saat rahasi takaisin.

Ei lisämaksuja, jos joku matkaseurueestasi peruuttaa
Jos joku matkaseurueestasi joutuu peruuttamaan matkansa sairastumisen vuoksi, saat silti pitää varatun hotellihuonetyypin etkä joudu maksamaan lisäkuluja.

Muutos- ja peruutusturvan ehdot

Muutos- ja peruutusturvan voi yhdistää ainoastaan lomalennolla (tilauslennolla) toteutettaviin matkoihin lukuun ottamatta ryhmämatkoja. Reittilennolla toteutettavalle matkalle voit ottaa peruutusvakuutuksen.

Avoin kauppa 3 kk

Peruutusoikeus 3 kk (90 päivää) Muutos- ja peruutusturvan hinnalla

”Meillä on ollut tapana varata lomamatka koululaisten syyslomaviikolle hyvissä ajoin jo tammikuussa, jotta saamme juuri haluamamme hotellin. Maaliskuussa meillä sattui keittiössä vesivahinko, ja päätimme korjauksen yhteydessä pistää koko keittiön uusiksi. Muutos- ja peruutusturvan ansiosta voimme peruuttaa loman ja käyttää rahat tällä kertaa keittiöremonttiin.”

Varauksen muuttaminen

Varauksen muuttaminen

”Varasimme koko perheen lomareissun Sunwing Alcudiaan heti kesäkuun ensimmäiselle lomaviikolle. Varaamisen jälkeen kuulimme, että poikamme Leevi voisi juuri tuolla viikolla päästä mukaan jalkapalloleirille. Muutos- ja peruutusturvan ansiosta saimme siirrettyä lomaa viikolla eteenpäin ilman lisäkuluja, ja nyt kaikki ovat tyytyväisiä!”

Sairastuminen

Sairastuminen

”Minulla oli tarkoitus lähteä vaimoni kanssa keväällä viikoksi golfaamaan Turkkiin. Anoppini Ulla oli lupautunut pitämään seuraa 6-vuotiaalle Lina-tyttärellemme. Matkasuunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun Ulla kaatui ja hänen jalkansa murtui vain viikkoa ennen matkaamme. Saimme Muutos- ja peruutusturvan ansiosta käytännössä koko matkan hinnan takaisin.”

Ei lisämaksuja peruutustapauksessa

Ei lisämaksuja peruutustapauksessa

”Meillä on ystävieni kanssa tapana tehdä nelistään lomareissu joka vuosi ja varata yhteinen, isompi lomahuoneisto. Kun tänä vuonna yksi porukasta sairastui eikä päässytkään mukaan, saimme kuitenkin pitää varatun neljän hengen huoneiston ilman lisäkustannuksia, koska meillä kaikilla oli Muutos- ja peruutusturva.”

Katso myös